klaudiuszozo 08.05.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Co do wielkości domu mam ten sam dylemat Na szczęście bardzo lubię majsterkować i takie rzeczy jak łóżko czy szafę chciałbym sam wykonać i myślę, że sprawiłoby mi to ogromną frajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sibols 10.05.2011 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Z tym samorobstwem to ja mam podobnie. Tez wiekszosc rzeczy chce i wykonuje samodzielnie....oczywiscie w miare moich umiejetnosci i mozliwosci. Chcemy zaoszczedzic troche pieniedzy, wiec co sie da razem z zona staramy sie robic sami. Ale do urzadzania domu jeszcze daleka droga nas czeka. Ale za to jaka radosc bedzie ze swiadomosci ze zrobilo sie to samemu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts