Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rozważna i romantyczna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 785
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ragazza zostawiam noworoczne życzenia dla Ciebie i całej rodzinki. :yes:

A... anioła stróża u boku

B... buziaków słodkich miliony

C... czasu wolnego dla siebie

D... drogi usłanej różami

E... ekskluzywnych wakacji

F... fury pieniążków

G... gwiaździstego nieba

H... horoskopu korzystnego

I... i oprócz tego

J... jasności umysłu

K... kolorowych chwil

L... lotów wysokich

M... miłosnych uniesień

N... nieprzemijającej urody

O... oddechu od codzienności

P... pogodnych dni

R... romantycznych wieczorów

S... szalonych nocy

T... tylko spełnionych marzeń

U... uroku osobistego

W... wiary w sukces

Z... zawsze uśmiechniętej buzi

Wszystkiego naj na każdy dzień 2012 roku.

http://img31.imageshack.us/img31/1276/4i46u5wmitz.gif

Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć,

z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!

http://img580.imageshack.us/img580/9720/20121l.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Kochane dziewczynki jesteście :) Bardzo Wam wszystkim dziękuję za życzenia :)

Życzę również Wszystkim dużo, dużo zdrowia w nowym roku i oby spełniały się Wasze marzenia!!!

Ja miałam okres świąteczny bardzo pracowity: wyskrobałam półeczkę na książki do Młodego, robiłam gwiazdy, bombki, a w między czasie piekłam serniki, pierniki i inne rogaliki :)

Zdjęć dzieł kulinarnych oczywiście nie mam, a były pyszniutkie, oj były :rolleyes:, ale za to mam zdjęcie mojej malej choineczki i półeczki na książeczki ;)

DSCN6912 (Large).jpg

DSCN6939 (Large).JPG

DSCN6941 (Large).JPG

Oj wymiata, wymiata...

A czy będzie tutorial (może być na blogu)?:) przydałaby mi się taka:)

Ozdoby piękne - te gwiazdki widziałam gdzieś na necie, ale u Ciebie bardzo efektownie wyszły. i te bombki chyba też sama robiłaś, co?:)

edit: no tak. przecież napisałaś że robiłaś:lol2: znowu błysnęłam intelektem;) w każdym razie Twoje bombki są jedne z najładniejszych jakie widziałam - bardzo delikatne i subtelne:)

Kochane dziewczynki jesteście :) Bardzo Wam wszystkim dziękuję za życzenia :)

Życzę również Wszystkim dużo, dużo zdrowia w nowym roku i oby spełniały się Wasze marzenia!!!

Ja miałam okres świąteczny bardzo pracowity: wyskrobałam półeczkę na książki do Młodego, robiłam gwiazdy, bombki.

Dopiero doczytałam:jawdrop: Bardzo chciałam takie gwiazdki sama też zrobić, ale do takich rzeczy mam dwie lewe ręce:( Więc tym bardziej podziwiam:o Są naprawdę piękne:)

rere, nihiru, dzięki dziewczynki :)

Tutorialu obrazkowego oczywiście nie ma (bo ja taka pipa jestem) i mi się przypomniało, że mogłam robić zdjęcie etapami jak już było po wszystkim, ale mogę wszystko wytłumaczyć słownie ;)

Na bombki pomysł wzięłam stąd:

http://czterykaty.pl/czterykaty/5,57581,10709740,Zrob_to_sam__ozdoby_choinkowe.html

Na gwiazdy stąd:

http://czterykaty.pl/czterykaty/56,57581,10804981,Zrob_to_sam__dekoracyjna_gwiazda_betlejemska.html

A pólka to deski i wałeczki kupione w Casto i sprytnie docięte przez mojego ukochanego. Potem przeze mnie pomalowane, tak jak malowałam wszystkie inne meble, a potem skręcone i przytwierdzone do ściany. I już ;)

Dopiero doczytałam:jawdrop: Bardzo chciałam takie gwiazdki sama też zrobić, ale do takich rzeczy mam dwie lewe ręce:( Więc tym bardziej podziwiam:o Są naprawdę piękne:)

Ty masz dwie lewe ręce!? No nie powiedziałabym! Cuda tworzysz. A gwiazdki robi sie bardzo prosto, tutorial zamieściłam :)

w każdym razie Twoje bombki są jedne z najładniejszych jakie widziałam - bardzo delikatne i subtelne:)

:oops: dziękuję Ci bardzo. Ja trochę stjuningowałam ten przepis z tutoriala, bo jak skończyłam tę nitkę nakręcać na balon, to posypałam wszystko tym białym brokatem, takim jak arco świece obsypywała. Fajnie wyszło, bo te bombki się tak jeszcze mienią, czego niestety na zdjęciu nie widać :(

jeeeesteś!!!!! że też myśmy się w casto na siebie nie natknęły!!!!! chociaż, kto wie? już myślałam, żeby takie bransoletki z sekretnym logo forum poczynić, coby każda wtajemniczona mogła się w nie przyodziać, żebyśmy się w obcym tłumie rozpoznawały :lol2:

regalik cudny!!! xmasowe ozdoby również :D

Ty masz dwie lewe ręce!? No nie powiedziałabym! Cuda tworzysz. A gwiazdki robi sie bardzo prosto, tutorial zamieściłam :)

:yes: No niestety, do takich origami mam;)

jeeeesteś!!!!! że też myśmy się w casto na siebie nie natknęły!!!!! chociaż, kto wie? już myślałam, żeby takie bransoletki z sekretnym logo forum poczynić, coby każda wtajemniczona mogła się w nie przyodziać, żebyśmy się w obcym tłumie rozpoznawały :lol2:

:rotfl: Jestem za:)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...