ragazza 15.01.2011 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 super, że wyspa ma szafki z obu stron." gładkie" wykończenie zawsze jakoś mi nie do końca pasuje.... lubię, jak strona mebla wychodząca na jakieś pomieszczenie jest do niego nawiązaniem i spełnia jakąś użytkową funkcję. oj spełnia i to jaką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 15.01.2011 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Korozja, a do mnie właśnie fronty na wysoki połysk nie przemawiały. Ja od dawna biłam się z myślami co z tą kuchnią zrobić, bo ja chciałam taką bardziej sielsko-anielsko-skandynawską, a małż nowoczesną. A że kuchnia to królestwo mojego małża jest (buziak Kochanie ) to uległam oczywiście, ale frontów na wysoki połysk nie wyobrażałam sobie. Zresztą małż też takie woli, i paluszki na nich mniej widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 15.01.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Ragazza, to co teraz, jakie następne pomieszczenie urządzacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 15.01.2011 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 teraz sypialnia się robi, a potem łazienka ale cały czas jeszcze we mnie koncepcje dojrzewają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 15.01.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 i bałdzo dobrze!!!!ja kiedyś myślałam, że trzeba natychmiast, wszystko i na raz. i byłam wściekła, że nie mogę się całościowym wykończeniem cieszyć!!!! a teraz doszłam do wniosku, że odwlekanie nie jest złe , bo człowiek właśnie ma możliwość dojrzeć, w tak zwanym między czasie a i koncepcje się zmieniają....a jak się zmienią przed wcześniejszym zameblowaniem, to i mniej trzeba się później gratów pozbywać.....i mniej awantur z mężem z tego powodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.01.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Ragazza poprostu cudnie:jawdrop::jawdrop: kuchnia jak z magazynu wnetrzarskiego a numer z plyta mdf niesamowity:yes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatholandii 16.01.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Witaj,Super wyszla Ci kuchnia. Bardzo swiezo i nowoczesnie. ponawiam pytanie o material na scianie nad blatem? wyglada bosko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.01.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Kwiatholandii Ragazza pisala o tym kilka postow wyzej, to mdf:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatholandii 16.01.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 16.01.2011 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 i bałdzo dobrze!!!!ja kiedyś myślałam, że trzeba natychmiast, wszystko i na raz. i byłam wściekła, że nie mogę się całościowym wykończeniem cieszyć!!!! a teraz doszłam do wniosku, że odwlekanie nie jest złe , bo człowiek właśnie ma możliwość dojrzeć, w tak zwanym między czasie a i koncepcje się zmieniają....a jak się zmienią przed wcześniejszym zameblowaniem, to i mniej trzeba się później gratów pozbywać.....i mniej awantur z mężem z tego powodu święte słowa aricia. Ile ja już podjęłam pochopnych decyzji to nie zliczę. A ile teraz gratów mam do wyniesienia, a ile się nasłuchałam, ze ja to sam nie wiem czego chcę Dobrze, że nie widzieliście mojej poprzedniej kuchni Ragazza poprostu cudnie:jawdrop::jawdrop: kuchnia jak z magazynu wnetrzarskiego a numer z plyta mdf niesamowity:yes: Dzięki Anetko, Twoja kuchnia też jest super i nie można jej niczego zarzucić. A mdf rzeczywiście fajny. A jak Ty się czujesz? To już lada moment ten wielki dzień, prawda? Witaj, Super wyszla Ci kuchnia. Bardzo swiezo i nowoczesnie. ponawiam pytanie o material na scianie nad blatem? wyglada bosko. Dziękuję bardzo, a o płycie już wiesz ..... szczegóły podam jak się dowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 17.01.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Witam się i trwam w zachwycie nad Twoją kuchnią ......cudeńko, a w połączeniu z tą cegłą normalnie wymiata Widzę, ze masz fajne pomysły na cały domek....trzymam kciuki za ich realizację. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pozytywna 17.01.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 No to teraz ja sie witam i o pozwolenie podglądania pytam..... kuchnia wymiata....szczerze... ściana z mdf - u zachwyca mnie bardzo - co to za płyta tj. kolor, nazwa...? i ciekawość mnie zjada co do lamp nad stołem...czy planujesz? jakieś pomysły?, bo ja to na tym etapie jestem i nic mnie nie powala na łopatki...chociaż te twoje nad wyspą podejszłyby nawet... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 17.01.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Witam się i trwam w zachwycie nad Twoją kuchnią ......cudeńko, a w połączeniu z tą cegłą normalnie wymiata Widzę, ze masz fajne pomysły na cały domek....trzymam kciuki za ich realizację. Pozdrawiam A dziękuję, dziękuję i witam zarazem! Pomysły to ja mam, tylko szkoda, że codziennie inne I dlatego z decyzją mam problem. ps. niezły avatarek No to teraz ja sie witam i o pozwolenie podglądania pytam..... kuchnia wymiata....szczerze... ściana z mdf - u zachwyca mnie bardzo - co to za płyta tj. kolor, nazwa...? i ciekawość mnie zjada co do lamp nad stołem...czy planujesz? jakieś pomysły?, bo ja to na tym etapie jestem i nic mnie nie powala na łopatki...chociaż te twoje nad wyspą podejszłyby nawet... Witam, witam, podglądaj do woli Nazwę płyty jak poznam to dam znać. A lampę nad stołem mam na razie taką czarną pięcioramienną, ale nie do końca mi pasuje i nie mam na razie jakiegoś fajnego pomysłu. Te nad wyspą to IKEA, ale też w zastępstwie tych jedynych, wymarzonych, industrialnych, w korzystnej cenie, których jeszcze nie znalazłam A że stół jest w bliskim sąsiedztwie wyspy powinny jakoś pasować do siebie... No mega problem mam z tymi lampami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 17.01.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 hej! podrzucam lampy, jakby co http://www.pufadesign.pl/category.php?id_category=11&p=2 http://www.pufadesign.pl/img/p/352-1080-thickbox.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.01.2011 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Ja tylko cichutko miałknę sobie do Twojej kuchni... miaaał... miaaał... miał Ktoś zarąbisty pomysł w połączeniu minimalistycznej czarnobieli z cegłą!!! :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.01.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Fantastyczna kuchnia, chyba będą remonty na forumie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 19.01.2011 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 hej! podrzucam lampy, jakby co http://www.pufadesign.pl/category.php?id_category=11&p=2 aricia dzięki, znam te lampy, ale cena jak na razie dla mnie mało przyjemna, bo żeby to miało ręce i nogi musiałabym kupić dwie małe nad wyspę i dużą nad stół, no nie wiem, nie wiem..... ale jak Ci jeszcze wpadnie coś w oko to wrzucaj, może mnie zainspirujesz, natchniesz, zaskoczysz Ja tylko cichutko miałknę sobie do Twojej kuchni... miaaał... miaaał... miał Ktoś zarąbisty pomysł w połączeniu minimalistycznej czarnobieli z cegłą!!! :lol: miał, miał rasiu, prawda dzięki Fantastyczna kuchnia, chyba będą remonty na forumie... dzięki wielkie, ale przecież jest wiele superowych kuchni na forumie, a moja to zwykła kuchnia, a cegłę na ścianę zawsze można walnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 19.01.2011 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Uwaga, uwaga!!! Dla zainteresowanych płyta nad blatem jest firmy Egger i nazywa się ciemny beton, voila! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.01.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Dzięki wielkie ragazza . Chyba się nie obrazisz jak sobie zapiszę zdjątko Twojej pięknej kuchni....wróć, aneksu kuchennego i podpiszę jaka tam płyta jest? Często dopada mnie skleroza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 19.01.2011 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 jasne, ze się nie obrażę, to miłe, że komuś się podoba moje dzieło bo to ja nie chwaląc się wymyśliłam tę kuchnię, firma tylko coś podpowiedziała i wykonała, ale pomysł się liczy, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts