Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rozważna i romantyczna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 785
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja dołączam do zachwycająch się piękną kuchnią! Gratulacje! Czy można prosić o szczegóły dotyczące tej płyty mdf? jakaś nazwa, producent?

mazo, dziękuję, też podziwiam bryłę Twojego domu od jakiegoś czasu ;).

A szczegółów dotyczących płyty niestety nie znam. Po prostu zobaczyłam ją w studiu kuchennym u znajomego i powiedziałam: takie cuś chcę mieć... i mam :) Przy okazji zapytam go o dane tego cusia ;)

O rany, jak pięknie!!!

Świetna, świetna kuchnia!!! Klimatyczna...

Dziękuję za zbliżenie blatu z dedykacją:) A opaska wokół wyspy też jest z tego samego materiału?

Rewelacja to szare coś między zabudową! Pisz nam tu szybko co, gdzie, jak się nazywa!

blat i nogi wokół blatu to ten sam granit , a o płytę wypytam :)

ragazza - no po prostu cudownie Ci to wyszło. szczeneczka mi w podłodze dziureczkę wybiła!

Dzieki Królowo ;) Z Twoich ust taki komplement... ho,ho...

superowa kuchnia! a co jest na scianie pomiedzy gornymi szafkami a blatem?

MRS. CONSTR na ścianie jest płyta w okleinie imitującej beton

ragazzo droga. zajrzyj na kuchenny....teraz to juz na pewno nie pokazuj koledze-stolarzowi, jak chcesz ten rabat....:jawdrop:

no widziałam, widziałam bardzo mi miło :).... nawet pan A. coś taki cichociemny ;)

i rzeczywiście chyba się nie przyznam, że kuchnia pochwały zbiera... ponarzekam trochę... bo w końcu kiedy te cokoły będą ;)

Edytowane przez ragazza

kochana Ragazzo rozumiem, ze skoro wyspa ma 80cm szerokosci, to z drugiej strony wyspy nie ma drzwiczek? czy jak czy co...:confused:

tyż chcialabym znac nazwe czy tam nr tego mdfu na scianie-wychodzi taniej niz te plyty betonowe? (wiesz mam nadzieje o ktorych mowie)

i zgadzam sie-milczenie A. bezcenne:)

p.s.

masz w moim kompie juz swoj folderek, hihi, a do zachwytów przyłącza się obsluga studia kuchennego, ktoremu to, dzis z wywieszonym jęzorem pokazalam zdjecia Twojej kuchni...ślinili sie jak dzieci:lol2:...ale nie dalam skopiować, powiedzialam, ze otrzymalam je grzecznosciowo;)

leat, z drugiej strony wyspy są trzy szafki z półkami o głębokości 20 cm. Wiem , że to niewiele, ale u mnie każdy cm. cenny ;) Bo wiesz, wcześniej miałam dużą kuchnię i teraz trudno mi się pomieścić. Ale pokój był potrzebny i kuchnię musieliśmy przenieść do salonu. A w tych płytkich szafkach świetnie się czują alkohole wszelakie i kieliszki ;)

Dzięki :)

Hej ragazza przydreptałam z wątku o kuchniach zachwycona Twoim aneksem ;) dzięki za odpowiedzi na moje pytania. Ja od zawsze chciałam kuchnie w połysku ale od jakiegoś czasu się waham bo podobają mi się matowe fronty, bałam się jednak że wyjdzie za mało nowocześnie i w ogóle i wtedy Ty wyskoczyłaś ze swoją kuchnią która mnie urzekła i udowodniłaś że nie tylko kuchnie na wysoki połysk mogą być piękne, nowoczesne, takie ze smaczkiem ;)

Tyż czekam na bliższe informacje dotyczące szarej płyty :)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...