mada1412 31.08.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Ragazza,świetne są te panele do Filipa. Chyba bym wzięła też takie do Malucha:) Do podrapańców będzie pasować, a i Maluszek niedługo już nie takim maluszkiem będzie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.08.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Super wybory! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 31.08.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 To ci historia:o Dobrze, że wszystko dobrze się skończyło:D A z tymi dziećmi w samolotach, to coś mi się nie zgadza... sama nie raz widywałam na pokładach samotnie podróżujące dzieciaczki (najmłodszą dziewczynkę widziałam w wieku ok. 4 lat:o)... mają na szyi plakietki-saszetki odblaskowe ze wszystkimi danymi, biletami, dokumentami - tak, ze nic nie muszą robić, podają przy odprawach jedynie saszetki a do tego mają specjalną asystę na całym etapie podróży - więc jak to? Jedni mogą inni nie? PS To wasza rocznica też 30.08? Witaj w klubie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.09.2011 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Fajnie, bedzie mial wakacje co prawda krotsze ale jednak... a panele fajniutkie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 01.09.2011 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Nemi! Kopalnio wiedzy turystycznej, z nieba mi spadasz! Jak znaleźć sensowny pociąg z Udajpuru do Jajpuru i hotele z oknami;) tamże? Rozumiem, że chodzi o Jaipur w Radżastanie w Indiach? Jeśli tak to z hotelami luzik - sporo hoteli ma okna, ale jeśli chcecie coś przytomnego to tak z 4* min. Kategoryzacje są "lokalne"... Okna mają np. Four Points By Sheraton, Fortune Select Metropolitan, Country Inn & Suites by Carlson, Naila Bagh Palace... Hotele możesz sobie zarezerwować przez magiczne portale zajmujące się tym, np. www.booking.com Co do pociągu - na milion procent jeździ nocny z Udaipuru do Jaipuru. Osobiście nie jechałam (zwiedzałam tylko Delhi - taksówką, a później grzałam tyłek na Goa), ale kiedyś można było zarezerwować bilety przez taką stronkę: http://www.irctc.co.in/ -- to jest gdzieś z 550 km, ale bilety nie są drogie. Trochę gorzej z warunkami, no ale wiadomo jak to w Indiach. ragazza przepraszam za off. Fajnie, że Młodemu udało się dolecieć. Mój paszport okazał się nie ważny w lutym, jak miałam lecieć na Dubaj Shopping, więc dymiłam uszami. Tym bardziej, że to było moje drugie podejście do Emiratów, bo 2 lata wcześniej nie wpuszczali z kolei turystów z wizą izraelską w paszporcie. Wizę rzecz jasna posiadałam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 01.09.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 (edytowane) 1. wszystkiego najlepszego!!! 2. syna masz super zucha :Dcudownie, że mu się udało !!!! 3. panele świetne. miałam Ci wklejać, bo zrobiłam fotkę w casto, takich białych obdrapańców, ale widzę, że się spóźniłam 4. za światła, a raczej ich brak, odpowiada nasza hanna montanna.... podobno w ramach programu oszczędnościowego .... ale duuuużo osób najbardziej się skarży na drogę na lotnisko, właśnie....jak u barei... Edytowane 1 Września 2011 przez aricia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 01.09.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 O tych łódzkich oszczędnościach niedawno w Faktach był reportaż. Ponoć szybko się to nie zmieni, bo miasto na tym niby dużo oszczędza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 01.09.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Właśnie dziś czytałam, że od poniedziałku będzie już oświelenie działać normalnie. Chyba już udało im się co nieco zaoszczędzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 01.09.2011 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Mada, ale Filip to starszak, a maluch to Dawid , bo już się pogubiłam, które to panele Ci się podobają . Panele podrapane będą u Dawidka, a ze stemplami u Filipa rasia dzięki MagdaZZZ powiem Ci, że też byłam zdziwiona. Pani z biura podróży powiedziała, że od 12 lat dzieci mogą podróżować same. Ja sama nie byłam świadkiem takich akcji, ale słyszałam od znajomych i na różnych filmach się naoglądałam to o czym mówisz: małe dzieci z plakietką na szyi, którymi się opiekuje stewardesa Wiec nie wiem o co chodzi? Może to lotnisko w Łodzi jakieś takie zacofane. A rocznica 30.08., tylko staż mam "trochę" dłuższy. Wszystkiego najlepszego zatem!!! Anetka też sie cieszę, ze udało się wszystko załatwić i dziękuję nemi to Ty masz niezłą wiedzę o tym co gdzie i kiedy... Może kiedyś skorzystam. A Dubaj polecam!!! Spędziłam tam dwa tygodnie i mam nadzieję, że jeszcze będzie mi dane tam wrócić aricia 1. dziękuję, dziękuję 2. też jestem z niego dumna 3. rzeczywiście fajne i niedrogie i u nich były tańsze niż w casto 4. chyba Hania nie przemyślała do końca tego działania pysiaczek, a to dobre wieści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 01.09.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 nemi to Ty masz niezłą wiedzę o tym co gdzie i kiedy... Może kiedyś skorzystam. A Dubaj polecam!!! Spędziłam tam dwa tygodnie i mam nadzieję, że jeszcze będzie mi dane tam wrócić A nie masz wrażenia, że wygląda jak scenografia do filmu science fiction? Bo mnie się tak jakoś kojarzy... W lutym zrobię 3 podejście - może tym razem nie będzie niespodzianek. Generalnie podróże są moją ogrooooomną pasją - póki co zwiedziłam 5 kontynentów. Została mi Australia - ale tam muszę jechać co najmniej na miesiąc, a mój szef jakoś nie specjalnie to widzi. No i finansowy dołek trwa nadal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 01.09.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Mada, ale Filip to starszak, a maluch to Dawid , bo już się pogubiłam, które to panele Ci się podobają . Panele podrapane będą u Dawidka, a ze stemplami u Filipa Ale ja właśnie o tych ze stemplami pisałam:) I że wzięłabym je też do pokoju Młodszego. Choć te "podrapane" też są świetne. Na pewno będą super wyglądać A w ogóle jak tak sobie patrzę na Wasze panelowe wybory, to żałuję troszeczkę, że mam dechy. Takie panele rach ciach kładziesz i już, po remoncie. I jeszcze do tego super wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 01.09.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Jak zapytałam panią przez telefon, czy jeżeli mi się panele nie spodobają to zgodnie z przepisem dotyczącym zakupów internetowych będę je mogła oddać w ciągu 7 dni i liczyć na zwrot pieniędzy, to usłyszałam: jeszcze pani nic nie kupiła, a już robi pani problemy... nie 7 tylko 10 dni...zwrot bez podania przyczyny (nikomu sie nie musisz tlumaczyc czy masz akurat jajeczkowanie czy panele nie pasuja Ci do koloru paznokci...) oddajesz, bo oddajesz i juz-koszty przesylki niestety pokrywasz Ty (w obie strony). ...tiaaa..to tytulem wstepu:P poslesz mi mysiu-pysiu na priv ile placilas za m2 frontow kuchennych? panele są w...deche, a raczej w panel:rotfl:bardzo podobają mi sie te u Dejwida (sorry Filip:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 02.09.2011 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 A nie masz wrażenia, że wygląda jak scenografia do filmu science fiction? może rzeczywiście to tak wygląda, wszędzie pełno dźwigów, miejscami można by powiedzieć las dźwigów, pełno budujących się drapaczy chmur i w nocy fajnie to wygląda bo wszystkie piętra w tych budujących sie budynkach są oświetlone. I wszystko to oczywiście w scenerii pustynnej Ale ja właśnie o tych ze stemplami pisałam:) I że wzięłabym je też do pokoju Młodszego. Choć te "podrapane" też są świetne. Na pewno będą super wyglądać No tak, już rozumiem, jeszcze raz przeczytałam Twój poprzedni post i wszystko jest jasne, ja miałam chyba jakieś zaćmienie Tylko ja już te panele kupiłam, więc musi tak być... przynajmniej na razie... A w ogóle jak tak sobie patrzę na Wasze panelowe wybory, to żałuję troszeczkę, że mam dechy. Takie panele rach ciach kładziesz i już, po remoncie. I jeszcze do tego super wyglądają Co Ty mówisz? Dechy zamieniłabyś na panele? No co Ty? Ja wręcz odwrotnie nie 7 tylko 10 dni...zwrot bez podania przyczyny (nikomu sie nie musisz tlumaczyc czy masz akurat jajeczkowanie czy panele nie pasuja Ci do koloru paznokci...) oddajesz, bo oddajesz i juz-koszty przesylki niestety pokrywasz Ty (w obie strony). szkoda tylko, że sprzedawcy internetowi nie znają tych przepisów poslesz mi mysiu-pysiu na priv ile placilas za m2 frontow kuchennych? sorrki, ale niestety nie mam zielonego pojęcia. Interesowała mnie cena za całość i już. panele są w...deche, a raczej w panel:rotfl:bardzo podobają mi sie te u Dejwida (sorry Filip:P) dziękuję w imieniu Dejwida chociaż jemu to na razie zupełnie obojętne co będzie miał na podłodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 02.09.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 by the way, czy mozesz mi napisac na priv ile kosztowal m2 Twoich frontów (razem z frezem) i czy mialas doplate do frontu lodowki? no i napisz koniecznie, czy widzisz jakies mankamenty przy uzytkowaniu tychże "bezuchwytów"... bedę wdzięczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 02.09.2011 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 by the way, czy mozesz mi napisac na priv ile kosztowal m2 Twoich frontów (razem z frezem) i czy mialas doplate do frontu lodowki? no i napisz koniecznie, czy widzisz jakies mankamenty przy uzytkowaniu tychże "bezuchwytów"... bedę wdzięczna no nie mam pojecia o tych kosztach za m2, o dopłacie za front lodówkowy też. A jedynym dla mnie mankamentem takich uchwytów jest to, iż zbiera się tam brud dość intensywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 02.09.2011 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 (edytowane) Ponieważ mowa o pokojach moich skarbów to załączę zdjęcie z niedawno zakończonych wakacji Edytowane 16 Października 2011 przez ragazza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 03.09.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 no nie mam pojecia o tych kosztach za m2, o dopłacie za front lodówkowy też. A jedynym dla mnie mankamentem takich uchwytów jest to, iż zbiera się tam brud dość intensywnie Podpisuję się pod tym "brudzeniem bezuchwytów" - też mam matowe, białe fronty ( zresztą wybór dokonany dzięki Asi:rolleyes: ), brudzą się pewnie tak jak wszystkie, ale ten mat chyba trudniejszy w czyszczeniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 26.10.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Halo, halo, jest tu kto????Ragazza, gdzie Cię wcięło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 26.10.2011 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 O! Sharlot do mnie zajrzała - jakże mi miło Wcięło mnie, bo robiłam pokoje chłopakom, a potem się uczyłam pilnie, zachciało mi się certyfikatu IPMA - głupia ja Już dawno nie musiałam takich kilogramów wiedzy przyswoić. No a poza tym nie mam się za bardzo czym wnętrzarsko chwalić. Niby pokoje chłopaków zrobione - w sensie ściany i podłogi, ale takie jeszcze niedopieszczone, niewykończone są, więc się nie chwalę. A do pokoju starszaka koncepcja meblowa zmienia mi się 3 razy na tydzień... dlatego ma na razie stare meble i tyle. Śledzę tylko Wasze wątki w wolnych chwilach i się zachwycam i wzdycham sobie i cieszę się z Wami z każdych nowinek w Waszych domkach i z Waszych ciąż i nowo narodzonych Maluszków (coraz więcej tych forumowych dzieci, prawda? ). No i jak już się odezwałam to mam słówko do arici - napisało mi, ze masz skrzynkę zapchaną albo, ze chciałam wkleić za duże zdjęcie w tekst, nie wiem w końcu o co chodziło, ale odpiszę Ci tu - może przeczytasz : też ostatnio trochę szukałam po necie i znalazłam takie cuś, ale może już na to mieszkanko kiedyś wpadłaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 26.10.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Pomysłowe te półko-skrzynki! Może jednak pochwalisz się pokojami chłopaków...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts