majkot 02.07.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Chciałbym poznać opinie otym projekcie.Nie ukrywam że mi się bardzo podoba.Proszę o opinie .http://www.extradom.pl/projekt-domu-dom-przy-jesionowej-krk1115.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hieronim12 02.07.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 całkiem całkiem układ funkcjonalny, stylistyka...każdy robi (czyt. buduje) to co lubi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkot 02.07.2010 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 W galerii na stronie exstradom wybudowany jest już ten dom w stanie surowym zamkniętym z elektryką i tynkami .Jednkże koszt 250000 za stan surowy który poniósł właściciel mnie przeraża. Mam nadzieję że da się go wybudować taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 22.06.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 (edytowane) I co zdecydowales sie na ten projekt? Ja juz taki zbudowalam Kosz stanu surowego zamknietego to 135 000. Teraz wykanczamy. Teraz widze, ze zmienila bym kilka rzeczy, np. podniosla bym troche dach chociaz o 1-2 pustaki. Wiecej by bylo miejsca pod dachem. Pozdrawiam Edytowane 22 Czerwca 2011 przez Maciejka2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts