ekin 09.02.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Zastanawiam się nad zakupem kuchni i okapu tej firmy. Może ktoś zna ten sprzęt? Jesteście zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 09.02.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Mam lodówkę http://www.maximedia.pl/add/n_picturem.php?cat=lodowki&prd=ariston_mta_331v_s1 Jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.02.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Ja mam zmywarkę (4lata) i też nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 10.02.2004 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Mam pralkę - 5 lat.Bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 10.02.2004 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 15 minut temu przywieźli mi ze sklepu płytę ceramiczną i piekarnik do zabudowy. Najpierw chciałam Electroluxa ale tanszy model, bo mnie nie było stać, ale okazało się, że ariston w tej samej cenie jest o niebo lepszy. Wiem, wiem, powiecie, że Electrolux to nie ariston, ale okazało się że tego electroluxa robią .......we Włoszech!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 11.02.2004 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Mam zmywarkę od jakiś 3 lat. Działa bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 11.02.2004 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Użytkownik pralko-suszarki od ponad 8 lat. Doświadczenia tylko pozytywne. Z analizy, które kiedyś czytałem wynika, że jest jeden z lepszych producentów. I o ile pamiętam, to marka ta należy do grupy kapitałowej z Merloni Indesit, czyli grupy włosko-hiszpańskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freestyle 15.02.2004 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Ja mam płytę + piekarnik. Moi rodzice maja też taki zestaw +lodówkę. to chyba najlepszy sprzęt - oprócz Miele , który kosztuje ok. 6 kilo za sztukę. Zobaczcie sobie tylko jak działają drzwi piekarników Aristona. Żadna firma się nie umywa. Żadna Amica, Mastercook, Whirlpool, Gorenje, Candy .itd.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.02.2004 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 hmm Aniu ja zakupiłam cały sprzet elektroluxa...i nie robionego we włoszech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 15.02.2004 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Teska, ja pisałam tańszego Elecroluxa. Przecież nie wszystko robią we Włoszech. Twój jest pewnie niemiecki, ale to juz wyższa półka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekin 16.02.2004 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Gdzie w W-wie i okolicach jest największy wybór sprzętu Aristona? Dzwoniłam na info a tam znudzona pani poinformowała mnie, że ariston nie ma sklepów firmowych i np. jest sprzedawany w euroagd. (bo za dużo by wymieniać - cytat), (to samo usłyszałam nt. typów piekarników.)) W euro byłam, ale tam biedniutko... Będę wdzięczna z każdy namiar. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 16.02.2004 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Ja wybrałam sobie model z katalogu a potem znalazłam sklep, który dał mi najlepszą cenę. Byl to sklep na ulicy Żelaznej zaraz za rogiem z Twardą/Złotą.Potem dokupiłam jeszcze za 50 złoty paszport Aristona - 5 letnia gwarancja. "Niestety", nie był potrzebny.A katalogów najwięcej było w Jupiterze. Ale to było 5 lat temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszuwar 16.02.2004 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 a ja jestem serwisantem tego sprzętu i mam trochę inne zdanie - estetykę mają na 5 a jeżeli chodzi o awaryjność to różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 17.02.2004 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Do jaszuwar. Napisz coś bliżej na temat awaryjności sprzętu Aristona. W których modelach i w których sprzętach ujawinają się jakieś usterki?Jestem przed zakupem całego sprzetu tej firmy do domu. Wszyscy polecają Aristona w tej "półce" cenowej jako najlepszy sprzęt .. Napisz cos bliżej na ten temat. Paty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.02.2004 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Paty.... musisz sama wybrac..mi tez kazdy mówił...to bosch to to ...a w głowie mętlik ....wiem ze najlepszy sprzet to Miele...ale mnie na niego nie stac...wiec kupiłam elektroluxa ...zmywarka 60 cm, lodówka, piekarnik płyta okap znaczy wyciag...zapłaciłam 10 tyś... i mam kłopocik z głowy... wiesz kazdy sprzet jest dobry...pod warunkiem ze trafisz akurat na ten bezawaryjny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2004 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Teska.. Masz świętą rację trafić na bezawaryjny sprzęt . Każdy ma inne opinie na temat firm i ich jakości.Ja wybrałam ariston bo mają fajną ofertę . W tej chwili w pakiecie można w dobrej cenie kupić płytę gazową z piekarnikiem za 2899zł . Wydaje mi sie ze to dobra cena. Zresztą kupując cały sprzęt z ich firmy można dostać duże upusty.Ile ludzi tyle opini. Pozdrawiam Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 18.02.2004 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Wcześniejszy post to mój . Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.02.2004 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 odezwij sie jak juz bedziesz uzytkowac...ja swoj od przyszłego miesiaca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 23.02.2004 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Teska Ja swój dopiero od wakacji. Ale przypomnę się i Ci powiem jak się sprawuje.Pozdrawiam. Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts