Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rozważna i romantyczna

Recommended Posts

Ponieważ nogi do wyspy skończą dopiero w przyszłym tygodniu to wrzucę chociaż zdjęcie świąteczne kuchnio-jadalni, żeby zaspokoić troszkę Waszą ciekawość ;)

DSCN5650 (Small)..JPG

DSCN5649 (Small)..JPG

DSCN5662 (Small)..JPG

i choinka duża i choinka mała ;)

choinki..JPG

choinki..JPG

DSCN5662 (Small)..JPG

Edytowane przez ragazza

• Odpowiedzi 785
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Po drugiej stronie salonu jest kącik, dosłownie kącik telewizyjny, do którego nie mogę znaleźć odpowiedniego narożnika... no nic mi się kurna nie podoba. I ze stolikiem kawowym mam jeszcze problem. I listew przypodłogowych jeszcze brakuje i krzeseł do stołu i, i, i.......

;)

Ragazza witam się nieśmiało i rozglądam u Ciebie (podglądam już od dawna). No, no powiem Ci, że bardzo mi się podoba ta ściana z cegiełek i ta kuchnia, której chciałabym więcej zobaczyć. Zrób jeszcze focie całości kuchni. Będę wdzięczna :). I jeszcze napisz coś o frontach, bo bardzo ładne ;)

no powiem C szczerze, Bella, Ragazza, że jak pierwszy raz pokazałaś Waszą ścianę cegiełkową z omurowanym oknem to miałam mieszane uczucia. za dużo tej cegły mi się wydawało. ale teraz bardzo mi się podoba - w połączeniu z białą kuchnią super! i fajny masz barek, moje marzenie. pokaż więcej kuchni!

fajnie, bardzo fajnie.

Dziewczynki, za komplementa podziękiować! Więcej zdjęć kuchni będzie jak mi w końcu skończą ten blat wokół wyspy, czyli next week ;)

I jeszcze napisz coś o frontach, bo bardzo ładne ;)

rere, miło, że się w końcu przyznałaś do podglądania :D. Fronty kuchni to niestety banalny, lakierowany na biały mat mdf.

Ja też nieśmiało proszę o więcej kuchni, widzę że w moim stylu:D cegiełka cudna i pytanko co to za bateria w kuchni ?

MarJel, Ciebie również miło tu widzieć, a bateria to banalna IKEA ;) http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20176437

No kochana świetnie, fantastycznie ... a gdzie schowałaś poduchy??

świetnie, że akurat Ty mówisz, że świetnie ;). A poduchy moja droga czekają na swoją chwilę, a tak naprawdę to nie mam kiedy kupić do nich stosownego wypełnienia ;)

za dużo tej cegły mi się wydawało. ale teraz bardzo mi się podoba - w połączeniu z białą kuchnią super! i fajny masz barek, moje marzenie.

cegły nie jest za dużo, bo ta ściana to niewielka jest i pierwotnie miałam ja malować na biało i bardzo, ale to bardzo się cieszę, że tego nie zrobiłam. Byłoby za mdło i bez wyrazu... Jedynie grzejnik mi przeszkadza. Marzy mi się taki żeberkowy, ale na razie nie mam 2 tys. na zbyciu ;) I jeszcze parapet muszę wymienić i ściana będzie wyglądać nieźle :)

A barek to Tobie się marzy zupełnie inny... przy moim nie da się usiąść, czego też bardzo żałuję... niestety miejsca za mało, ale jak zrobię pół kroku i usiądę przy stole to też świetnie się obserwuje jak małż gotuje :lol2:

Super Ragazza!:) a swiateczne klimaty cudniaste:yes:. Nic nowego nie napisze - cegla w zestawieniu z biala kuchnia mniodzio, wklej koniecznie wiecej zdjec:)

noooo, warto było czekać!

Kuchnia z wyspą boska, pięknie się prezentuje na tle ceglanej ściany. Świetnie Wam wyszło!!!

Tylko, Ragazza, pokaż no całą kuchnię, bo choinka sporo zasłania:)

Dzieki Anetko, dzięki Aniu :)

Powitać!!! :D

Piękniście u Ciebie, na pewno będę podglądać! Aż mi wstyd, że dopiero teraz :oops:...

Powitać, powitać! Sie nie wstydzić tylko zaglądać i swój wątek w końcu założyć bo też bym pozaglądała ;)

cegły nie jest za dużo, bo ta ściana to niewielka jest i pierwotnie miałam ja malować na biało i bardzo, ale to bardzo się cieszę, że tego nie zrobiłam. Byłoby za mdło i bez wyrazu... Jedynie grzejnik mi przeszkadza. Marzy mi się taki żeberkowy, ale na razie nie mam 2 tys. na zbyciu ;) I jeszcze parapet muszę wymienić i ściana będzie wyglądać nieźle :)

A barek to Tobie się marzy zupełnie inny... przy moim nie da się usiąść, czego też bardzo żałuję... niestety miejsca za mało, ale jak zrobię pół kroku i usiądę przy stole to też świetnie się obserwuje jak małż gotuje :lol2:

taż mówię - wydawało mi się, że za dużo, bo okno cegłą obłożone. nie widziałam całości. teraz widzę, że super jest, w sam raz.

grzejnik - mam ten sam problem, u mnie wystaje nad sofę i wkurza.

barek.... miałam napisać "wyspa" oczywiście. myślę "wyspa", piszę "barek" - przeniesienie mam ;) o wyspę chodziło af kors. fajną masz wyspę i baterię.

jeżeli mogę podpowiedzieć ws. grzejnika, spróbuj w instal projekt.

http://www.instalprojekt.com.pl/grzejniki/modulus/art,8,tub4-05020,3.html

ja zamawiałam w xilo, na przybyszewskiego. myślę,że taki nieduży np. tubus, kosztowałby chyba mniej niż 2 tys.

mam tą samą zgwozdkę w kuchni i chyba powtórzę zakup!

możesz też, póki co zrobić jakąś obudowę na niego, ze starych desek popaletowych....idzie wiosna, nie będzie musiał tak grzać, a będzie wyglądał klimatycznie ;)

Ragazza, bardzo podoba mi się Twoja kuchnia! Wyszła ekstra. Ściana ceglana jest boska! A grzejnik, jak dla mnie ładnie tam pasuje. Jest przytulnie, ciepło. Biała kuchnia jest oszałamiająca. Nie ma co, sprzedaję moje szare fronty i zamieniam na białe. Taki mam plan , tylko głośno nie mówię ;)

dzięki dziewczyny za miłe słowa. przeciw białym grzejnikom to ja nic nie mam, ale ten mi akurat tu w ogóle nie pasuje :(

aricia,Tubusa znam, mam taki zakupiony do mojej brand new sypialni, która się wkrótce zacznie robić ;) i właśnie tutaj też o takim myślałam, ale przy mocy jaką potrzebuje to właśnie jakieś 2 tys. potrzebne mi są. Szukam jeszcze i szukam i może znajdę jakiś fajny żeliwny, ale nie taki z bloków gierkowskich, ale taki ze starej kamienicy ;)

Nelli bardzo Ci dziękuję i fajnie, że do mnie zajrzałaś. A biała kuchnia jest super, chociaż długo się do niej przekonywałam ;)

Witaj Dario, dzięki, problem tylko w tym, że choinki już nie ma, więc klimatu też nie :( Muszę pomyśleć nad jakimiś dodatkami, nad czymś co nada charakteru temu salonowi z kuchnią pośrodku ;)

A propos kuchni, to w czwartek kończą blaty, mam nadzieję to wrzucę fotkę.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...