Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rozważna i romantyczna

Recommended Posts

super, że wyspa ma szafki z obu stron." gładkie" wykończenie zawsze jakoś mi nie do końca pasuje.... lubię, jak strona mebla wychodząca na jakieś pomieszczenie jest do niego nawiązaniem i spełnia jakąś użytkową funkcję.

oj spełnia i to jaką... ;)

• Odpowiedzi 785
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Korozja, a do mnie właśnie fronty na wysoki połysk nie przemawiały. Ja od dawna biłam się z myślami co z tą kuchnią zrobić, bo ja chciałam taką bardziej sielsko-anielsko-skandynawską, a małż nowoczesną. A że kuchnia to królestwo mojego małża jest (buziak Kochanie ;)) to uległam oczywiście, ale frontów na wysoki połysk nie wyobrażałam sobie. Zresztą małż też takie woli, i paluszki na nich mniej widać :)

i bałdzo dobrze!!!!ja kiedyś myślałam, że trzeba natychmiast, wszystko i na raz. i byłam wściekła, że nie mogę się całościowym wykończeniem cieszyć!!!!

a teraz doszłam do wniosku, że odwlekanie nie jest złe , bo człowiek właśnie ma możliwość dojrzeć, w tak zwanym między czasie :D

a i koncepcje się zmieniają....a jak się zmienią przed wcześniejszym zameblowaniem, to i mniej trzeba się później gratów pozbywać.....i mniej awantur z mężem z tego powodu ;) :lol2:

i bałdzo dobrze!!!!ja kiedyś myślałam, że trzeba natychmiast, wszystko i na raz. i byłam wściekła, że nie mogę się całościowym wykończeniem cieszyć!!!!

a teraz doszłam do wniosku, że odwlekanie nie jest złe , bo człowiek właśnie ma możliwość dojrzeć, w tak zwanym między czasie :D

a i koncepcje się zmieniają....a jak się zmienią przed wcześniejszym zameblowaniem, to i mniej trzeba się później gratów pozbywać.....i mniej awantur z mężem z tego powodu ;) :lol2:

święte słowa aricia. Ile ja już podjęłam pochopnych decyzji to nie zliczę. A ile teraz gratów mam do wyniesienia, a ile się nasłuchałam, ze ja to sam nie wiem czego chcę ;) :yes:

Dobrze, że nie widzieliście mojej poprzedniej kuchni ;)

Ragazza poprostu cudnie:jawdrop::jawdrop::jawdrop: kuchnia jak z magazynu wnetrzarskiego :yes: a numer z plyta mdf niesamowity:yes:

Dzięki Anetko, Twoja kuchnia też jest super i nie można jej niczego zarzucić. A mdf rzeczywiście fajny.

A jak Ty się czujesz? To już lada moment ten wielki dzień, prawda? :)

Witaj,

Super wyszla Ci kuchnia. Bardzo swiezo i nowoczesnie. ponawiam pytanie o material na scianie nad blatem? wyglada bosko.

Dziękuję bardzo, a o płycie już wiesz ;) ..... szczegóły podam jak się dowiem

No to teraz ja sie witam i o pozwolenie podglądania pytam.....:bye:

kuchnia wymiata....szczerze...:jawdrop:

ściana z mdf - u zachwyca mnie bardzo - co to za płyta tj. kolor, nazwa...?

i ciekawość mnie zjada co do lamp nad stołem...czy planujesz? jakieś pomysły?, bo ja to na tym etapie jestem i nic mnie nie powala na łopatki...chociaż te twoje nad wyspą podejszłyby nawet...

Witam się i trwam w zachwycie nad Twoją kuchnią:jawdrop: ......cudeńko, a w połączeniu z tą cegłą normalnie wymiata :D

Widzę, ze masz fajne pomysły na cały domek....trzymam kciuki za ich realizację.

Pozdrawiam

A dziękuję, dziękuję i witam zarazem! Pomysły to ja mam, tylko szkoda, że codziennie inne ;) I dlatego z decyzją mam problem.

ps. niezły avatarek :)

No to teraz ja sie witam i o pozwolenie podglądania pytam.....:bye:

kuchnia wymiata....szczerze...:jawdrop:

ściana z mdf - u zachwyca mnie bardzo - co to za płyta tj. kolor, nazwa...?

i ciekawość mnie zjada co do lamp nad stołem...czy planujesz? jakieś pomysły?, bo ja to na tym etapie jestem i nic mnie nie powala na łopatki...chociaż te twoje nad wyspą podejszłyby nawet...

Witam, witam, podglądaj do woli ;)

Nazwę płyty jak poznam to dam znać. A lampę nad stołem mam na razie taką czarną pięcioramienną, ale nie do końca mi pasuje i nie mam na razie jakiegoś fajnego pomysłu. Te nad wyspą to IKEA, ale też w zastępstwie tych jedynych, wymarzonych, industrialnych, w korzystnej cenie, których jeszcze nie znalazłam ;) A że stół jest w bliskim sąsiedztwie wyspy powinny jakoś pasować do siebie... :bash: No mega problem mam z tymi lampami.

aricia dzięki, znam te lampy, ale cena jak na razie dla mnie mało przyjemna, bo żeby to miało ręce i nogi musiałabym kupić dwie małe nad wyspę i dużą nad stół, no nie wiem, nie wiem.....

ale jak Ci jeszcze wpadnie coś w oko to wrzucaj, może mnie zainspirujesz, natchniesz, zaskoczysz ;)

Ja tylko cichutko miałknę sobie do Twojej kuchni... miaaał... miaaał... miał Ktoś zarąbisty pomysł w połączeniu minimalistycznej czarnobieli z cegłą!!! :lol: :lol: :lol:

miał, miał rasiu, prawda ;)

dzięki :)

Fantastyczna kuchnia, chyba będą remonty na forumie... :lol2:

dzięki wielkie, ale przecież jest wiele superowych kuchni na forumie, a moja to zwykła kuchnia, a cegłę na ścianę zawsze można walnąć ;)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...