Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rozważna i romantyczna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 785
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ragazza siostro ja się popastwię z przyjemnością ...zachwyca mnie minimalizm i surowość bieli frontów na tle cegły ...zachwyca połączenie czerni i bieli (choć ja fanem jego nie jestem a u Ciebie gra i to jak gra ...) zdjęcie przyborników kuchennych na tle (no właśnie czego) to ja bym zrobiła w formacie olbrzymim i umieściła jako dekoracja w mojej kuchni ...słój ...no kurcze co ja Ci będę o słojach mówiła ...ależ Ty masz rękę do zdjęć ...no no

ależ Wy jesteście kochane :) dzięki dziewczynki!

a to cuś na ścianie to UWAGA, UWAGA....... niestety nie beton, tylko banalne rozwiązanie w postaci płyty mdf, czy jakiejśtam imitującej beton... ale rzeczywiście fajnie wygląda, chociaż na zdjęciach pewnie lepiej niż w realu ;)

aricia dzięki za info o tk maxxie - jutro robię nalot :yes:

mdf, no , kto by pomyślał!!!

jak już obejrzysz, to wpadnij do mnie na kawkę :D to rzut beretem !!!

a zdjęcie przyborników - primo sorte!!! aż żal mi się zrobiło, że u mnie na blacie taki myk by nie przeszedł. i mam za to szufladę z wiecznym bałaganem...

Edytowane przez aricia

bo mi jakoś do ogólnej koncepcyji nie po drodze!!!! ale może kiedyś wynajdę jakieś coś, do postawienia. i też będę miała taki przybornik!

a swoją drogą, to trzeba by było kiedyś jakieś forumowe spotkanko zorganizować!!!! chociażby po to , by znaleźć cud prezent parapetówkowy dla Pani Lasche :lol2:!

( bo kupy żelastwo w pojedynkę nie da rady przytargać)

chodziło mi o jakiś wieeeelgachny prezent w stylu industrial for u!!!!

i żebyśmy się nie namachały, to we dwie, z ragazzą, będziemy razem z ełdezeta taszczyć ;)

edit : byłam ostatnio na impresssce, tej co lasche fotki przesłałam....na milionowej, w starej elektrowni...tam podobno teraz remont robią....

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...