nicol21 22.01.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Dołączam się do podziękowań... nie będę pisać, że kuchnia rewelka, bo chyba o tym świadczy próba kopiowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 23.01.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 ragazza ja tez przylazłam z wątku o projektach kuchni. Witam się więc ślicznie i będę podpatrywać. Kuchnia wyszła Ci bosko. U mnie również będzie biała i cegły na ścianie też chcę bardzo, bo je uwielbiam. Jestem ciekawa dalszego ciągu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 24.01.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Ragazza ... beton ... cegła ... biel ... czerń ... retro dzbanek i wypasiony słój ... połączyłaś tak lekko i bez garmelka ... nawet malutkiego że siedzę i gapię się w zachwycie a zaprawdę powinnam robić coś zupełnie innego ... ale zrobic kuchnię to jedno ... zrobić zdjęcia tak żeby pęcherzyk się zablokował co poniektórym geriatrycznym siostrom to drugie ... cytryny wypas a... ta płyta z dzbanem i łychami ... wiesz że cudnie ... cegła bardzo ciekawa w fakturze i odcieniu ... nie mogłaś chociaż nakruszyć ... albo co :) .../ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 25.01.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Witam się więc ślicznie i będę podpatrywać. Jestem ciekawa dalszego ciągu. Witam nemi, podpatruj do woli. Ja też jestem ciekawa dalszego ciągu Ragazza ... beton ... cegła ... biel ... czerń ... retro dzbanek i wypasiony słój ... połączyłaś tak lekko i bez garmelka ... nawet malutkiego że siedzę i gapię się w zachwycie a zaprawdę powinnam robić coś zupełnie innego ... Koni, wieki całe..... Zamiast się gapić, jak to poetycko ujęłaś , to do roboty, bo my tu czekamy na efekty Twoich przemyśleń i pomysłów nowych.... ... nie mogłaś chociaż nakruszyć ... albo co :) .../ oj, moja Droga, nakruszone to ja mam permanentnie... tylko do zdjęcia zrobiłam klar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blueeye 26.01.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Witam ragazza Ja tu nowa, nie mogę wytrzymać w ukryciu więc się ujawniam . Tzn. ujawniam , że się zachwycam Wszystkim, a już najbardziej : cegiełką, ścianką w kuchni i w ogóle : uch,puff, echhh... pięknie - po prostu pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 29.01.2011 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 blueeye witaj! Fajnie, że Ci się u mnie podoba A ja gdzieś czytałam, że Ty masz piękny widok z okna, a poza tym mieszkasz nad morzem... Zazdraszczam wielce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 29.01.2011 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Kiedyś pisałam, że pokarzę jak drzwi pomalowałam. No to pokazuję... Korytarz jeszcze nie skończony brakuje listew gdzieniegdzie i zamiast tej lampki nadobrazowej będzie coś innego, nie wiem jeszcze co, a po prawej stronie będzie jakaś ławka. I jeszcze cuś, ale nie wiem co Korytarz przed i po i same drzwi przed i po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 29.01.2011 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 A teraz mam mega problem z łazienką To co wiem: 1. jak najmniej kafli 2. szaro-biała oczywiście z dodatkiem jakiegoś drewna może 3. wiem jaką mam wannę (jak na wizualce), umywalkę (prawie jak na wizualce) i wiem gdzie jest ich miejsce (jak na wizualce) a reszty już nie wiem.... Żeby lepiej zobrazować pomieszczenie zamieszczam wizualki, które w ramach hobby, gratisu do reszty, zrobiła mi projektantka... nie były one ze mną w ogóle dyskutowane, ani poprawiane, szkoda mi było kasy.... więc są jakie są..... na ich podstawie muszę sobie coś w głowie poukładać, chyba PS muszę się w końcu nauczyć i pokombinować... Oto ona - łazienka w głowie projektanta może znajdzie się jakaś dobra dusza, która mi coś podpowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 29.01.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Ragazza, drzwi - REWELKA!!! Efekt fenomenalny!SAMA malowałaś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 29.01.2011 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 no niestety, bo się narobiłam przy tym strasznie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 29.01.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Łazienka zdecydowanie na bogato i nie w Twoim stylu Moim zdaniem za dużo tam kolorów, wzorów, nisz i ozdób... Drzwi i korytarz - REWELACJA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.01.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 SIster Sister ...i po co Ci była ta projektantka (no bo na zmianę korytarza to sama wpadłaś co? i projekt kuchni Twojej roboty? ) powiem szczerze, bo w rodzinie to wypada nie podoba mi się łazienka ...bardzo ...zagonię dzieciarnię do łóżek i wracam na dłuższą łazienkową pogawędkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 29.01.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 joliska dzięki! Wiem , że łazienka nie w moim stylu i właśnie dlatego cierpię katusze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 29.01.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Sister, ta projektantka, to mi głównie była potrzebna do pomysłu na poprzestawianie ścian, a wizualki to tak przy okazji były, a ta łazienkowa, to już w ogóle... No i właśnie też mi się nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 29.01.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Hmmm .... nad łazienką trzeba by pomyśleć ... damy radę Ale teraz mów szybciutko - co to za booooskie drzwi ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 29.01.2011 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Myszko, no drzwi jak drzwi.... były takie brązowe, niepasujące do reszty, to wzięłam pędzelek i pomalowałam i teraz do reszty pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.01.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 melduję się z powrotem ...ja jestem inżynier (od siedmiu boleści ale z tytułem) planu łazienki potrzebuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 29.01.2011 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 kurcze nie mogę znaleźć teraz tego planu, ale jak zajrzysz do postu nr 3, to tam były plany, poznasz łazienkę jak nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.01.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 byłam widziałam ... no to przegadajmy temat po babsku podłoga - nadal panele? (bo ja tam głosuję na tak ...fajnie wyglądają i pasują do Twoich wnętrz) ściany - biały czy szary ? płytki - biały czy szary? i tak od ogółu do szczegółu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 29.01.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 (edytowane) no i pokarzę jeszcze co mi się podoba zaraz nad wanna będę miała taką wnękę, a w niej baterię wannową i kafle chciałam dać tylko w tej wnęce, może kawałek nad i te panele mnie się podobują i oczywiście łazienka Mychy bardzo mi się podoba i zaczęła mnie przekonywać do Mugatów Edytowane 29 Stycznia 2011 przez ragazza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts