wika85 02.07.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Witajcie,mam problem: chcę w domu mojej babci na wsi kolo kielc "zbudować lazienkę" i muszę sie zorientować , jakie beda koszty: - w domu jest stara kuchnia, tam ma byc ta lazienka. ca. 7m²- nie ma kanalizacji- potrzebne będzie szambo na jedną osobe.- w tym pokoju nie ma doplywu swiezej wody, ale w domu jest. - potrzebne jest ogrzewanie, zeby bylo cieplo i tez do grzania wody. jakie to ma byc niestety nie wiem. (w tym pokoju nie ma ogrzewania, jest tylko stary piec)- ma byc toaleta, umywalka i prysznic. o prysznicu jeszcze nie wiem czy z brodzikem czy zrobić tylko odplyw wody w podlodze. wezmę to co bedzie tansze. nie chce zadnych luksusow, tylko najprostrzą lazienke. nie chcę, zeby moja babcia tak zyla bez lazienki w 21. wieku...mam nadzieje, ze mi ktos z was pomoze. piszcie, jakie informacje jeszcze potrzebujecie zeby ocenić sumę. pozdrawiamwiktoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts