ragazza 07.01.2012 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Dziękuję wszystkim za miłe słowa Sis ...kurcze...ja myślałam, że Ty wkleisz linka do sklepu ...to tak można? własnymi rencyma? Odznaczam Cię orderem imienia Adama Słodowego naprawdę brak mi słów ... Ale, że niby za co ten order to też moze być ciekawe rozwiązanie....fajnie zaprojektowana nowa komoda Fajnie wygląda i jak łatwo to zrobć Łazienka niestety cały czas spędza mi sen z powiek i pomysłów mam na nią co najmniej kilka, tylko że każdy jeszcze niedopracowany i każdy w innym stylu. Dzisiaj byłam u znajomej co kamienie sprzedaje i tak mnie taka jedna mozaika zaczarowała i kombinuję, żeby może ją pod prysznicem dać. Ale ona trochę taka kremowa, ale ładna... Ciężki przypadek jestem, wiem;) aricia świetny awatarek - idealnie do mnie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.01.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Wasz zespół poradził by sobie z tą komódką w trzy do pięciu sekund !!! ładny kremik nie jest zły!!! a fotkę dla nas maaaasz?????? mnie się ten tekst też spodobał....* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 07.01.2012 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 przytaszczyłam próbkę tej mozaiki do domu i właśnie próbowałam zrobić fotkę, ale.... no... wniosek jest jeden - nie potrafię robić zdjęć ;(, albo nie, wiem, aparat mam do niczego. Kurcze te zdjęcia w żaden sposób nie oddają rzeczywistości. Na zdjęciu z lampa wszystko jest jakies sine, a bez lampy pomarańczowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.01.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 to poddaj fotkę obróbce i postaraj się uzyskać efekt zbliżony choć do naturalnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 07.01.2012 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 próbuję coś w picassie zdziałać, ale nijak to rzeczywistości nie przypomina. Spróbuję zrobić fotkę w świetle dziennym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 15.01.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 ragazza pokój synka SUPER. Twoje mebelki z misiami - kopara mi opadła, też chcę tak umieć buuuuuuu Półka na książki, zapisałam w inspiracjach, może mój małż się też wykaże Ściana z cegieł cudna, marzy mi się taka Śliczne wnętrza, zapisuje się do podglądaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 21.01.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Cos mnie natchnelo dzis i przeczytalam caly Twoj watek, obok Mady i Lashe plasujesz sie na moim osobistym podium najzdolniejszych bestyji na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 21.01.2012 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 ragazza pokój synka SUPER. Twoje mebelki z misiami - kopara mi opadła, też chcę tak umieć buuuuuuu Półka na książki, zapisałam w inspiracjach, może mój małż się też wykaże Ściana z cegieł cudna, marzy mi się taka Śliczne wnętrza, zapisuje się do podglądaczy dzięki wielkie. Ale z tym dalszym podglądaniem to pewnie sie rozczarujesz, bo u mnie wszystko idzie w tempie żółwim... nie wiem kiedy w końcu ruszę z tą łazienką i jeszcze pokój starszaka w powijakach... mam kryzys twórczy Cos mnie natchnelo dzis i przeczytalam caly Twoj watek, obok Mady i Lashe plasujesz sie na moim osobistym podium najzdolniejszych bestyji na forum! osz kurcze.... ale mnie zaskoczyłaś... to bardzo miłe. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 31.01.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 hej. podrzucam fotkę. co prawda, nie z komodą, ale jakoś tak klimat mi się skojarzył http://www.desiretoinspire.net/storage/allpostphotos/interior_048-425x540.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1327993134975 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 31.01.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 musiałam troche nadrobic u Ciebie ...piekne lamelkowe dzrwi , wow Osobiście uwielbiam wszytsko co ma lamelki heheh Nawet w Netto ostatnio widziałam takie meble do łazienki z lamelkami i ,mężowi dupę zawracała,m żeby je kupic chcoć wiem, że nie mam gdzie ich wstawić ... Oczywiście pokój malucha superowy , ozdoby świąteczne także a i niezapominajac o półeczce - zdolna z Ciebie bestia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 31.01.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 medal zdecydowanie za jedyną w swoim rodzaju półkę na książki ...naprawdę nie mogę się napatrzeć ...no co tam u Was Sis ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 31.01.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 aricia, dzięki - fotki zawsze mile widziane dagunia, bardzo mi miło Buziak w brzuszek sis, oj tam, oj tam, półka inspirowana przecie a u mnie masakra właśnie, ja to na brak rozrywek nie mogę narzekać Tydzień temu starszak się rozchorował, tak porządnie... i skończyło się na antybiotyku. W poniedziałek rano wziął ostatnia dawkę i w południe dostał jakaś wysypkę, takie kropki na całym ciele. Pediatra stwierdził, że to objaw uczulenia na coś, a ponieważ w niedzielę, chłopakom się zachciało spróbować mleko z mlekomatu, to podejrzewałam, że to może to mleko, bo po raz pierwszy pił. Dostał jakiś zastrzyk antyhistaminowy i miało być lepiej. Tymczasem dzisiaj rano jak go zobaczyłam to się przeraziłam. Jego buzia, która wczoraj miała prawie niewidoczne kropki, dzisiaj wyglądała jak pomidor. I taki napuchnięty jeszcze był. Kolejna wizyta u pediatry, podejrzenie odry i szpital. W szpitalu lekarz stwierdził, że to podręcznikowy przykład reakcji alergicznej po antybiotyku. Augumentin rzeczywiście chyba po raz pierwszy brał. Dostał kroplówkę, jakieś sterydy i ma mu przejść. Jestem ciekawa jak jutro będzie wyglądał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 31.01.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 ufff no to współczuje przeżyć http://emoty.blox.pl/resource/smutek.gifmoja dwulatka właśnie też jest na augmentinie, mam nadzieje ze nic takiego nam się nie przydarzy...ragazza trzymajcie się ciepło ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 31.01.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 dziękuję mugatko, mój młodszy trzylatek też ostatnio ten antybiotyk brał i żadnych takich historii nie było, ale jak wiadomo uczulenia to sprawa bardzo osobnicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 31.01.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 łoooooo maaaaaatko!!! trzymajcie się cieplutko ja już też drugi tydzień jestem uziemiona z moim smarkaczem . a na domiar złego, poczęstował gilem tatusia, więc sama rozumiesz:rolleyes:, prawie jakbym miała trójkę chorych dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 31.01.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 łoooooo maaaaaatko!!! trzymajcie się cieplutko ja już też drugi tydzień jestem uziemiona z moim smarkaczem . ja tak samo;) co się dzieje:( Ale ja moją bez medykamentów zaleczyłam, a dziś gdy tylko zobaczyłam, że jest odrobinę lepiej - na mróz na 20 minut:lol2: Wróciła i już nie zakaszlała;) Możepodziałało:wiggle: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 01.02.2012 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 kopara mi opadła jak zobaczyłam tę półke!!!cudo, tak wielkie, że wart skopiowania (jeśli się zgodzisz). moje dziecko na razie kopie brzuch mamusi, ale książki można już zbierać rozmarzyłam się plan na przyszłość: znaleźć miejsce na półkę. Przy okazji witam Cię serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 01.02.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 łojej , to trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia starszaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.02.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 biedulki ...:hug:nie ma nic gorszego niż chore dziecko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 02.02.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 biedulki ...:hug:nie ma nic gorszego niż chore dziecko no chyba że chory mąż Zdrówka wszystkim dzieciakom życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts