Pegas 01.07.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 (edytowane) Wykonawca wsypał do fundamentu zbyt mało piasku. Chudziak został wylany. Efekt jest taki, że chudziak mam 14 cm poniżej ścian fundamentowych. Będzie kłopot z połączeniem izolacji poziomej. Poza tym jestem zdecydowany na podwyzszenie podłogi, ze względu na wody gruntowe. Co właściwie można by zrobić, aby zrównać podłogę ze ścianą fundamentową? Myślałem nawet o dolaniu chudziaka. Mam jednak dość wysoki fundament i obawiam się, czy akurat to nie jest przeszkodą. Edytowane 1 Lipca 2010 przez Pegas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.07.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Można dać 15 do 20 cm styropianu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts