kroyena 17.09.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Ktosik w peletonie gra nie fair. Jak dostałem WZiZT to mi trochę tempo przysiadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 17.09.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 ...a mnie się cosik widzi że peleton chyba w złą stronę skręcił, bo nawet z hielikoptiera go nie widać !...a taka ładna była dyskusja, szkoda,...... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 17.09.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 no widzisz jerzysio, coś musisz zrobić. Ja już lepiej cicho siedzę bo znowu wywołam "awanturę" chyba że o to chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.09.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 A może by tak poprosić Admina, żeby przeniósł wątek z powrotem do Wymiany doświadczej, jakby nie patrzeć jakaś wymiana jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 17.09.2004 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 A może by tak poprosić Admina, żeby przeniósł wątek z powrotem do Wymiany doświadczej, jakby nie patrzeć jakaś wymiana jest. a może umieścić ten wątek od razu we wszystkich tematach peleton by się powiększył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts