Anjazzielonego 11.01.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Ragazza, to przy okazji zrób fotki też blatu, ok? On taki czarny - czarny, mocno, kruczo, bez drobinek, czy są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.01.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Trzymam kciuki za czwartkowe wykończenie blatów i czekam na focie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 14.01.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 (edytowane) Kuchnia, a właściwie mały aneks kuchenny, prawie gotowa... brakuje jeszcze cokołów, ale fotki jakieś zrobiłam: Edytowane 14 Stycznia 2011 przez ragazza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 14.01.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 i zbliżenie blaciku dla Anjizzielonego, blat z daleka wygląda jak taki ciemny grafit, prawie czarny, ale z bliska ma takie małe drobinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 14.01.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 to teraz możecie się nade mną pastwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.01.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Ragazza cudną masz tą kuchnię. Jestem oczarowana. Mam pytanko, co jest na ścianie przy płycie? Czy to beton? I jak się sprawuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 14.01.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 (edytowane) rere, i znowu chwilę przede mną!!! podbijam zachwyty i pytanie w/w koleżanki edit: ściana przeboska. będzie mi się po nocach śniła!!!!! Edytowane 14 Stycznia 2011 przez aricia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.01.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 aricia bo ja na zdjęcia tej kuchni już od wczoraj czekam Ragazza wzdycham dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 14.01.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Ragazza siostro ja się popastwię z przyjemnością ...zachwyca mnie minimalizm i surowość bieli frontów na tle cegły ...zachwyca połączenie czerni i bieli (choć ja fanem jego nie jestem a u Ciebie gra i to jak gra ...) zdjęcie przyborników kuchennych na tle (no właśnie czego) to ja bym zrobiła w formacie olbrzymim i umieściła jako dekoracja w mojej kuchni ...słój ...no kurcze co ja Ci będę o słojach mówiła ...ależ Ty masz rękę do zdjęć ...no no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 14.01.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 zapomniałam.u nas, w tk maxxie była dostawa mebli i sprzętów domowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 14.01.2011 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 ależ Wy jesteście kochane dzięki dziewczynki! a to cuś na ścianie to UWAGA, UWAGA....... niestety nie beton, tylko banalne rozwiązanie w postaci płyty mdf, czy jakiejśtam imitującej beton... ale rzeczywiście fajnie wygląda, chociaż na zdjęciach pewnie lepiej niż w realu aricia dzięki za info o tk maxxie - jutro robię nalot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 14.01.2011 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 aaa sister, a to zdjęcie przyborników to wiesz, jakbyś chciała, to Ci mogę sprzedać za grubą kasiorę taki żarcik - za dobre serce mam - oddam za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 14.01.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 (edytowane) mdf, no , kto by pomyślał!!! jak już obejrzysz, to wpadnij do mnie na kawkę to rzut beretem !!! a zdjęcie przyborników - primo sorte!!! aż żal mi się zrobiło, że u mnie na blacie taki myk by nie przeszedł. i mam za to szufladę z wiecznym bałaganem... Edytowane 14 Stycznia 2011 przez aricia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 14.01.2011 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 z tą kawką to uważaj, bo mi to dwa razy nie trzeba powtarzać a dlaczegóż to na Twoim blacie łychy stać nie mogą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 14.01.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 bo mi jakoś do ogólnej koncepcyji nie po drodze!!!! ale może kiedyś wynajdę jakieś coś, do postawienia. i też będę miała taki przybornik! a swoją drogą, to trzeba by było kiedyś jakieś forumowe spotkanko zorganizować!!!! chociażby po to , by znaleźć cud prezent parapetówkowy dla Pani Lasche ! ( bo kupy żelastwo w pojedynkę nie da rady przytargać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 14.01.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 żebyś się nie zdziwiła jak przylete z worem pełnym forsy...tylko poczekaj do wakacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.01.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Pięknieeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.01.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 No toś mnie też zaskoczyła z tym MDF-em. Czyli taka okleina na nim imitująca beton. Ciekawe rowiązanie. Zastanawiam się tylko jak w praktyce się sprawuje. Pewnie u mnie nie przeszłoby, bo ja płytę gazową planuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 14.01.2011 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 aricia, oj z prezentem dla Pani Lasche to mogą być jaja, ale trzeba będzie może zrobić wycieczkę po jakiejś zamkniętej fabryce, to może się znajdzie jakiś opuszczony kawałek śmiecia no dobra.... bo się sister przerazi i nas nie zaprosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 14.01.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 chodziło mi o jakiś wieeeelgachny prezent w stylu industrial for u!!!! i żebyśmy się nie namachały, to we dwie, z ragazzą, będziemy razem z ełdezeta taszczyć edit : byłam ostatnio na impresssce, tej co lasche fotki przesłałam....na milionowej, w starej elektrowni...tam podobno teraz remont robią.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts