ragazza 07.01.2011 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 (edytowane) Ponieważ nogi do wyspy skończą dopiero w przyszłym tygodniu to wrzucę chociaż zdjęcie świąteczne kuchnio-jadalni, żeby zaspokoić troszkę Waszą ciekawość i choinka duża i choinka mała Edytowane 7 Stycznia 2011 przez ragazza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 07.01.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 i parę drobiazgów świątecznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 07.01.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Po drugiej stronie salonu jest kącik, dosłownie kącik telewizyjny, do którego nie mogę znaleźć odpowiedniego narożnika... no nic mi się kurna nie podoba. I ze stolikiem kawowym mam jeszcze problem. I listew przypodłogowych jeszcze brakuje i krzeseł do stołu i, i, i....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.01.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Ragazza witam się nieśmiało i rozglądam u Ciebie (podglądam już od dawna). No, no powiem Ci, że bardzo mi się podoba ta ściana z cegiełek i ta kuchnia, której chciałabym więcej zobaczyć. Zrób jeszcze focie całości kuchni. Będę wdzięczna . I jeszcze napisz coś o frontach, bo bardzo ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.01.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Ja też nieśmiało proszę o więcej kuchni, widzę że w moim stylu:D cegiełka cudna i pytanko co to za bateria w kuchni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.01.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 No kochana świetnie, fantastycznie ... a gdzie schowałaś poduchy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 08.01.2011 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 no powiem C szczerze, Bella, Ragazza, że jak pierwszy raz pokazałaś Waszą ścianę cegiełkową z omurowanym oknem to miałam mieszane uczucia. za dużo tej cegły mi się wydawało. ale teraz bardzo mi się podoba - w połączeniu z białą kuchnią super! i fajny masz barek, moje marzenie. pokaż więcej kuchni!fajnie, bardzo fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.01.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Super Ragazza! a swiateczne klimaty cudniaste:yes:. Nic nowego nie napisze - cegla w zestawieniu z biala kuchnia mniodzio, wklej koniecznie wiecej zdjec:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 08.01.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 noooo, warto było czekać!Kuchnia z wyspą boska, pięknie się prezentuje na tle ceglanej ściany. Świetnie Wam wyszło!!!Tylko, Ragazza, pokaż no całą kuchnię, bo choinka sporo zasłania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 08.01.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Powitać!!! Piękniście u Ciebie, na pewno będę podglądać! Aż mi wstyd, że dopiero teraz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 08.01.2011 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Dziewczynki, za komplementa podziękiować! Więcej zdjęć kuchni będzie jak mi w końcu skończą ten blat wokół wyspy, czyli next week I jeszcze napisz coś o frontach, bo bardzo ładne rere, miło, że się w końcu przyznałaś do podglądania . Fronty kuchni to niestety banalny, lakierowany na biały mat mdf. Ja też nieśmiało proszę o więcej kuchni, widzę że w moim stylu:D cegiełka cudna i pytanko co to za bateria w kuchni ? MarJel, Ciebie również miło tu widzieć, a bateria to banalna IKEA http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20176437 No kochana świetnie, fantastycznie ... a gdzie schowałaś poduchy?? świetnie, że akurat Ty mówisz, że świetnie . A poduchy moja droga czekają na swoją chwilę, a tak naprawdę to nie mam kiedy kupić do nich stosownego wypełnienia za dużo tej cegły mi się wydawało. ale teraz bardzo mi się podoba - w połączeniu z białą kuchnią super! i fajny masz barek, moje marzenie. cegły nie jest za dużo, bo ta ściana to niewielka jest i pierwotnie miałam ja malować na biało i bardzo, ale to bardzo się cieszę, że tego nie zrobiłam. Byłoby za mdło i bez wyrazu... Jedynie grzejnik mi przeszkadza. Marzy mi się taki żeberkowy, ale na razie nie mam 2 tys. na zbyciu I jeszcze parapet muszę wymienić i ściana będzie wyglądać nieźle A barek to Tobie się marzy zupełnie inny... przy moim nie da się usiąść, czego też bardzo żałuję... niestety miejsca za mało, ale jak zrobię pół kroku i usiądę przy stole to też świetnie się obserwuje jak małż gotuje Super Ragazza! a swiateczne klimaty cudniaste:yes:. Nic nowego nie napisze - cegla w zestawieniu z biala kuchnia mniodzio, wklej koniecznie wiecej zdjec:) noooo, warto było czekać! Kuchnia z wyspą boska, pięknie się prezentuje na tle ceglanej ściany. Świetnie Wam wyszło!!! Tylko, Ragazza, pokaż no całą kuchnię, bo choinka sporo zasłania:) Dzieki Anetko, dzięki Aniu Powitać!!! Piękniście u Ciebie, na pewno będę podglądać! Aż mi wstyd, że dopiero teraz ... Powitać, powitać! Sie nie wstydzić tylko zaglądać i swój wątek w końcu założyć bo też bym pozaglądała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 08.01.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 cegły nie jest za dużo, bo ta ściana to niewielka jest i pierwotnie miałam ja malować na biało i bardzo, ale to bardzo się cieszę, że tego nie zrobiłam. Byłoby za mdło i bez wyrazu... Jedynie grzejnik mi przeszkadza. Marzy mi się taki żeberkowy, ale na razie nie mam 2 tys. na zbyciu I jeszcze parapet muszę wymienić i ściana będzie wyglądać nieźle A barek to Tobie się marzy zupełnie inny... przy moim nie da się usiąść, czego też bardzo żałuję... niestety miejsca za mało, ale jak zrobię pół kroku i usiądę przy stole to też świetnie się obserwuje jak małż gotuje taż mówię - wydawało mi się, że za dużo, bo okno cegłą obłożone. nie widziałam całości. teraz widzę, że super jest, w sam raz. grzejnik - mam ten sam problem, u mnie wystaje nad sofę i wkurza. barek.... miałam napisać "wyspa" oczywiście. myślę "wyspa", piszę "barek" - przeniesienie mam o wyspę chodziło af kors. fajną masz wyspę i baterię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 08.01.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 (edytowane) Ragazza,ten biały grzejnik całkiem całkiem się komponuje, fajnie wygląda, serio!! PS. A co to masz za blat, z czego on?? Edytowane 8 Stycznia 2011 przez Anjazzielonego dopisek PS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 08.01.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 jeżeli mogę podpowiedzieć ws. grzejnika, spróbuj w instal projekt. http://www.instalprojekt.com.pl/grzejniki/modulus/art,8,tub4-05020,3.html ja zamawiałam w xilo, na przybyszewskiego. myślę,że taki nieduży np. tubus, kosztowałby chyba mniej niż 2 tys. mam tą samą zgwozdkę w kuchni i chyba powtórzę zakup! możesz też, póki co zrobić jakąś obudowę na niego, ze starych desek popaletowych....idzie wiosna, nie będzie musiał tak grzać, a będzie wyglądał klimatycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.01.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Ragazza, bardzo podoba mi się Twoja kuchnia! Wyszła ekstra. Ściana ceglana jest boska! A grzejnik, jak dla mnie ładnie tam pasuje. Jest przytulnie, ciepło. Biała kuchnia jest oszałamiająca. Nie ma co, sprzedaję moje szare fronty i zamieniam na białe. Taki mam plan , tylko głośno nie mówię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 08.01.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 dzięki dziewczyny za miłe słowa. przeciw białym grzejnikom to ja nic nie mam, ale ten mi akurat tu w ogóle nie pasuje aricia,Tubusa znam, mam taki zakupiony do mojej brand new sypialni, która się wkrótce zacznie robić i właśnie tutaj też o takim myślałam, ale przy mocy jaką potrzebuje to właśnie jakieś 2 tys. potrzebne mi są. Szukam jeszcze i szukam i może znajdę jakiś fajny żeliwny, ale nie taki z bloków gierkowskich, ale taki ze starej kamienicy Nelli bardzo Ci dziękuję i fajnie, że do mnie zajrzałaś. A biała kuchnia jest super, chociaż długo się do niej przekonywałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 08.01.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Anja, blat jest granitowy, tylko nie polerowany, ale w wykończeniu zwanym leather Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.01.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Ale u Ciebie pięknie, a ta choinka dodała nastroju... Klimatycznie masz, tak jak lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 11.01.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Witaj Dario, dzięki, problem tylko w tym, że choinki już nie ma, więc klimatu też nie Muszę pomyśleć nad jakimiś dodatkami, nad czymś co nada charakteru temu salonowi z kuchnią pośrodku A propos kuchni, to w czwartek kończą blaty, mam nadzieję to wrzucę fotkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.01.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Ja czekam na kolędę i też będzie po choince. A szkoda.. U Ciebie szkoda tym bardziej, bo pięknie było , co nie znaczy, że teraz będzie gorzej . Czekamy na kuchnię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts