Gagata 03.07.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Mam problem - czy zamrożone dwa lata temu (!) jagody, surowe, bez żadnych dodatków, cały czas leżące w zamrażarce, nadają się do zjedzenia? Czy coś im się mogło stać?Albo czy mi się stanie jak skonsumuję..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 03.07.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Myślę,że można (najwyżej po raz ostatni;)) A tak na poważnie.No cóż,smak będzie,witamin chyba raczej już nie (ale to już chyba nie jest jakieś ogromne złoooo;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.07.2010 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Dzięki Iza ! Tak, już mniejsza o te witaminy, trudno się mówi. Ale miałam je schowane pod spodem i zapomniałam... a jest ich całkiem sporo. Mogłabym z nich dżemik wykonać czy coś w tym stylu...Albo porobić koktajle jagodowe na maślaneczce.... mmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.07.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 można jeść. Ja czasem dojadam maliny dwuletnie, jak nie zużyję o czasie. Smak niespecjalny, lae nadają się np do galaretek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.07.2010 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Dzięki Ewa. Jeśli to tylko kwestia smaku to po prostu spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.