Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rozważna i romantyczna

Recommended Posts

Aniu,

a zwróciłaś może w tej sypialni z filmiku uwagę na lampy nad łóżkiem? Bossskie są, choć nie tak cudne jak te z RM - moje marzenie:)

• Odpowiedzi 785
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

już posprzątałam trochę ;)

a z oknami oczywiście jeszcze nic nie zadecydowłam ostatecznie, u mnie wszyskto musi dojrzewać ;) Ale plan mam na razie taki: najbardziej mnie kuszą jednak te shuttersy, więc truje małżowi, żeby coś wykombinował i mi zrobił takie, w końcu okna mi tak ładnie wykończył, że nie mogę się napatrzeć :) A jakby mu się nie udało, to zrobię roletki coś jak z laschowej inspiracji :)

Na razie kupiłam taką linkę w Ikei do wieszania zasłon i powiesiłam zasłony lniane. Fajnie to nawet wygląda, bo ta linka na tle cegły nie rzuca się w oczy.

:)

super to wygląda:D Ale shuttersy też będą świetne (ja mam do nich słabość;)). A tak zdolnego męża, to tylko pozazdrościś;) - parapet też robił?:jawdrop: Jeśli tak, to powiem ci ile zaoszczędziłaś (jak już wycenię), bo będę robić parapety właśnie w takim stylu;)

Mogę jeszcze spytać jaki kolor lakieru wybraliście na stolarkę okienną?

A dziękuję dziewczynki :) Też jestem dumna z mojego Amore ;)

Madziu parapety robił sam, to taka kombinacja alpejska trochę była, bo zostały wykorzystane stopnie od starych schodów i takie listewki do tego, ale wyszło fajnie. Malowaliśmy farbą białą do drewna Fluggera.

I witam Cię u siebie oficjalnie :)

sister, mąż zdolniacha - nie przeczę, choć nie zawsze mu się chce ;)

I jeszcze najlepsze życzenia dla wszystkich mamuś, całujcie i przytulajcie swoje pociechy, a jak jeszcze są w brzuszku, to brzuszek pogłaszczcie i muzyki posłuchajcie :)

i jeszcze dla mamusi laschowej życzenia szczególnie gorące i wyjątkowe :)

• 3 weeks później...
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...