gezegoezs 03.07.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 (edytowane) Witam Mam to na dachu od 8 lat. i to totalnie się sypie. Wierzchnie warstwa sie kruszy i odpada głównie od strony nasłonecznionej.Zwróciłem sie do sklepu z reklamacją i dostałem odpowiedź od producenta że faktura zakupu którą posiadam nie wystarcza aby uwzględnić moją reklamację muszę jeszcze posiadać kartę gwarancyjną. Tylko że ja takowej nie posiadam bo nikt w sklepie nie poinformował mnie że aby zachować gwarancję muszę wystąpić o taka kartę. Przestrzegam wszystkich przed onduliną to kiepski materiał a firma nie dba o klienta.To nawet psu na budę się nie nadaje!Grzegorz S. Edytowane 3 Lipca 2010 przez gezegoezs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 04.07.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 My to wiemy nie od dziś, tego nawet na wiatę od śmietnika bym nie położył, ani to tanie a trwałość tragiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 05.07.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 skąd Ci w ogóle do głowy przyszło aby dach przykryć tym szajsem już lepiej prezentuje się blacha trapezowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts