ragazza 07.11.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Nic Ci Kochana nie opadnie , bo o to chodzi, że ja wcale nie jestem zachwycona efektem. Dlatego tak się ociągam z tymi zdjęciami Wszystko jeszcze niewykończone, niedopieszczone.... Nie lubie, nie lubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.11.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 e tam e tam udowodnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 07.11.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Oj tam , Ragazza, dawaj Niedopieszczone....akurat!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.11.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 będzie pani zadowolooona myślisz, że po co Cię piłujemy? bo same jesteśmy niedopieszczone....wnętrzarsko ma siem rozumieć !!!http://emoty.blox.pl/resource/583.gif u mnie leżą w szafie te kuchenne półeczki, które mają być docelowo na podręczne duperele Młodego....ale wymyśliłam sobie, że zrobię z profilowanej blachy perforowanej, osłonkę na grzejnik...i dopiero do tego przyczepię te półeczki...które najpierw pomaluję żółtą farbą w czarne pasy...myślicie, że zdążę, zanim Mały bedzie chciał mieć w pokoju tylko materac na podłodze i sprzęt stereo???? a właśnie, ragazza, amore mio, kupowałaś gdzieś taką blachę z możliwością gięcia na miejscu? mam na oku taki sklep na przybyszewskiego...tylko ciągle mi tam nie po drodze http://emoty.blox.pl/resource/crybaby.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.11.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 u mnie półeczki czekają już miesiąc na kolory ...ale może faktycznie maluch wyrośnie wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 08.11.2011 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 aricia, ja to się nie znam, ale małża zapytałam i on mi właśnie o tym sklepiku na Przybyszewskiego powiedział. Metalpol się nazywa, czy jakoś tak... Tam podobno wyginają I zaraz mi tu szybko mów jaki to pomysł z tą blachą masz. Jak będziesz ją mocować? Jak parapet? itp..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 08.11.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 nieeeee. plan jest taki, że : pragnę zagospodarować Młodemu kącik biurowy . ale w taki sposób, coby budżetu nie nadwyrężyć zbytnio, bo za chwilę Mądrala podrośnie, i będzie se chciał po "swojemu" zrobić, do tego dojdzie szkoła z biurkiem i pewnie znowu trzeba będzie na nowo aranżować na ścianie wisi duży grzejnik, który planuję, niecnie, w tym celu wykorzystać. chcę kupić arkusz blachy perforowanej, najpewniej coś takiego http://www.ekro.com.pl/MTO/Rheinzink/Arkusze%20i%20tasmy/Blacha%20perforowana%20cynkowo%20tytanowa.jpg dać do przycięcia i wygięcia, tak, żeby z przodu stała na podłodze, zaginała się pod kątem prostym nad kaloryfer, po czym znowu pod kątem 90stopni, opadała za niego, opierając się na tym czymś, na czym wisi grzejnik. dzięki dziurkom w blasze zachowana będzie cyrkulacja ciepła, a ja będę mogła, bez wiercenia, poprzykręcać śrubeczkami np. półeczki na duperele btw,Młody w końcu będzie miał gdzie przyczepiać magnesy, bo mama mu nigdzie nie pozwala tego robić nad tym jakiś fajny posterek i juszszszsz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 08.11.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 baaaardzo fajny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 08.11.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 ach, dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 08.11.2011 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 no pięknie to pani wymyśliła, może zgapię troszeczkę Ja u Młodego mam klasycznie grzejnik pod oknem, ale strasznie go nie lubię, zresztą jak wszystkich grzejników straszących swoją blachą w moim domu. No z wyjątkiem tego pięknego Tubusa w sypialni A największą moją zmorą jest grzejnik w kuchnio-jadalni. Mega wielki, biały, na ścianie ceglanej, zresztą już kiedyś się żaliłam... Cały czas jakoś nie mam natchnienia i nie wiem co z nim zrobić, nic mnie do końca nie zainspirowało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.11.2011 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 a zgapiaj...zobaczymy, która pierwsza coś zdziała też mam taką wiszącą zmorę w "kuchniojadalni". planujemy przerobić go na długiego, szarego tubusika , jak tylko przyjdzie na to czassssss..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 11.11.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Fajny pokój i super pomysł z grzejnikiem!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewikula 11.11.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 aricia mam pytanie (ragazza przepraszam, że u Ciebie) czym malowałaś krittery? i czy przed montażem, czy po. nie schodzi ta farba? Bo normalnie z kritterów strasznie odpryskuje, pytam, bo sama planuję kupić i przemalować. A tak w ogóle to po przejrzeniu Twojego albumu mam wrażenie, że my panie sąsiadki jesteśmy. W zasadzie mam pewność, bo pisząc tego posta patrzę na Twoje okna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 11.11.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 a to numer !!!!! malutki ten świat! mogłaś chociaż pomachać!!! kritter jest do d.py!!! rysuje się tragicznie!!! na swoje nieszczęście spray, którym zostały pomalowane meble jest równie beznadziejny !!! po roku jeszcze się klei !!! najlepiej pomalować farba akrylową. przed oczywiście zmatowić zaczep mnie kiedyś!!! bo mam wrażenie, że to osiedle zamieszkane przez zombie....wszyscy się snują i nikt nikogo nie widzi sorki, ragazza, za prywatę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 11.11.2011 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 luzik Ja mam u Młodego łóżeczko Krittera, ale to drewniane. Przemalowałam oczywiście, a jakże , farbą akrylową i póki co nie schodzi Zrobię w końcu te fotki, zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewikula 11.11.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 aricia, gdzie można z tobą pogadać? na szarościach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 11.11.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 nie mam swojego kącika na fm siem szwendam....możemy po gadać na prv , albo pomiędzy blokami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.11.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Aricia i namierzylam pokój twojego młodego, fajny pomysł z tą blachą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 11.11.2011 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 e-molku zdrówka życzę, pogłaszcz brzuszek ode mnie pamiętacie moją inspiracje łazienkową: cały czas mi siedzi w głowie i nie znalazłam jak dotąd żadnej alternatywy. Problem tylko z tą komodą, której szukam, szukam i dzisiaj znalazłam takie cus : Nadaje się? Brać? Czy szukać dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 11.11.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 w jakim jest stanie ? na fotce wygląda bosko!! w pierwszej chwili myślałam, że to inne ujęcie z tej inspiracyjnej łazienki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts