Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rozważna i romantyczna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 785
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To i ja w końcu przyszłam, wątek przejrzałam i chętnie zatrzymam się na dłużej. :)

Bardzo fajna cegła u Ciebie, piękne okna w sypialni (i grzejnik!), a półka na książki w pokoju Malucha: :jawdrop:! Od razu trafiła do moich inspiracji.

Pozdrawiam i gratuluję pięknego, ciepłego domu.

Edytowane przez Drop_Inn

Dziękuję wszystkim za kciuki i przytulanki :) Starszakowi już wszystko zniknęło. Okazało się, że to było uczulenie na penicylinę. Już brał kiedyś takie antybiotyki, ale to podobno normalne, że 100 razy można brać, a za 101 może uczulić :(

Wszystkich nowo odwiedzających witam serdecznie :welcome: i muszę zaznaczyć, że pewnie wiele atrakcji mój wątek Wam nie dostarczy, bo przymiera śmiercią naturalną tak jak moja wena do prac domowych. Zmęczenie materiału nastąpiło. Tyle jeszcze do zrobienia, a niemoc nas ogarnęła... może z nadejściem wiosny energia się pojawi ;)

A w ogóle to wpadłam tylko na chwilkę, żeby Wam pokazać co znalazłam w necie:

polka jak moja.JPG

ta półka to prawie taka jak moja na książki Malucha, tylko dużo mniejsza i wiecie ile kosztuje??? 75 euro.... no zdzierstwo normalnie!!!

Ściskam :hug:

Taaaa te pólki sa mega drogie...:bash:ja usilnie poszujuję takich i ponizej 600zł nie znajduję...czekam na wiosnę bo teraz za zimno w garażu i sama sobie zmajstruję;)

Fajnie, że już synek dochodzi do siebie:hug:...uczulenie na penicylinę też mam;)

Witam się Ragazaa u Ciebie:-)

Zaglądałam tu już parę razy i podglądam, bo przygotowujesz super wnętrza i bardzo inspirujące:yes:

A ponieważ sama zbliżam się do etapu kuchni to pewnie Cię nie zdziwi, że Twoja jest w moich inspiracjach i w związku z tym bardzo ładnie proszę o namiar na znajomego studyjnego magika:)

PS gwiazdy betlejemskie wyszły obłędnie!

Chętnie skorzystam z instrukcji:)

Gotowe Tobie zadedykuję:)

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...