nemi 06.04.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Jaj przepięknie malowanych Świąt słonecznie roześmianych W poniedziałek dużo wody Zdrowia, szczęścia oraz zgody! WESOŁYCH ŚWIĄT!!!życzy nemi. http://img707.imageshack.us/img707/3457/50348272.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 06.04.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 http://www.infloral.pl/murator/zyczeniawielkanoc.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.05.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 HALLO !!!!!! Psze Pani !!!!!! gdzie się Pani zapodziała ? co z naszymi projektami "skrzynkowymi"? robimy najazd na ten sklep ? potrzebuję parę sztuk, a razem może udałoby się nam wynegocjować lepszą cenę !!!! pzdr! p.s. byłaś już w nowym sklepie JULA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 01.06.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Dżoana !!!! pod ziemię się zapadłaś ? zobacz, co dziś do mnie przyjechało ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.06.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 no ja widzę a już myślałam, że się SIS na forum odobraziła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 02.06.2012 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 No dobrze... wstyd mi, że się tyle nie odzywałam, a im dłużej się nie odzywałam tym większy wstyd To postaram się teraz nadrobić ten brak wychowania: bardzo wszystkim dziękuję za życzenia świąteczne (trochę spóźniona jestem, wiem ). aricia, lasche jestem moje kochane... aricia, świetne skrzynki, pochwal się efektem końcowym sis, nie obraziłam się na forum, tylko musiałam sobie odwyk zrobić... musiałam. Wnętrzarskiego doła złapałam, nagle skończyły się fajne pomysły, kasa się skończyła, a jak patrzyłam jakie cuda inni w swoich domach wprawiają to mnie skręcało No i cóż... w końcu zrozumiałam, że nie mam na to wpływu, że są większe nieszczęścia na świecie niż brak kasy na jakiś tam mebelek, więc nie będę już się wygłupiała, dałam sobie kopa, postawiłam się do pionu i obiecuję zaglądać do wszystkich moich ulubionych wątków regularnie. Może nie zawsze będę komentować, bo często nie mam nic mądrego do powiedzenia, ale kibicować Wam wszystkim będę na pewno. Bo przecież trzeba się cieszyć, że na tym szarym i smutnym świecie są tacy ludzie jak WY, którzy potrafią odnaleźć piękno i sprawić, że świat staje się kolorowy i bardzie j przyjazny A co do mojego wątku - nic się tu nie dzieje od dawna i nie zanosi się żeby coś się miało dziać w najbliższym czasie, dlatego tutaj się z Wami pożegnam. Życzę Wam spełnienia wszystkich marzeń, nie tylko wnętrzarskich, wytrwałości i cierpliwości w dążeniu do celu. I przede wszystkim dziękuję, że ze mną byliście Na pewno jeszcze nie raz się spotkamy Buziaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts