magda.o 21.07.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 wow!! druga misiowa szafa na tym forum :D świetna! z tej okazji witam się i ja:) podglądam od samego początku;) 99% Twoich inspiracji mam na swoim kompie !! aż się zastanawiałam czy nie mam schizofrenii i czy przypadkiem to nie ja prowadzę ten dziennik:p hehe pokaż co tam jeszcze stworzyłaś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 23.07.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 (edytowane) o! moja szafa! ragazza, Ty złodzieju! zarąbałaś mi misiową szafę!!! (gubiąc po drodze nadstawkę) bardzo fajnie wyszła. naklejki dorwałaś na ebayu? Edytowane 23 Lipca 2010 przez monah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 23.07.2010 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 No wreszcie I ja dopiero dzisiaj do Ciebie trafiłam ??? Twoje wizualki od pani architekt mnie powaliły ... Zdolniacha z Ciebie z tą szafą co prawda już po krzesełku wiedziałam, że jest dobrze ale szafa - szacun jak to mówią ... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 24.07.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 (edytowane) Najsampierw powitanie: magda.o, mycha73 bardzo się cieszę, że mnie odwiedziłyście - uwielbiam towarzystwo!!! A teraz muszę od razu przyznać, że mnie dziewczyny zdołowałyście, chwilę przerwy miałam w kontakcie z komputerem - byłam nad morzem potomstwo sprowadzić do domu, jadąc przez Poznań do Monah i Lutajki pomachałam, a w Szczecinie do Kicikici, (innych waszych lokalizacji nie znam, ale też machałam ).... zaglądam po powrocie, a tu tyle zmian u WAS, że :jawdrop:Lecę szybciutko nadrobić zaległości i pokomentować troszeczkę o! moja szafa! ragazza, Ty złodzieju! zarąbałaś mi misiową szafę!!! (gubiąc po drodze nadstawkę) bardzo fajnie wyszła. naklejki dorwałaś na ebayu? no przyznaje się - próbowałam zarąbać, ale nędzna imitacja wyszła, bo wprawdzie z robocizny jestem dumna, ale materiał był nędzny Twoja szafa jest klasą sama w sobie! A naklejki oczywiście na ebayu dorwane, ale skopiowałam na folię samoprzylepną i nakleiłam te skopiowane, bo mi było szkoda tych oryginalnych - wiem GUPIA jestem Edytowane 24 Lipca 2010 przez ragazza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 26.07.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 to i ja sie ladnie przywitam i sie do was wcisne, jezeli mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 27.07.2010 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam googulku serdecznie, przyznaje się, że też kilka razy już do Ciebie zaglądałam i zaglądactwo kontynuować będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 27.07.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 no nie ....................... następna chałupka co po nocach będzie mi się śniła !!!!!!!!!!!!!!!! piękne wizualki ( skopiowałam wszystkie :-x:-x:-x), jutro jadę po dwa kilo trotylu...........konstruuje bombkę i .............................buuuuuuummmm... ragazza ----cudownie ----- Wy wszystkie ( Lutajka, Monah, Konstancja, betib , Kasiorek i inne stylówki....) chcecie mnie wykończyć.......:)nie śpię przez Wasze cudowne domki po n nocach, chłopa molestuje............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 29.07.2010 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 no nie ....................... następna chałupka co po nocach będzie mi się śniła !!!!!!!!!!!!!!!! piękne wizualki ( skopiowałam wszystkie :-x:-x:-x), jutro jadę po dwa kilo trotylu...........konstruuje bombkę i .............................buuuuuuummmm... ragazza ----cudownie ----- Wy wszystkie ( Lutajka, Monah, Konstancja, betib , Kasiorek i inne stylówki....) chcecie mnie wykończyć.......:)nie śpię przez Wasze cudowne domki po n nocach, chłopa molestuje............ Miło mi Cię gościć Paty, ale jak sama zauważyłaś u mnie to na razie tylko wizualki, a do reala jeszcze daleko... i gdzie mi tam do Lutajki, Monah, Konstancji, betib, czy Kasiorka... obrazując literaturą - jam nie godna ich ran całować... No! A od dzisiaj jestem starsza o kolejny roczek. Wypije zatem Wasze zdrowie, bo swoje już wypiłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 29.07.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Sto lat , Sto lat....................żeby wszystkie marzenia sięhttp://www.flor-esy.pl/zdjecia/bukiety-i-kosze-kwiatowe/wiazank-okolicznosciowe/bukiety-wiazanka-okolicznosciowa10.jpg spełniły................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 29.07.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 chlup! bo wino piję akurat, więc za Twoje zdrowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 29.07.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Wszystkiego najlepszego!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 30.07.2010 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Wielkie dzięki dziewczyny!!! A od jutra mam urlopik - i tylko morze, morze i morze i mam nadzieję, że pogoda będzie sprzyjała, bo ostatnio z nią różnie bywa Mam nadzieję, że jak wrócę za 2 tygodnie (a tam niestety nie będę miała dostępu do netu ) to Wasze domy wypięknieją i pojawią się nowe fotki Buziak wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 30.07.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 samych pięknych dni ...z okazji urodzin i wypoczywaj ......wciągaj jod ...wracaj zrelaksowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 05.08.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Przyjemnego urlopu, wypoczywaj i ładuj baterię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eneri 13.08.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Ragazza, nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego, ze wiekszosc Twoich inspiracji jednak jest w stylu romantycznym. ja sama glosowalabym za rozwaznym, ale to ja. Ty najwyrazniej masz inne ciagoty. Mysle, ze z powodzeniem mozesz je polaczyc. Mozesz miec styl romantyczny umiarkowany. Prostote i chlód barw i romantyczne detale. Powodzenia! zapowiada sie ciekawie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 13.08.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Ragazza piekne Twoje inspiracje!!! i wcale sie tobie nie dziwie ze masz dylematy! oj ja ich mam całą mase i nie wiem jak wybrne z tego... wybór miedzy troche modern a troche sielsko czarodziejsko a troche skandynawsko... eh zeby tak mozna było codziennie co innego miec;-))) Podgladam malowanko i podziwiam;-) hmm ale na zywo jeszcze nie widziałam nigdzie takiej "postarzanej" rzeczy i ciekawa jestem jak to wyglada bo w kompie piknie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 13.08.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Dopisuję się do listy podglądaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 18.08.2010 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Witajcie dziewczynki, a szczególnie po raz pierwszy witam Eneri, psosin i Famelie. Wróciłam z urlopu, na którym szczerze mówiąc nie specjalnie odpoczęłam, bo pogoda była se taka, a spędzanie całego dnia w jednym pokoju z dwójka dzieci jest mało relaksujące Dodatkowo mały bąbel miał anginę i trochę się stresowałam, bo zaczęło się od gorączki i przez 4 dni żaden lekarz nie potrafił zdiagnozować skąd ta gorączka. Dopiero w szpitalu na oddziale pediatrycznym pani doktor się poznała. Starszy syn nigdy nie miał anginy, wiec jestem niedoświadczona w tym temacie, ale chyba taki lekarz skończył studia i nie tylko... i chyba cholera powinien umieć rozpoznać zwykłą anginę. No nic... nieważne... teraz sama będę mądrzejsza. A po powrocie od poniedziałku zaczął się u mnie sajgon remontowy. Na prawdę dziewczyny (niektóre )możecie być szczęśliwe, że wprowadzacie się do już wykończonego domu. Ja muszę mieszkać w tym syfie i mam już dosyć tego wszędobylskiego pyłu Wprawdzie sypialnia i pokój syna są nieruszane na razie i drzwi są tam zamykane to i tak się wszędzie ten pył przenosi. A to dopiero początek.... No nic... poczytam sobie w wolnej chwili co się u Was dzieje, pooglądam ładne wnętrza, to się może trochę odstresuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 18.08.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Witaj siostro zapylona u ciebie ja cię proszę ... ja cię bardzo proszę ty nie strasz tym pyłem bo mnie to pewnie też czeka i sem myślem "jakoś to będzie" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 19.08.2010 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 A Ty sister mieszkasz na wyspach, a dom budujesz w Polsce, tak? Czy ja dobrze rozumiem, czy przeoczyłam jakiś ważny fragment Twojego wątku??? Jeżeli dobrze rozumiem sytuacje mieszkaniową, to nie martw się - pył na wyspy nie doleci , aż tak źle nie jest. Najgorsze jest to, że ja muszę mieszkać w tym syfie. No to kiss! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts