Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rozważna i romantyczna

Recommended Posts

Dziękuję wszystkim za miłe słowa :)

Sis ...kurcze...ja myślałam, że Ty wkleisz linka do sklepu ...to tak można? własnymi rencyma? Odznaczam Cię orderem imienia Adama Słodowego :) naprawdę brak mi słów ...

Ale, że niby za co ten order :confused:

to też moze być ciekawe rozwiązanie....fajnie zaprojektowana nowa komoda :yes:

Fajnie wygląda i jak łatwo to zrobć ;)

Łazienka niestety cały czas spędza mi sen z powiek i pomysłów mam na nią co najmniej kilka, tylko że każdy jeszcze niedopracowany i każdy w innym stylu. Dzisiaj byłam u znajomej co kamienie sprzedaje i tak mnie taka jedna mozaika zaczarowała i kombinuję, żeby może ją pod prysznicem dać. Ale ona trochę taka kremowa, ale ładna... Ciężki przypadek jestem, wiem;)

aricia świetny awatarek - idealnie do mnie pasuje ;)

• Odpowiedzi 785
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

przytaszczyłam próbkę tej mozaiki do domu i właśnie próbowałam zrobić fotkę, ale.... no... wniosek jest jeden - nie potrafię robić zdjęć ;(, albo nie, wiem, aparat mam do niczego. Kurcze te zdjęcia w żaden sposób nie oddają rzeczywistości. Na zdjęciu z lampa wszystko jest jakies sine, a bez lampy pomarańczowe :wtf:

• 2 weeks później...

ragazza pokój synka SUPER. Twoje mebelki z misiami - kopara mi opadła, też chcę tak umieć buuuuuuu :)

Półka na książki, zapisałam w inspiracjach, może mój małż się też wykaże :)

Ściana z cegieł cudna, marzy mi się taka :) Śliczne wnętrza, zapisuje się do podglądaczy :)

ragazza pokój synka SUPER. Twoje mebelki z misiami - kopara mi opadła, też chcę tak umieć buuuuuuu :)

Półka na książki, zapisałam w inspiracjach, może mój małż się też wykaże :)

Ściana z cegieł cudna, marzy mi się taka :) Śliczne wnętrza, zapisuje się do podglądaczy :)

:) dzięki wielkie. Ale z tym dalszym podglądaniem to pewnie sie rozczarujesz, bo u mnie wszystko idzie w tempie żółwim... nie wiem kiedy w końcu ruszę z tą łazienką i jeszcze pokój starszaka w powijakach... mam kryzys twórczy ;)

Cos mnie natchnelo dzis i przeczytalam caly Twoj watek, obok Mady i Lashe plasujesz sie na moim osobistym podium najzdolniejszych bestyji na forum!

osz kurcze.... ale mnie zaskoczyłaś... to bardzo miłe. Dziękuję :)

• 2 weeks później...

musiałam troche nadrobic u Ciebie ...piekne lamelkowe dzrwi , wow :) Osobiście uwielbiam wszytsko co ma lamelki heheh

Nawet w Netto ostatnio widziałam takie meble do łazienki z lamelkami i ,mężowi dupę zawracała,m żeby je kupic chcoć wiem, że nie mam gdzie ich wstawić ...

Oczywiście pokój malucha superowy , ozdoby świąteczne także

a i niezapominajac o półeczce - zdolna z Ciebie bestia:)

aricia, dzięki - fotki zawsze mile widziane :)

dagunia, bardzo mi miło :) Buziak w brzuszek ;)

sis, oj tam, oj tam, półka inspirowana przecie ;)

a u mnie masakra właśnie, ja to na brak rozrywek nie mogę narzekać :( Tydzień temu starszak się rozchorował, tak porządnie... i skończyło się na antybiotyku. W poniedziałek rano wziął ostatnia dawkę i w południe dostał jakaś wysypkę, takie kropki na całym ciele. Pediatra stwierdził, że to objaw uczulenia na coś, a ponieważ w niedzielę, chłopakom się zachciało spróbować mleko z mlekomatu, to podejrzewałam, że to może to mleko, bo po raz pierwszy pił. Dostał jakiś zastrzyk antyhistaminowy i miało być lepiej. Tymczasem dzisiaj rano jak go zobaczyłam to się przeraziłam. Jego buzia, która wczoraj miała prawie niewidoczne kropki, dzisiaj wyglądała jak pomidor. I taki napuchnięty jeszcze był. Kolejna wizyta u pediatry, podejrzenie odry i szpital. W szpitalu lekarz stwierdził, że to podręcznikowy przykład reakcji alergicznej po antybiotyku. Augumentin rzeczywiście chyba po raz pierwszy brał. Dostał kroplówkę, jakieś sterydy i ma mu przejść. Jestem ciekawa jak jutro będzie wyglądał...

łoooooo maaaaaatko!!! trzymajcie się cieplutko :( ja już też drugi tydzień jestem uziemiona z moim smarkaczem ;).

ja tak samo;) co się dzieje:(

Ale ja moją bez medykamentów zaleczyłam, a dziś gdy tylko zobaczyłam, że jest odrobinę lepiej - na mróz na 20 minut:lol2: Wróciła i już nie zakaszlała;) Możepodziałało:wiggle:

kopara mi opadła jak zobaczyłam tę półke!!!cudo, tak wielkie, że wart skopiowania (jeśli się zgodzisz). moje dziecko na razie kopie brzuch mamusi, ale książki można już zbierać;)

rozmarzyłam się :rolleyes: plan na przyszłość: znaleźć miejsce na półkę.

Przy okazji witam Cię serdecznie!

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...