Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rozważna i romantyczna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 785
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja lubię i jedno i drugie, więc podkradam, bo do uprawy roślinek to u mnie łapki lewe dwie:(

moje łapki też tutaj do prawych nie należą - to moja lepsza połówka wypielęgnowała całą piękną donicę bazylii :wiggle:

ja tylko zdjęcie zrobiłam ;)

e, bo bazylia delikatesik jest. chociaż mnie paść nie zdąży, bo ja szybko zjadam w postaci Caprese ;)

a ostatnio kupiłam bazylie drobnolistną - to chyba bardziej wytrzymała odmiana, bo stoi już kilka tygodni, a ja ciągle te listki podskubuje. fajna opcja do sałatek.

niestety ta sklepowa szybko się kończy .........i nigdy mi jeszcze się nie rozrosła .........inna rzecz że nie bardzo miała czas :)

po wielu porażkach ...w końcu udało mi sie zmusić zołze do wykiełkowania .........ktoś szepnął że nasionka minimalnie ziemią pokryć ........i wypaliło

jako że Monah się tu przewinęła (Monah pozdrawiam :)) to mi się przypomniało, że nie chwaliłam się jeszcze moimi robótkami ręcznymi, zainspirowanymi przez wspomnianą ;)...

krzesełeczko

przed_po_krzesel&#.JPG

szafa misiowa przed - zwykła sosnowa nijaka taka

DSCN4513'..jpg

szafa w tzw. międzyczasie

DSCN4567'..jpg

i szafa po

szafa po'..jpg

wiem, wiem... daleko jej do szafy Monah'owej, ale pierwsze koty za płoty ;)

i żeby nie wyjść na buraka - resztę oglądających pozdrawiam również :)

przed_po_krzesel&#.JPG

DSCN4513'..jpg

DSCN4567'..jpg

szafa po'..jpg

oj, dziewczyny zwykłe malowanko... nic specjalnego... ale muszę przyznać, że w realu efekt fajniejszy niż na zdjęciu, no i nie muszę już patrzeć na to sosnowe coś ;)

jeszcze muszę przestawić jedną ściankę między pokojami chłopaków (z literki "I" muszę zrobić literkę "S"), pomalować ściany, jakiś mebelek i już :cool:

karola&artur, Nelli Sza i jeszcze kiedyś chyba zapomniałam :bash: o Hanneczka - witam Was dziewczyny serdecznie :wave:

Edytowane przez ragazza

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...