Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rozważna i romantyczna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 785
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

będzie pani zadowolooona ;)

myślisz, że po co Cię piłujemy? bo same jesteśmy niedopieszczone....wnętrzarsko ma siem rozumieć !!!http://emoty.blox.pl/resource/583.gif

u mnie leżą w szafie te kuchenne półeczki, które mają być docelowo na podręczne duperele Młodego....ale wymyśliłam sobie, że zrobię z profilowanej blachy perforowanej, osłonkę na grzejnik...i dopiero do tego przyczepię te półeczki...które najpierw pomaluję żółtą farbą w czarne pasy...myślicie, że zdążę, zanim Mały bedzie chciał mieć w pokoju tylko materac na podłodze i sprzęt stereo????

a właśnie, ragazza, amore mio, kupowałaś gdzieś taką blachę z możliwością gięcia na miejscu? mam na oku taki sklep na przybyszewskiego...tylko ciągle mi tam nie po drodze http://emoty.blox.pl/resource/crybaby.gif

aricia, ja to się nie znam, ale małża zapytałam i on mi właśnie o tym sklepiku na Przybyszewskiego powiedział. Metalpol się nazywa, czy jakoś tak... Tam podobno wyginają ;)

I zaraz mi tu szybko mów jaki to pomysł z tą blachą masz. Jak będziesz ją mocować? Jak parapet? itp.....

nieeeee. plan jest taki, że : pragnę zagospodarować Młodemu kącik biurowy ;). ale w taki sposób, coby budżetu nie nadwyrężyć zbytnio, bo za chwilę Mądrala podrośnie, i będzie se chciał po "swojemu" zrobić, do tego dojdzie szkoła z biurkiem i pewnie znowu trzeba będzie na nowo aranżować ;):lol2:

na ścianie wisi duży grzejnik, który planuję, niecnie, w tym celu wykorzystać.

zdje%2525CC%2525A8cie.JPG

chcę kupić arkusz blachy perforowanej, najpewniej coś takiego

http://www.ekro.com.pl/MTO/Rheinzink/Arkusze%20i%20tasmy/Blacha%20perforowana%20cynkowo%20tytanowa.jpg

dać do przycięcia i wygięcia, tak, żeby z przodu stała na podłodze, zaginała się pod kątem prostym nad kaloryfer, po czym znowu pod kątem 90stopni, opadała za niego, opierając się na tym czymś, na czym wisi grzejnik.

dzięki dziurkom w blasze zachowana będzie cyrkulacja ciepła, a ja będę mogła, bez wiercenia, poprzykręcać śrubeczkami np. półeczki na duperele ;) btw,Młody w końcu będzie miał gdzie przyczepiać magnesy, bo mama mu nigdzie nie pozwala tego robić :p

nad tym jakiś fajny posterek i juszszszsz :D

no pięknie to pani wymyśliła, może zgapię troszeczkę ;)

Ja u Młodego mam klasycznie grzejnik pod oknem, ale strasznie go nie lubię, zresztą jak wszystkich grzejników straszących swoją blachą w moim domu. No z wyjątkiem tego pięknego Tubusa w sypialni ;) A największą moją zmorą jest grzejnik w kuchnio-jadalni. Mega wielki, biały, na ścianie ceglanej, zresztą już kiedyś się żaliłam... Cały czas jakoś nie mam natchnienia i nie wiem co z nim zrobić, nic mnie do końca nie zainspirowało...

aricia mam pytanie (ragazza przepraszam, że u Ciebie) czym malowałaś krittery? i czy przed montażem, czy po. nie schodzi ta farba? Bo normalnie z kritterów strasznie odpryskuje, pytam, bo sama planuję kupić i przemalować. A tak w ogóle to po przejrzeniu Twojego albumu mam wrażenie, że my panie sąsiadki jesteśmy. W zasadzie mam pewność, bo pisząc tego posta patrzę na Twoje okna!

a to numer :D !!!!! malutki ten świat! mogłaś chociaż pomachać!!!:D

kritter jest do d.py!!! rysuje się tragicznie!!! na swoje nieszczęście spray, którym zostały pomalowane meble jest równie beznadziejny !!! po roku jeszcze się klei !!! najlepiej pomalować farba akrylową. przed oczywiście zmatowić :D

zaczep mnie kiedyś!!! bo mam wrażenie, że to osiedle zamieszkane przez zombie....wszyscy się snują i nikt nikogo nie widzi :lol2:

sorki, ragazza, za prywatę :oops:

e-molku zdrówka życzę, pogłaszcz brzuszek ode mnie :)

pamiętacie moją inspiracje łazienkową:

biala z komoda 3.jpg

cały czas mi siedzi w głowie i nie znalazłam jak dotąd żadnej alternatywy. Problem tylko z tą komodą, której szukam, szukam i dzisiaj znalazłam takie cus ;):

komoda do lazienki.jpg

Nadaje się? Brać? Czy szukać dalej?

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...