ragazza 26.09.2010 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 nie no, w internecie te panele wyglądają zupełnie inaczej, patrząc na nie na ekranie monitora - w życiu bym ich nie wybrała, za to wybrałabym wiele innych, które w realu wyglądają zupełnie inaczej. Z tą podłogą to była straszna jazda, bo chciałam, żeby kolor nie był ciemny (labrador biszkoptowy w domu) i żeby nie kłócił się ze stołem. Chyba 8 różnych próbek przywoziliśmy do domu. To co w sklepie wydawało się piękne u mnie w domu już nie. Najpierw chciałam pójść w takie szarawe, ale one u mnie w domu wyglądały jak zielone. I różne odcienie tych szaro-beżowych paneli przywoziłam i wszystkie u mnie na podłodze wpadały w oliwkę. Inne - bez odcieni szarości, były znowu za ciemne. Stanęło na tym dębie, który nie jest jednak moim ideałem bo wolałabym bardziej usłojoną podłogę, ale niestety.... Jest jaka jest i musi mi się podobać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 26.09.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Ragazza, zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia podłogi prosimy uprzejmie!!!Pokaż ten panel!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 26.09.2010 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Ania, cierpliwości, już w czwartek panel będzie na podłodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 26.09.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Do czwartku to ja jajko zniese Ale co robić? Poczekam cierpliwie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 03.10.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Ragazza, bo ja czekam i czekam, i co? No weź coś pokaż, nie bądź taka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 03.10.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 No chyba nie czekasz aż całą podłogę położysz co??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 03.10.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 ja tez byłam i czekam ... żeby było jasne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 04.10.2010 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Dziewczynki, pracowity weekend miałam, bo cegiełki z małżem na ścinie kładliśmy. I ogłaszam, że kocham moją ścianę, mimo tego, że jeszcze bez fugi i na razie jej nie pomaluję. A panele też coraz bardziej mi się podobają. Zrobiłam zdjęcie, ale jakoś nie oddaje ono efektu. Postaram się wrzucić fotki wieczorkiem. Pozdrawiam w ten słoneczny dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 04.10.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Czekamy, czekamy..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 04.10.2010 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Zapodaję cegiełki na ścianie . Jeszcze fugi brak, ale i tak jest ślicznie (moim zdaniem ) i chyba, przynajmniej na razie pomieszkają niepomalowane. a oto podłoga - brudna, nieumyta, fuj... ale zaczyna mi się podobać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 04.10.2010 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 jutro mieli przywieźć i montować kuchnię. I co? Oczywiście nie przyjadą. Może w środę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krasia 04.10.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Heloł, przylazłam tutaj z forum Monah, a mam pytanie odnośnie grubości fug. Jest jakiś standard którego należy sie trzymać czy według uznania kładłaś? Mam wrażenie że tu będzie dość jej grubo ale mogę się mylić. Ale ogólnie nawet nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 04.10.2010 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Kładłam według uznania, ale Pan, który sprzedawał cegiełki mówił 1-2 cm.A no i witam Krasia u mnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.10.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 ragazza a co to za sliczna podłoga?? cegiełka cudna i jak ładnie połozona!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 04.10.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Zdolniaki jesteście! Podłoga jest super, ścianę muszę zobaczyć w całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 04.10.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 HO ho ho siostra ... świetna cegła ... a podłoga ... ja bym nie myła bardzo fajnie wygląda ten kolor na zdjęciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 06.10.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Ragazza,super efekt, ale pokaż no więcej tej podłogi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.10.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Ragazza wyszło super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 18.10.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 ragazza jesteś? pochwal się kuchnią i szarymi ścianami! jak możesz zdradź mi gdzie kupowałaś swoje cegiełki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 19.10.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Asia cegła bombowa:yes::yes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts