Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rozważna i romantyczna

Recommended Posts

wow!! druga misiowa szafa na tym forum :D:D świetna!;)

z tej okazji witam się i ja:) podglądam od samego początku;)

99% Twoich inspiracji mam na swoim kompie !!:D aż się zastanawiałam czy nie mam schizofrenii i czy przypadkiem to nie ja prowadzę ten dziennik:p hehe

pokaż co tam jeszcze stworzyłaś?:D

• Odpowiedzi 785
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najsampierw powitanie: magda.o, mycha73 bardzo się cieszę, że mnie odwiedziłyście - uwielbiam towarzystwo!!!

A teraz muszę od razu przyznać, że mnie dziewczyny zdołowałyście, chwilę przerwy miałam w kontakcie z komputerem - byłam nad morzem potomstwo sprowadzić do domu, jadąc przez Poznań do Monah i Lutajki pomachałam, a w Szczecinie do Kicikici, (innych waszych lokalizacji nie znam, ale też machałam ;)).... zaglądam po powrocie, a tu tyle zmian u WAS, że :jawdrop:Lecę szybciutko nadrobić zaległości i pokomentować troszeczkę ;)

o! moja szafa!

ragazza, Ty złodzieju! zarąbałaś mi misiową szafę!!! (gubiąc po drodze nadstawkę) :D

bardzo fajnie wyszła. naklejki dorwałaś na ebayu?

no przyznaje się - próbowałam zarąbać, ale nędzna imitacja wyszła, bo wprawdzie z robocizny jestem dumna, ale materiał był nędzny ;) Twoja szafa jest klasą sama w sobie! A naklejki oczywiście na ebayu dorwane, ale skopiowałam na folię samoprzylepną i nakleiłam te skopiowane, bo mi było szkoda tych oryginalnych - wiem GUPIA jestem ;)

Edytowane przez ragazza

no nie ....................... następna chałupka co po nocach będzie mi się śniła !!!!!!!!!!!!!!!! piękne wizualki ( skopiowałam wszystkie :-x:-x:-x:-x), jutro jadę po dwa kilo trotylu...........konstruuje bombkę i .............................buuuuuuummmm...

ragazza ----cudownie ----- Wy wszystkie ( Lutajka, Monah, Konstancja, betib , Kasiorek i inne stylówki....) chcecie mnie wykończyć.......:)nie śpię przez Wasze cudowne domki po n nocach, chłopa molestuje............

no nie ....................... następna chałupka co po nocach będzie mi się śniła !!!!!!!!!!!!!!!! piękne wizualki ( skopiowałam wszystkie :-x:-x:-x:-x), jutro jadę po dwa kilo trotylu...........konstruuje bombkę i .............................buuuuuuummmm...

ragazza ----cudownie ----- Wy wszystkie ( Lutajka, Monah, Konstancja, betib , Kasiorek i inne stylówki....) chcecie mnie wykończyć.......:)nie śpię przez Wasze cudowne domki po n nocach, chłopa molestuje............

Miło mi Cię gościć Paty, ale jak sama zauważyłaś u mnie to na razie tylko wizualki, a do reala ;) jeszcze daleko... i gdzie mi tam do Lutajki, Monah, Konstancji, betib, czy Kasiorka... obrazując literaturą - jam nie godna ich ran całować...

No! A od dzisiaj jestem starsza o kolejny roczek. Wypije zatem Wasze zdrowie, bo swoje już wypiłam ;)

szampan1..JPG

Wielkie dzięki dziewczyny!!!

A od jutra mam urlopik - i tylko morze, morze i morze i mam nadzieję, że pogoda będzie sprzyjała, bo ostatnio z nią różnie bywa ;)

Mam nadzieję, że jak wrócę za 2 tygodnie (a tam niestety nie będę miała dostępu do netu :() to Wasze domy wypięknieją i pojawią się nowe fotki :)

Buziak wszystkim!

Ragazza, nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego, ze wiekszosc Twoich inspiracji jednak jest w stylu romantycznym. ja sama glosowalabym za rozwaznym, ale to ja. Ty najwyrazniej masz inne ciagoty. Mysle, ze z powodzeniem mozesz je polaczyc. Mozesz miec styl romantyczny umiarkowany. Prostote i chlód barw i romantyczne detale. Powodzenia! zapowiada sie ciekawie!

Ragazza piekne Twoje inspiracje!!! i wcale sie tobie nie dziwie ze masz dylematy! oj ja ich mam całą mase i nie wiem jak wybrne z tego... wybór miedzy troche modern a troche sielsko czarodziejsko a troche skandynawsko... eh zeby tak mozna było codziennie co innego miec;-)))

Podgladam malowanko i podziwiam;-) hmm ale na zywo jeszcze nie widziałam nigdzie takiej "postarzanej" rzeczy i ciekawa jestem jak to wyglada bo w kompie piknie!!!

Witajcie dziewczynki, a szczególnie po raz pierwszy witam Eneri, psosin i Famelie.

Wróciłam z urlopu, na którym szczerze mówiąc nie specjalnie odpoczęłam, bo pogoda była se taka, a spędzanie całego dnia w jednym pokoju z dwójka dzieci jest mało relaksujące ;) Dodatkowo mały bąbel miał anginę i trochę się stresowałam, bo zaczęło się od gorączki i przez 4 dni żaden lekarz nie potrafił zdiagnozować skąd ta gorączka. Dopiero w szpitalu na oddziale pediatrycznym pani doktor się poznała.

Starszy syn nigdy nie miał anginy, wiec jestem niedoświadczona w tym temacie, ale chyba taki lekarz skończył studia i nie tylko... i chyba cholera powinien umieć rozpoznać zwykłą anginę. No nic... nieważne... teraz sama będę mądrzejsza.

A po powrocie od poniedziałku zaczął się u mnie sajgon remontowy. Na prawdę dziewczyny (niektóre ;))możecie być szczęśliwe, że wprowadzacie się do już wykończonego domu. Ja muszę mieszkać w tym syfie i mam już dosyć tego wszędobylskiego pyłu :mad:

Wprawdzie sypialnia i pokój syna są nieruszane na razie i drzwi są tam zamykane to i tak się wszędzie ten pył przenosi.

A to dopiero początek....

No nic... poczytam sobie w wolnej chwili co się u Was dzieje, pooglądam ładne wnętrza, to się może trochę odstresuje.

A Ty sister mieszkasz na wyspach, a dom budujesz w Polsce, tak? Czy ja dobrze rozumiem, czy przeoczyłam jakiś ważny fragment Twojego wątku???

Jeżeli dobrze rozumiem sytuacje mieszkaniową, to nie martw się - pył na wyspy nie doleci ;), aż tak źle nie jest. Najgorsze jest to, że ja muszę mieszkać w tym syfie.

No to kiss!

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...