luk453 03.07.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Witam, Kłade kafle na podłogę w łazience i mam pytanie odnośnie tego. Czy kafle mają być do środka progu, czy na cały próg aż do wyjscia?Osieżnice bedą regulowane. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
william.bonawentura 03.07.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Według mnie najładniej jest tak, że łączenie wypada na osi uszczelki drzwi. Jednocześnie listewka maskująca nie powinna wystawać z poza skrzydła od strony przedpokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk453 03.07.2010 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 A jeśli ościeżnic jeszcze nie ma i nie mam pojęcia gdzie będą uszczelki drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 03.07.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 sprawa jest prosta lecz musisz wiedzieć jakiej będą firmy ościeżnice http://www.doors24.pl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=4&Itemid=1 patrzysz w jej rysunek techniczny montażu i wiesz w jakim miejscu wyjdzie łączenie http://instrukcja.pl/i/montaz_oscieznicy_porta_system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 05.07.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Jezeli drzwi otwieraja sie na zewnatrz pomieszczenia - konczysz plytki na podlodze rowno z licem sciany zewnetrznej . Jak do wnetrza - lico sciany wewnetrznej . Niektorzy producenci drzwi umieszczaja zawiasy w taki sposob , ze linia polaczenia powinna wypasc ok 15mm w jedna lub druga strone . Tak czy siak , to drzwi maja minimum 30mm grubosci , co powoduje ze robiac polaczenie tak jak napisalem na wstepie - linia polaczenia zawsze wypadnie pod drzwiami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts