ragazza 19.07.2010 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Audrey - jasne, że na ławeczce. Uśmiechaj się do Lutajki po balustradkę i kompozycja gotowa A klimat zaczerpnięty z http://frenchlarkspur.blogspot.com/ - bajkowy... kiedy ja zacznę robić taras....??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 19.07.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 WitamSuper wątek, super inspiracje - to są też moje klimaty. Będę podglądać i kibicować. Ach co ten Paryż ma w sobie, że tak go kochamy.....Same romantyczki tu siedzą ..... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 19.07.2010 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 chopinetka - witam serdecznie elitę i zapraszam do podglądania. Niedługo zacznie się cały bajzel, to może jakieś real foto będę mogła pokazać, a nie same marzenia ściętej głowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 20.07.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 ...tja od czegoś trzeba zacząć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 20.07.2010 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Żeby nie było, że to wątek o wnętrzach Smacznego! a jak ktoś nie lubi malinek to zapraszam na ziółka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 20.07.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 to twoje ????????? ........no samkowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 20.07.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 moje, moje... dzisiaj cykane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 20.07.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 no bazylia to by mi się przydała ..........po południu do pomidorków .........ja siem zgapilam i dopiero oczekuje .........zresztą trudna do wychodowania 3 raz wsadzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.07.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 ja lubię i jedno i drugie, więc podkradam, bo do uprawy roślinek to u mnie łapki lewe dwie:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 21.07.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 łobosh, dziewczynki, a nie lepiej sobie gotowca kupić. wsadzić do ładnej doniczki i udawać, że się wyhodowało??? :D ale ambitne jesteście.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 21.07.2010 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 ja lubię i jedno i drugie, więc podkradam, bo do uprawy roślinek to u mnie łapki lewe dwie:( moje łapki też tutaj do prawych nie należą - to moja lepsza połówka wypielęgnowała całą piękną donicę bazylii ja tylko zdjęcie zrobiłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.07.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Też liczę na moją połówkę jak już będziemy mieli gdzie roślinki sadzić...Monah... mnie nawet gotowe ziółko przesadzone jakoś pada prędzej czy później... raczej prędzej:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 21.07.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 e, bo bazylia delikatesik jest. chociaż mnie paść nie zdąży, bo ja szybko zjadam w postaci Caprese a ostatnio kupiłam bazylie drobnolistną - to chyba bardziej wytrzymała odmiana, bo stoi już kilka tygodni, a ja ciągle te listki podskubuje. fajna opcja do sałatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 21.07.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 niestety ta sklepowa szybko się kończy .........i nigdy mi jeszcze się nie rozrosła .........inna rzecz że nie bardzo miała czas po wielu porażkach ...w końcu udało mi sie zmusić zołze do wykiełkowania .........ktoś szepnął że nasionka minimalnie ziemią pokryć ........i wypaliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 21.07.2010 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 jako że Monah się tu przewinęła (Monah pozdrawiam ) to mi się przypomniało, że nie chwaliłam się jeszcze moimi robótkami ręcznymi, zainspirowanymi przez wspomnianą ... krzesełeczko szafa misiowa przed - zwykła sosnowa nijaka taka szafa w tzw. międzyczasie i szafa po wiem, wiem... daleko jej do szafy Monah'owej, ale pierwsze koty za płoty i żeby nie wyjść na buraka - resztę oglądających pozdrawiam również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 21.07.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 wow ...........no to mnie wbiłaś w kanape ...ale żeby była jasność z podziwu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 21.07.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 jeju, ale piknie Ci to wyszło !!!... no , cudo po prostu! Biorę się za swoje mebelki jak tylko się uporam z całym galimatiasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.07.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 :jawdrop:Wątek dodaję do ulubionych i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 21.07.2010 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 (edytowane) oj, dziewczyny zwykłe malowanko... nic specjalnego... ale muszę przyznać, że w realu efekt fajniejszy niż na zdjęciu, no i nie muszę już patrzeć na to sosnowe coś jeszcze muszę przestawić jedną ściankę między pokojami chłopaków (z literki "I" muszę zrobić literkę "S"), pomalować ściany, jakiś mebelek i już karola&artur, Nelli Sza i jeszcze kiedyś chyba zapomniałam o Hanneczka - witam Was dziewczyny serdecznie Edytowane 21 Lipca 2010 przez ragazza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 21.07.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Ragazza, no jak Ci się chce te malunki krzesłowo - szafowe robić, i to jeszcze tak dokładnie i fajnie, podziwiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts