Korozja 31.12.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Upojnego Sylwestra oraz pomyślności i szczęścia w Nowym Roku 2012 życzy Korozja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.12.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 ragazza zostawiam noworoczne życzenia dla Ciebie i całej rodzinki. A... anioła stróża u boku B... buziaków słodkich miliony C... czasu wolnego dla siebie D... drogi usłanej różami E... ekskluzywnych wakacji F... fury pieniążków G... gwiaździstego nieba H... horoskopu korzystnego I... i oprócz tego J... jasności umysłu K... kolorowych chwil L... lotów wysokich M... miłosnych uniesień N... nieprzemijającej urody O... oddechu od codzienności P... pogodnych dni R... romantycznych wieczorów S... szalonych nocy T... tylko spełnionych marzeń U... uroku osobistego W... wiary w sukces Z... zawsze uśmiechniętej buzi Wszystkiego naj na każdy dzień 2012 roku. http://img31.imageshack.us/img31/1276/4i46u5wmitz.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 31.12.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 http://img580.imageshack.us/img580/4264/1325327920241.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.01.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć,z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć! http://img580.imageshack.us/img580/9720/20121l.jpgUploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.01.2012 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Wspaniałego Nowego Roku życzy Agawihttp://www.smileygarden.de/smilie/Schleifchen-Girls/smilie_girl_271.gif http://www.stunningmesh.com/wp-content/uploads/2011/12/beautiful-happy-new-year-2012-in-different-styles-1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 04.01.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Kochane dziewczynki jesteście Bardzo Wam wszystkim dziękuję za życzenia Życzę również Wszystkim dużo, dużo zdrowia w nowym roku i oby spełniały się Wasze marzenia!!! Ja miałam okres świąteczny bardzo pracowity: wyskrobałam półeczkę na książki do Młodego, robiłam gwiazdy, bombki, a w między czasie piekłam serniki, pierniki i inne rogaliki Zdjęć dzieł kulinarnych oczywiście nie mam, a były pyszniutkie, oj były , ale za to mam zdjęcie mojej malej choineczki i półeczki na książeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 04.01.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) Aaaaaaaaaaaa:o Jaka półka! Cudo:) Choineczka przeurocza:) Wszystkiego dobrego w nowym roku Asiu Edytowane 4 Stycznia 2012 przez mada1412 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 04.01.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 a to się nawzajem odwiedziłyśmy Asia dziękuje za życzenia i zachwyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.01.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 ragazza, piękności. Półka u młodego wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 04.01.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 a to się nawzajem odwiedziłyśmy Asia dziękuje za życzenia i zachwyty Wiedziałam! To tylko literówka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 04.01.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Oj wymiata, wymiata... A czy będzie tutorial (może być na blogu)? przydałaby mi się taka:) Ozdoby piękne - te gwiazdki widziałam gdzieś na necie, ale u Ciebie bardzo efektownie wyszły. i te bombki chyba też sama robiłaś, co? edit: no tak. przecież napisałaś że robiłaś znowu błysnęłam intelektem;) w każdym razie Twoje bombki są jedne z najładniejszych jakie widziałam - bardzo delikatne i subtelne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 04.01.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Madus:hug: luzik Kochana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 04.01.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Kochane dziewczynki jesteście Bardzo Wam wszystkim dziękuję za życzenia Życzę również Wszystkim dużo, dużo zdrowia w nowym roku i oby spełniały się Wasze marzenia!!! Ja miałam okres świąteczny bardzo pracowity: wyskrobałam półeczkę na książki do Młodego, robiłam gwiazdy, bombki. Dopiero doczytałam:jawdrop: Bardzo chciałam takie gwiazdki sama też zrobić, ale do takich rzeczy mam dwie lewe ręce:( Więc tym bardziej podziwiam:o Są naprawdę piękne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 04.01.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Madus:hug: luzik Kochana Aj, bo do Ane3ki pisałam prawie jednocześnie:oops: Wybacz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 04.01.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 rere, nihiru, dzięki dziewczynki Tutorialu obrazkowego oczywiście nie ma (bo ja taka pipa jestem) i mi się przypomniało, że mogłam robić zdjęcie etapami jak już było po wszystkim, ale mogę wszystko wytłumaczyć słownie Na bombki pomysł wzięłam stąd: http://czterykaty.pl/czterykaty/5,57581,10709740,Zrob_to_sam__ozdoby_choinkowe.html Na gwiazdy stąd: http://czterykaty.pl/czterykaty/56,57581,10804981,Zrob_to_sam__dekoracyjna_gwiazda_betlejemska.html A pólka to deski i wałeczki kupione w Casto i sprytnie docięte przez mojego ukochanego. Potem przeze mnie pomalowane, tak jak malowałam wszystkie inne meble, a potem skręcone i przytwierdzone do ściany. I już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 04.01.2012 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Aj, bo do Ane3ki pisałam prawie jednocześnie:oops: Wybacz:) Nic nie szkodzi, nic nie szkodzi, wcale, a wcale się nie gniewam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 04.01.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Dopiero doczytałam:jawdrop: Bardzo chciałam takie gwiazdki sama też zrobić, ale do takich rzeczy mam dwie lewe ręce:( Więc tym bardziej podziwiam:o Są naprawdę piękne:) Ty masz dwie lewe ręce!? No nie powiedziałabym! Cuda tworzysz. A gwiazdki robi sie bardzo prosto, tutorial zamieściłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 04.01.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 w każdym razie Twoje bombki są jedne z najładniejszych jakie widziałam - bardzo delikatne i subtelne:) dziękuję Ci bardzo. Ja trochę stjuningowałam ten przepis z tutoriala, bo jak skończyłam tę nitkę nakręcać na balon, to posypałam wszystko tym białym brokatem, takim jak arco świece obsypywała. Fajnie wyszło, bo te bombki się tak jeszcze mienią, czego niestety na zdjęciu nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.01.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 jeeeesteś!!!!! że też myśmy się w casto na siebie nie natknęły!!!!! chociaż, kto wie? już myślałam, żeby takie bransoletki z sekretnym logo forum poczynić, coby każda wtajemniczona mogła się w nie przyodziać, żebyśmy się w obcym tłumie rozpoznawały regalik cudny!!! xmasowe ozdoby również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 04.01.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Ty masz dwie lewe ręce!? No nie powiedziałabym! Cuda tworzysz. A gwiazdki robi sie bardzo prosto, tutorial zamieściłam No niestety, do takich origami mam;) jeeeesteś!!!!! że też myśmy się w casto na siebie nie natknęły!!!!! chociaż, kto wie? już myślałam, żeby takie bransoletki z sekretnym logo forum poczynić, coby każda wtajemniczona mogła się w nie przyodziać, żebyśmy się w obcym tłumie rozpoznawały Jestem za:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts