ragazza 01.08.2011 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 dzięki Madzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 01.08.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 ja jestem zwolennikiem jak największej ilości takich samych podłóg w jak największej ilości pomieszczeń ( ostatnio byłam u znajomych, w dwustuparometrowym "domku"...co pomieszczenie - inna podłoga!!!! jak w castoramie ) z jednej strony małżonek ma rację, bo te pasożyty na podłogi wpływ mają destrukcyjny, raczej a heblowana autkami podłoga musi wytrzymać nie jedno... a jak już wybierzesz drewienko, to nie wiem, czy parkiet nie lepszy? zawsze można podreperować ubytki...chyba p.s. "straszak"..hihihihi...chyba za dużo "potworów..." się naoglądałaś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 01.08.2011 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 "straszak" ja też jestem za tym żeby było jak najwięcej podłogi takiej samej, ale w salonie i korytarzach musiały być panele niedrewniane, bo pies i dzieci, a właściwie wtedy jeszcze jedno dziecko, te drewniane tak zniszczyli, że były do śmieci. Te mam nadzieje przetrwają dłużej. Parkiet... myślałam o tym, ale tu już potrzebny byłby fachowiec, a panele moglibyśmy położyć sami... wieczne oszczędzanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 01.08.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 (edytowane) MONAH : fajnie Cię czytać....siem troszkę stęskniłam... Monah - fajnie Cię widzieć I też się cieszę, że sprowokowałam Monah do krótkiej wypowiedzi Trochę jej brakuje, prawda? dzięki dziewczynki, miło mi, że pamiętacie o mnie. mam nadzieję, że odwiecznie będę Wam się kojarzyła z krwawymi śladami paznokci połamanych na praprzodku wszystkich misiowych szaf... no, ragazza, Ty to wiesz, jak mnie sprowokować portal jest świetny (no bo co miałabym innego napisać, skoro taki sam u mnie stoi, buhaha?) - tylko zamiast tego schodka widziałabym schodek z cegieł. ale ogólnie bombowo wyszło, nie marudź. pozdrawiam wszystkie miłe panie. Edytowane 1 Sierpnia 2011 przez monah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 01.08.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 ....a to już inna sprawa. jak można samemu, to ja też jestem za drewnianymi panelami M : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.08.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 ja bym głosowała za drewnem ...a samochodziki przysporzą mu tylko uroku no ja wszystko macham na biało przynajmniej nie ma problemu co do czego spasować Cześć Monah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 01.08.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 no ale słyszałaś...do drewna czeba speca !!! a dżewniane panele kładą się same lasche, a może użycz im swojego fachmana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.08.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 żeby to bliżej było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 02.08.2011 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Monah, oprócz skojarzeń z misiową szafą mam wiele, wiele innych związanych z Tobą O cegłach na schodku też myślałam, nawet znalazłam w ogródku takie stare, które by się nadały, ale mnie mąż spacyfikował... powiedział, że on nie będzie mi na tych panelach nic murował, bo jak mi się zachce wrócić do grzejnika to się okaże, że panele się zniszczyły pod murkiem i jeszcze będę chciała całą podłogę wymieniać. Może potnę te cegły na płytki (jak się da, bo one stare i pewnie kruche) i obłożę ten schodek, będzie bezinwazyjnie Lasche siostro, czy to znaczy, że Ty ten parkiet u chłopaków malujesz na biało, bo jakoś tej informacji nie zarejestrowałam wcześniej... wiedziałam, że dechy w sypialni, ale ten parkiet też Rzeczywiście szkoda, że ten Wrocław tak daleko, bo by mi się taka ekipa przydała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.08.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 parkiet chcę bielić a dechy w sypialni na biało jak nabiorę doświadczenia (choć chłopaki mi coś nie chcą pozwolić ) to przyjadę i Ci zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 02.08.2011 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 you're very welcome! chociaż nie koniecznie do roboty. Kawę też robię dobrą i piwo zawsze w domu jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 02.08.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 dzięki dziewczynki, miło mi, że pamiętacie o mnie. mam nadzieję, że odwiecznie będę Wam się kojarzyła z krwawymi śladami paznokci połamanych na praprzodku wszystkich misiowych szaf... no, ragazza, Ty to wiesz, jak mnie sprowokować portal . Ty Monah lepiej zacznij udzielać się u siebie w dzienniku pozdrawiam adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.08.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 takie ceglane płytki, to chyba najwsanialsiejsze rozwiązanie tego "kominka"!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.08.2011 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 ragazza śliczny jest ten portal no! Chcę taki Tylko nie wiem co mam wpisać na tym niemieckim ebayu? Bo jak wpisuję portal to wyskakuje jakaś gra komputerowa Pewnie u nich to jakoś zupełnie inaczej się nazywa i umlałty ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 03.08.2011 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 pysiaczku ja wpisałam Impressionen i szukałam sobie różnych okazji i się na niego natknęłam. Dzisiaj przejrzałam i już ich nie widzę, a koleś kilka wystawiał na licytację. Może jeszcze się pojawią. Tylko mi kupowała rodzina z Niemiec, więc nie wiem czy wysyłają do Polski. aricia będę kombinowała z tą cegłą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.08.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Spoko spoko jakiś adres do wysyłki w Niemczech też się znajdzie tylko po prostu nie wiedziałam jak tego wyszukiwać Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 05.08.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Misiowa szafa wyszła super:yes:.Zazdroszcze talentu i ciekawa jestem jaki będzie pokój synka.Ja też z białymi meblami-kupionymi w sklepie-urządzam pokoik 2,5 letniej córci.Tylko dodatki i tapeta z borderem będą w odcieniach różu.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 05.08.2011 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 misiowe mebelki śliczne, portal tyż, tylko ja bym ten schodek trochę scaliła z wnętrzem (cegła wygląda super!)....albo chociaż poustawiała więcej świec i na podłodze trochę...chyba że będą wadziły w trakcie komunikacyjnym... ogólnie ładnie u Ciebie jest i nadal chętnie będę podglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 06.08.2011 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 madzikma, dziękuję Też jestem ciekawa jak będzie wyglądał pokój synka madileo, witaj! Chyba pierwszy raz u mnie Muszę Ci powiedzieć, że też mnie ten schodek drażni. I coś z nim na pewno zrobię. Ale teraz muszę w końcu skończyć te pokoje chłopaków, a później będę myślała o poprawkach Jutro wyjeżdżam na wakacje, więc znikam na 2 tygodnie . A wszystkim tu zaglądającym życzę dużo, dużo słońca!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 06.08.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 schodek mnie nie drażni...trochę za mocne słowo , ale odwraca uwagę od pięknej cegły dlatego warto byłoby go zasłonić świecami np. .... Chyba faktycznie jeszcze się jeszcze nie witałam ...chmm.... ale podglądam od dawna więc miałam wrażenie, że się odzywałam, tym bardziej ze u Ciebie już kilka razy wpadłam w zachwyt Witam Cię serdecznie! Wakacje... Dobrej zabawy i dużo relaksu!! wracaj do nas wypoczęta i z solidną dawką energii... żeby na zimę wystarczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts