ragazza 15.01.2011 00:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 chciałam tylko odpowiedzieć, że bardzo mi pysiaczku miło, ale do końcowej metamorfozy jeszcze droga daleka, tylko poczekaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.01.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Ja dołączam do zachwycająch się piękną kuchnią! Gratulacje! Czy można prosić o szczegóły dotyczące tej płyty mdf? jakaś nazwa, producent? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 15.01.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 O rany, jak pięknie!!! Świetna, świetna kuchnia!!! Klimatyczna... Dziękuję za zbliżenie blatu z dedykacją A opaska wokół wyspy też jest z tego samego materiału? Rewelacja to szare coś między zabudową! Pisz nam tu szybko co, gdzie, jak się nazywa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 15.01.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Zapomniałam dodać: śliczne słoje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 15.01.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 ragazza - no po prostu cudownie Ci to wyszło. szczeneczka mi w podłodze dziureczkę wybiła! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 15.01.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 i co, czym załatasz dziurę, Monah:)? Kolejny remoncik?Fakt, Ragazza nas wytrzymała kawał czasu w oczekiwaniu na tą kuchnię, efekt jest suuuper. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 15.01.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 o nie, nie, za kolejny remoncik dziękuję. na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 15.01.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 superowa kuchnia! a co jest na scianie pomiedzy gornymi szafkami a blatem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 15.01.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 ragazzo droga. zajrzyj na kuchenny....teraz to juz na pewno nie pokazuj koledze-stolarzowi, jak chcesz ten rabat.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 15.01.2011 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Ja dołączam do zachwycająch się piękną kuchnią! Gratulacje! Czy można prosić o szczegóły dotyczące tej płyty mdf? jakaś nazwa, producent? mazo, dziękuję, też podziwiam bryłę Twojego domu od jakiegoś czasu . A szczegółów dotyczących płyty niestety nie znam. Po prostu zobaczyłam ją w studiu kuchennym u znajomego i powiedziałam: takie cuś chcę mieć... i mam Przy okazji zapytam go o dane tego cusia O rany, jak pięknie!!! Świetna, świetna kuchnia!!! Klimatyczna... Dziękuję za zbliżenie blatu z dedykacją A opaska wokół wyspy też jest z tego samego materiału? Rewelacja to szare coś między zabudową! Pisz nam tu szybko co, gdzie, jak się nazywa! blat i nogi wokół blatu to ten sam granit , a o płytę wypytam ragazza - no po prostu cudownie Ci to wyszło. szczeneczka mi w podłodze dziureczkę wybiła! Dzieki Królowo Z Twoich ust taki komplement... ho,ho... superowa kuchnia! a co jest na scianie pomiedzy gornymi szafkami a blatem? MRS. CONSTR na ścianie jest płyta w okleinie imitującej beton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 15.01.2011 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 (edytowane) ragazzo droga. zajrzyj na kuchenny....teraz to juz na pewno nie pokazuj koledze-stolarzowi, jak chcesz ten rabat.... no widziałam, widziałam bardzo mi miło .... nawet pan A. coś taki cichociemny i rzeczywiście chyba się nie przyznam, że kuchnia pochwały zbiera... ponarzekam trochę... bo w końcu kiedy te cokoły będą Edytowane 15 Stycznia 2011 przez ragazza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 15.01.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Dzieki Królowo Z Twoich ust taki komplement... ho,ho... tja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 15.01.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Ragazza,a czy blat w zabudowie jest z cokołem zachodzącym na ścianę, czy bez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 15.01.2011 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Anja, nie za bardzo rozumiem pytanie Jakaś chyba nielotna jestem s rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 15.01.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 kochana Ragazzo rozumiem, ze skoro wyspa ma 80cm szerokosci, to z drugiej strony wyspy nie ma drzwiczek? czy jak czy co... tyż chcialabym znac nazwe czy tam nr tego mdfu na scianie-wychodzi taniej niz te plyty betonowe? (wiesz mam nadzieje o ktorych mowie) i zgadzam sie-milczenie A. bezcenne:) p.s. masz w moim kompie juz swoj folderek, hihi, a do zachwytów przyłącza się obsluga studia kuchennego, ktoremu to, dzis z wywieszonym jęzorem pokazalam zdjecia Twojej kuchni...ślinili sie jak dzieci:lol2:...ale nie dalam skopiować, powiedzialam, ze otrzymalam je grzecznosciowo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 15.01.2011 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 leat, z drugiej strony wyspy są trzy szafki z półkami o głębokości 20 cm. Wiem , że to niewiele, ale u mnie każdy cm. cenny Bo wiesz, wcześniej miałam dużą kuchnię i teraz trudno mi się pomieścić. Ale pokój był potrzebny i kuchnię musieliśmy przenieść do salonu. A w tych płytkich szafkach świetnie się czują alkohole wszelakie i kieliszki Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 15.01.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Moje pytanie było z gatunku blondynki z kawałów - nie ma cokołu, przecież widać dobrze na zbliżeniu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 15.01.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 super, że wyspa ma szafki z obu stron." gładkie" wykończenie zawsze jakoś mi nie do końca pasuje.... lubię, jak strona mebla wychodząca na jakieś pomieszczenie jest do niego nawiązaniem i spełnia jakąś użytkową funkcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 15.01.2011 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Anja, no nie ma cokołów nad blatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 15.01.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Hej ragazza przydreptałam z wątku o kuchniach zachwycona Twoim aneksem dzięki za odpowiedzi na moje pytania. Ja od zawsze chciałam kuchnie w połysku ale od jakiegoś czasu się waham bo podobają mi się matowe fronty, bałam się jednak że wyjdzie za mało nowocześnie i w ogóle i wtedy Ty wyskoczyłaś ze swoją kuchnią która mnie urzekła i udowodniłaś że nie tylko kuchnie na wysoki połysk mogą być piękne, nowoczesne, takie ze smaczkiem Tyż czekam na bliższe informacje dotyczące szarej płyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts