Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rozważna i romantyczna

Recommended Posts

nie no, w internecie te panele wyglądają zupełnie inaczej, patrząc na nie na ekranie monitora - w życiu bym ich nie wybrała, za to wybrałabym wiele innych, które w realu wyglądają zupełnie inaczej. Z tą podłogą to była straszna jazda, bo chciałam, żeby kolor nie był ciemny (labrador biszkoptowy w domu) i żeby nie kłócił się ze stołem. Chyba 8 różnych próbek przywoziliśmy do domu. To co w sklepie wydawało się piękne u mnie w domu już nie. Najpierw chciałam pójść w takie szarawe, ale one u mnie w domu wyglądały jak zielone. I różne odcienie tych szaro-beżowych paneli przywoziłam i wszystkie u mnie na podłodze wpadały w oliwkę. Inne - bez odcieni szarości, były znowu za ciemne. Stanęło na tym dębie, który nie jest jednak moim ideałem bo wolałabym bardziej usłojoną podłogę, ale niestety.... Jest jaka jest i musi mi się podobać ;)

• Odpowiedzi 785
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziewczynki, pracowity weekend miałam, bo cegiełki z małżem na ścinie kładliśmy. I ogłaszam, że kocham moją ścianę, mimo tego, że jeszcze bez fugi i na razie jej nie pomaluję. A panele też coraz bardziej mi się podobają. Zrobiłam zdjęcie, ale jakoś nie oddaje ono efektu.

Postaram się wrzucić fotki wieczorkiem.

Pozdrawiam w ten słoneczny dzień :)

• 2 weeks później...
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...