Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rozważna i romantyczna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 785
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ragazza no jasne że pomysł się liczy! Chyba Cie zatrudnię żebyś i moją kuchnię zaplanowała ;] też planuję biało - czarną (o cegle już jakiś czas temu myślałam), więc nie powinnaś mieć kłopotów ;)

Dzięki za info o płycie :D

p.s. Kurna wypasiona ta Twoja kuchnia, się napatrzeć nie mogę! Muszę ją dodać w moim dzienniku do inspirejszyn bo grzech ją pominąć :)

Oooooj wieeeeeki całe mnie tu nie było ....

Dzisiaj wchodzę - patrzę i padam ....

Cóż za pięęęękna kuchnia :lol2::lol2::lol2:

Elegancka w swej prostocie, wyważona kolorystycznie !

Super Extra !

A i jeszcze podejrzałam - zamajaczyły mnie w oddali jakieś fajowe białe drzwi :)

Fotki please :D

Pozdrawiam gorąco :D

Ragazza, piękną masz kuchnię, ale to już na pewno wiesz :). Podziwiałam ją już wcześniej na kuchennym wewątku;), ale dopiero u Ciebie doczytałam, że wykonawca z Łodzi pochodzi...Mogę u Ciebie wyżebrać namiary na priv?? Bo mam mdłości jak patrzę na moje "przejściowe-co-prawda-ale-już-trzyletnie" wenge i chcę na wiosnę coś z tym fantem uczynić:bash: Z góry dzięki:)

O kuchni już nie będę pisała, wiadomo świetna. Naprawdę mi się podoba, pomysł, szafki no i to nad blatem szczególnie. Mam pytanie co to jest, a właściwie jak to się sprawdza, jak się myje itp.

Rozumiem, że to jest zwykła płyta wiórowa taka jak na blat i tu moje wątpliwości. Czy to zdaje egzamin, czy się nie brudzi, nie widać na tym plam, jak reaguje na ciepło. Przecież tam jest płyta, jak sobie radzisz z tłuszczem na tej ścianie.

Bardzo mi się podoba to rozwiązanie ale chyba bym się bała.

Ragazza no jasne że pomysł się liczy! Chyba Cie zatrudnię żebyś i moją kuchnię zaplanowała ;] też planuję biało - czarną (o cegle już jakiś czas temu myślałam), więc nie powinnaś mieć kłopotów ;)

Nie ma sprawy, zbieram teraz na dalszą część remontu to każda dodatkowa robótka się przyda ;)

Muszę ją dodać w moim dzienniku do inspirejszyn bo grzech ją pominąć :)

Ja też się w takim przyznaję, że już ją mam w inspiracjach, skoro wszyscy się ujawniają:)

To miłe być inspiracją dla kogoś :) dzięki dziewczynki!

Chwal się, chwal, boś zasłużyła !!!

:hug:

cześć Ragazza :)

cudnie Ci ta kuchnia wyszła, jestem pod wielkim wrażeniem, pięknie! Napisz proszę kochana, co to za cegła, bo bardzo mi się podoba... jak już pisałas to przepraszam, ale nie doczytałam, tak w ogóle to ślepnę ostatnio

Karolka, miło Cię widzieć, czytać po długiej przerwie. Moja kuchnia trochę odbiega stylem od Twojej, więc fajnie, że Ci się podoba :)

A cegiełka jest z elkaminodom, na allegro wystawiali swoje produkty, a jakie płyty betonowe mają.... ho ho...., ale ja już nie mam gdzie ich wciśnąć. Muszę w końcu domm zbudować i to wielki z kilkoma kuchniami i łazienkami, żeby wszystkie pomysły pomieścić ;)

Aaaa cegiełka nazywa się skalna.

Oooooj wieeeeeki całe mnie tu nie było ....

Dzisiaj wchodzę - patrzę i padam ....

Cóż za pięęęękna kuchnia :lol2::lol2::lol2:

Elegancka w swej prostocie, wyważona kolorystycznie !

Super Extra !

A i jeszcze podejrzałam - zamajaczyły mnie w oddali jakieś fajowe białe drzwi :)

Fotki please :D

Pozdrawiam gorąco :D

Nooo Mycha wieeeeki całe.... Dzięki, dzięki, już się rumienię od tych komplementów. Szczerze, to nie spodziewałam się tylu zachwytów nad moją kuchnią. Ale to bardzo, bardzo miłe :)

Proszę, pani detektyw i drzwi wypatrzyła. Wrzucę fotki, jak zrobię ;) Tym bardziej, ze sama malowałam, więc satysfakcja wielka ;)

Ragazza, piękną masz kuchnię, ale to już na pewno wiesz :) (...) Mogę u Ciebie wyżebrać namiary na priv??

Justynka, bardzo dziękuję, namiary wysyłam na priv :)

Mam pytanie co to jest, a właściwie jak to się sprawdza, jak się myje itp.

Rozumiem, że to jest zwykła płyta wiórowa taka jak na blat i tu moje wątpliwości. Czy to zdaje egzamin, czy się nie brudzi, nie widać na tym plam, jak reaguje na ciepło. Przecież tam jest płyta, jak sobie radzisz z tłuszczem na tej ścianie.

Monikaa, jest to normalna płyta meblowa, myje się tak ja wszystkie szafki, a co do reakcji na ciepło to trudno mi powiedzieć. Użytkuję tę kuchnię od niedawna, i do tej pory gotuję głównie na przednich panelach, ale cóż jakby się okazało, że coś się z nią stanie to się wymieni ;)

kuchnia tez znalazła sie w moich inspiracjach

ten beton eggera super

No to wychodzę z ukrycia :)

Kuchnia robi wrażenie !! Miodzio

Gratuluję wyczucia i smaku.

pozdrawiam :D

:D:D:D:D:D

No to ja też przylazłam z wewątku o kuchniach ... Na mój gust realizacje masz lepsze od wizualek z początku tego wątku :yes:

Zachwycać się nie będę bo sił nie mam - zazdrość mnie pożarła ;):D

Ale pytanko mam. Twoja kuchnia stała się wyznacznikiem nowego trendu na forum. W wątku o projektach kuchni AJa?! zabija nas projektami (w pozytywnym sensie) z rozwiązaniem z Twojej kuchni i spokojnie do Ciebie po odpowiedzi na pytania odsyła. No to ja Cię bardzo ładnie poproszę o objaśnienie tej "dwustopniowej" zabudowy górnej ... To są szafki o różnej głębokości czy jakieś inne cuda na kiju? Od razu proszę o zgodę na wyjaśnienie tej zagadki w wątku z projektami kuchni, bo my tam już szalejemy na punkcie takiej zabudowy :oops::oops::oops::oops: Obawiam się, że jak nam zdradzisz tajemnicę, to przynajmniej dwa plagiaty będą :cool: Ale mimo wszystko bardzo się przymilam o podzielenie się z nami tą wiedzą tajemną.

Justynka proszę bardzo :)

Beasza, dzięki za kibicowanie, rozgość się, ale u mnie zmiany są strasznie powolne, więc musisz być cierpliwa ;)

Na mój gust realizacje masz lepsze od wizualek z początku tego wątku :yes:

No bo coś mi tak do końca w tych wizualkach nie pasowało, musiałam pokombinować po swojemu. Cieszę się, że fajnie wyszło :D Dzięki Anulek

Twoja kuchnia stała się wyznacznikiem nowego trendu na forum.

No nie żartuj, ale jaja :lol2:

No to ja Cię bardzo ładnie poproszę o objaśnienie tej "dwustopniowej" zabudowy górnej ... To są szafki o różnej głębokości czy jakieś inne cuda na kiju?

To żadne cuda, tak jak mówisz, to szafki o różnej głębokości. Idę na ten wątek o projektach to fotki wam wrzucę ;)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...