Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rozważna i romantyczna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 785
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja jestem zwolennikiem jak największej ilości takich samych podłóg w jak największej ilości pomieszczeń :D ( ostatnio byłam u znajomych, w dwustuparometrowym "domku"...co pomieszczenie - inna podłoga!!!! jak w castoramie ;) )

z jednej strony małżonek ma rację, bo te pasożyty na podłogi wpływ mają destrukcyjny, raczej ;) a heblowana autkami podłoga musi wytrzymać nie jedno...

a jak już wybierzesz drewienko, to nie wiem, czy parkiet nie lepszy? zawsze można podreperować ubytki...chyba :)

p.s. "straszak"..hihihihi...chyba za dużo "potworów..." się naoglądałaś ?:lol2:

"straszak" :lol2:

ja też jestem za tym żeby było jak najwięcej podłogi takiej samej, ale w salonie i korytarzach musiały być panele niedrewniane, bo pies i dzieci, a właściwie wtedy jeszcze jedno dziecko, te drewniane tak zniszczyli, że były do śmieci. Te mam nadzieje przetrwają dłużej.

Parkiet... myślałam o tym, ale tu już potrzebny byłby fachowiec, a panele moglibyśmy położyć sami... wieczne oszczędzanie...

MONAH : fajnie Cię czytać....siem troszkę stęskniłam...:oops:

Monah - fajnie Cię widzieć:)

I też się cieszę, że sprowokowałam Monah do krótkiej wypowiedzi :) Trochę jej brakuje, prawda?

dzięki dziewczynki, miło mi, że pamiętacie o mnie. mam nadzieję, że odwiecznie będę Wam się kojarzyła z krwawymi śladami paznokci połamanych na praprzodku wszystkich misiowych szaf...

no, ragazza, Ty to wiesz, jak mnie sprowokować :p

portal jest świetny (no bo co miałabym innego napisać, skoro taki sam u mnie stoi, buhaha?) - tylko zamiast tego schodka widziałabym schodek z cegieł. ale ogólnie bombowo wyszło, nie marudź.

pozdrawiam wszystkie miłe panie.

Edytowane przez monah

Monah, oprócz skojarzeń z misiową szafą mam wiele, wiele innych związanych z Tobą :cool:

O cegłach na schodku też myślałam, nawet znalazłam w ogródku takie stare, które by się nadały, ale mnie mąż spacyfikował... powiedział, że on nie będzie mi na tych panelach nic murował, bo jak mi się zachce wrócić do grzejnika to się okaże, że panele się zniszczyły pod murkiem i jeszcze będę chciała całą podłogę wymieniać. Może potnę te cegły na płytki (jak się da, bo one stare i pewnie kruche) i obłożę ten schodek, będzie bezinwazyjnie ;)

Lasche siostro, czy to znaczy, że Ty ten parkiet u chłopaków malujesz na biało, bo jakoś tej informacji nie zarejestrowałam wcześniej... wiedziałam, że dechy w sypialni, ale ten parkiet też :confused:

Rzeczywiście szkoda, że ten Wrocław tak daleko, bo by mi się taka ekipa przydała ;)

dzięki dziewczynki, miło mi, że pamiętacie o mnie. mam nadzieję, że odwiecznie będę Wam się kojarzyła z krwawymi śladami paznokci połamanych na praprzodku wszystkich misiowych szaf...

no, ragazza, Ty to wiesz, jak mnie sprowokować :p

portal .

Ty Monah lepiej zacznij udzielać się u siebie w dzienniku :) pozdrawiam adam

pysiaczku ja wpisałam Impressionen i szukałam sobie różnych okazji i się na niego natknęłam. Dzisiaj przejrzałam i już ich nie widzę, a koleś kilka wystawiał na licytację. Może jeszcze się pojawią. Tylko mi kupowała rodzina z Niemiec, więc nie wiem czy wysyłają do Polski.

aricia będę kombinowała z tą cegłą ;)

misiowe mebelki śliczne, portal tyż, tylko ja bym ten schodek trochę scaliła z wnętrzem (cegła wygląda super!)....albo chociaż poustawiała więcej świec i na podłodze trochę...chyba że będą wadziły w trakcie komunikacyjnym... ogólnie ładnie u Ciebie jest i nadal chętnie będę podglądać :D

madzikma, dziękuję :) Też jestem ciekawa jak będzie wyglądał pokój synka ;)

madileo, witaj! Chyba pierwszy raz u mnie :) Muszę Ci powiedzieć, że też mnie ten schodek drażni. I coś z nim na pewno zrobię. Ale teraz muszę w końcu skończyć te pokoje chłopaków, a później będę myślała o poprawkach ;)

Jutro wyjeżdżam na wakacje, więc znikam na 2 tygodnie :cool:.

A wszystkim tu zaglądającym życzę dużo, dużo słońca!!!

schodek mnie nie drażni...trochę za mocne słowo ;), ale odwraca uwagę od pięknej cegły dlatego warto byłoby go zasłonić świecami np. ....

Chyba faktycznie jeszcze się jeszcze nie witałam ...chmm.... ale podglądam od dawna oczko.gif więc miałam wrażenie, że się odzywałam, tym bardziej ze u Ciebie już kilka razy wpadłam w zachwyt :) Witam Cię serdecznie!

Wakacje... Dobrej zabawy i dużo relaksu!! wracaj do nas wypoczęta i z solidną dawką energii... żeby na zimę wystarczyło :)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...