ragazza 04.01.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 jeeeesteś!!!!! że też myśmy się w casto na siebie nie natknęły!!!!! chociaż, kto wie? już myślałam, żeby takie bransoletki z sekretnym logo forum poczynić, coby każda wtajemniczona mogła się w nie przyodziać, żebyśmy się w obcym tłumie rozpoznawały regalik cudny!!! xmasowe ozdoby również dzięki a z tymi bransoletkami to by się okazało pewnie, że są nas miliony No chyba, że to tylko dla członków KGF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 04.01.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 a z tymi bransoletkami to by się okazało pewnie, że są nas miliony No chyba, że to tylko dla członków KGF No i nici z bransoletki dla mnie:cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.01.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 mada, poczekaj!!!! jeszcze Tajne Forum Gospodyń Forumowych nie zostało oficjalnie otwarte!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 04.01.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Czyli jeszcze jest szansa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 04.01.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Przyszłam pozachwycać się półką na książki! Też planuję podobną do mojego smyka, uważam że to rewelacyjne rozwiązanie, dziecku łatwiej jest odłożyć książeczki na miejsce samemu. Wrzucałam nawet u siebie parę zdjęć takich półek, ale Twoja jest najfajniejsza ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.01.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 aricia http://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 04.01.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Mada gwiazdki uczył mnie robić 7 latek (efekt u mnie na blogu) a przy Twoich cudach własnoręcznych to bułka z masłem ... Sis idę się zastrzelić ...o jakim blogu Wy mówicie ...TWOIM ???? no jak to mówią z rodziną najlepiej na zdjęciu Dekoracja cud miód ultramaryna ale ta półka książkowa ...mniam ...pisz szczegóły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.01.2012 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) Czyli jeszcze jest szansa? za te poduszki, na pewno!!!! ..że o całym poddaszu nie wspomnę p.s. próbowałam po laschowym citro z rozpuszczalnikami paroma i doopa...może to nie były laserowe drukarki? lasche, u Wać Pani laserowa? Edytowane 5 Stycznia 2012 przez aricia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 05.01.2012 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Czyli jeszcze jest szansa? spokojnie mada, w Kole Gospodyń Forumowych, czy Tajnym KGF, bo już nie pamiętam jak to było dla Ciebie na pewno znajdzie się miejsce Za te zakupy, które nam robiłaś to bym nawet powiedziała, że miejsce honorowe Ci się należy Przyszłam pozachwycać się półką na książki! Też planuję podobną do mojego smyka, uważam że to rewelacyjne rozwiązanie, dziecku łatwiej jest odłożyć książeczki na miejsce samemu. Wrzucałam nawet u siebie parę zdjęć takich półek, ale Twoja jest najfajniejsza ! Bardzo dziękuję Kasiu, rzeczywiście Młody sam sobie świetnie radzi, oczywiście do pewnej wysokości Mada gwiazdki uczył mnie robić 7 latek (efekt u mnie na blogu) a przy Twoich cudach własnoręcznych to bułka z masłem ... tak, tak widziałam Prawda, ze łatwo się te gwiazdki robi, moja wersja wydaj się , że była jeszcze prostsza od Twojej, bo ja składałam papier na 4 razy i wtedy nacięcia się robi tylko raz Sis idę się zastrzelić ...o jakim blogu Wy mówicie ...TWOIM ???? no jak to mówią z rodziną najlepiej na zdjęciu Spokojnie rodzino, spokojnie, żadnego bloga nie prowadzę, nihiru coś tam pomyliła Ja bloga? Przecież ja nie umiem pisać i jestem bardzo niesystematyczna, co widać na załączonym obrazku Dekoracja cud miód ultramaryna ale ta półka książkowa ...mniam ...pisz szczegóły A dziękuję, dziękuję Przepis na półkę: kupujesz w Casto dechy sosnowe szerokości wybranej. Na miescu docinają ci długość wedle uznania: dwie długie i ja akurat miałam 6 krótkich na półki. Do tego 6 takich wałeczków, one chyba miały ok 1 m i my musieliśmy je dociąć. Aaa i pod dolną, tę najdolniejszą półkę kupiliśmy taką deskę, którą przykręciliśmy do półki z przodu pod kątem 90 st. żeby dziury nie było. Te dwie najdłuższe dechy małż dociął na górze w taka falkę, bo takie miałam widzimisie i zaczęło się malowanie. Najpierw pomalowałam wszystko taką farbą śmierdzącą do sufitów na plamy, żeby nie wychodziły. Chodziło mi o to, że te dech strasznie osęczone były i bałam się, że niedługo porobią się plamy. Nie wiem czy mój sposób zadziała... will see... No a potem to juz normalnie malowałam tak jak wszystkie inne meble: farba brązowa na brzegi, swieca, i farba wierznia, potem skrobanie i lakier. Aaaa przed skrobaniem i lakierowaniem, małż najpierw półkę poskręcał. Półki normalnie przykręcał od zewnątrz (wkręcił śrubę trochę głębiej, potem to zaszpachlował i potem to jeszcze raz pomalowałam, dlatego tych śrub nie widać), a te wałeczki to rozwiercał w półkach takie dziury rozmiaru wałeczka (wałeczki były trochę dłuższe od półki) i potem je wciskał najpierw w jedną długą dechę, do której wcześniej były przykręcone półki, a potem to przykrył drugą dechą, wcisnął w otwory wałeczki, a półki przykręcił od zewnątrz. Trochę może przekombinował, bo równie dobrze mógł te wałeczki przykręcać od zewnątrz tak samo jak półki. Ale wyszło pięknie Kochanie - jeśli mnie czytasz to jestem z Ciebie dumna Po skręceniu zrobiłam jeszcze małe poprawki malarskie, no i potem skrobanie i lakierowanie. I już! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 05.01.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Dzieki za dokladny opis Moze sie skusze... choc nigdy nie robilam takich rzeczy Moze czas zaczac, sprobowac ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 05.01.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 A czy moglabys podac ile mniej wiecej wyszedl koszt tej polki? moze byc na priv dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 05.01.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 za te poduszki, na pewno!!!! ..że o całym poddaszu nie wspomnę p.s. próbowałam po laschowym citro z rozpuszczalnikami paroma i doopa...może to nie były laserowe drukarki? lasche, u Wać Pani laserowa? O, dziękuję Laserowa drukarka. Toner musi być. Ale wiecie co, można też zrobić kserokopię i podobno wychodzi lepiej:yes: Mada gwiazdki uczył mnie robić 7 latek (efekt u mnie na blogu) a przy Twoich cudach własnoręcznych to bułka z masłem ... Mówisz? To może ja zacznę.....do świąt skończę spokojnie mada, w Kole Gospodyń Forumowych, czy Tajnym KGF, bo już nie pamiętam jak to było dla Ciebie na pewno znajdzie się miejsce Za te zakupy, które nam robiłaś to bym nawet powiedziała, że miejsce honorowe Ci się należy http://emoty.blox.pl/resource/yahoo.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.01.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 ragazza piękna ta półka Ci (Wam ) wyszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.01.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Piękna półka! ja planowałam podobną - taka mniejszą na talerze ale znależc nie mogę a te które widziałam to ponad 700zł więc przemyślę Twoja koncepcję...Asiu jakby co to nie Będziesz miała nic przeciwko, że odgapię od Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 05.01.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Anetko takie polki na talerze,biale sa z tego co wiem w Ikei. Chyba ,ze o cos innego Ci chodzi http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90201914/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.01.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Kasiu te ikeowsie mi nie leżą...chciałam coś podobnego ale starego albo stylizowanego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 05.01.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Acha,to jak gdzies zauwaze-dam znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 05.01.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 ragazza półka superowa!!!!!!!!!! mieliście extra pomysł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 05.01.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Aricia ja używałam właśnie ksero bo z drukarki jakoś nie chciało wyjść Sis ...kurcze...ja myślałam, że Ty wkleisz linka do sklepu ...to tak można? własnymi rencyma? Odznaczam Cię orderem imienia Adama Słodowego naprawdę brak mi słów ...a z tym blogiem to coś kręcisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.01.2012 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 to też moze być ciekawe rozwiązanie....fajnie zaprojektowana nowa komoda http://www.desiretoinspire.net/storage/allpostphotos/greencouch152011.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1325000553373 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts