Blutka 01.07.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Czy ma ktoś może pomysł, co się dzieje z moją kosiarką? Mam kosiarkę spalinową (to jej drugi sezon), z napędem, silnik B&S, nic nadzwyczajnego, średnia półka, wydawało mi się solidny sprzęt. I niby działa, ale ostatnio co chwila muszę kosz opróżniać, bo ledwo jedna czwarta się zapełni, a kosiarka się dusi i muszę wygrzebywać z niej trawę. Cholery można dostać. Oglądaliśmy ją z mężem na wszystkie strony i nie mam bladego pojęcia, o co cholerze chodzi. Miał tak ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 01.07.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Nóż ostry ? Kiedy był ostatnio ostrzony ? A laweta od "środka" czysta ? - jak często czyścisz kosiarkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaki 02.07.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Ja tak mam gdy trawa jest mokra lub zbyt wysoka. A poza tym kosi ok. /mam taką samą/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts