wojto_thor 04.07.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 w sobote planuje zrobic wylewki w domu, wszystko juz mam przygotowane dwie warstwy styropianu folia i siatka. Mam dwa pytania jakiego cementu uzyc standard czy mocniejszego expertu? Nastepne pytanie to jak przykleic do scian tasme dylatacyjna? Moze jakims lepikem i przy okazji folie potraktuje lepikem na sciany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 05.07.2010 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Sugerował był wzięcie ekipy z miksokretem. Nie znam twoich umiejętności wylewkarskich, ale jeśli podłoga będzie nierówna to będzie sporo pracy żeby ułożyć równo kafelki i poważne problemy z układaniem parkietu/paneliTaśmy dylatacyjnej nie trzeba przyklejać. Ja ją przystrzeliwałem takerem (takim na długie zszywki) do styropianu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr G 05.07.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 jak juz będzie beton zaczyna się od brzegów podsypując pod taśmę Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezka 05.07.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 jestem pełen obaw co do efektu.kolega pantograf ma rację,to tylko pozornie proste,skutkiem błędów może byc kucie,jak już parę razy czytałem na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sacha 05.07.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 jestem pełen obaw co do efektu.kolega pantograf ma rację,to tylko pozornie proste,skutkiem błędów może byc kucie,jak już parę razy czytałem na tym forum Tak - na tym forum było kucie wylewek ale po "fachowcach". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojto_thor 06.07.2010 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Nie rozumiem szukałem odp. ktory cement lepszy bedzie, tj. expert vs standard a slucham farmazonów ze bede zrywał wylewki, bez sensu, Jeżeli komuś się nie chce robić ma na tyle kasy zeby placic pseudo- frajerom za wykonanie fuszery, to prosze bardzo. Ja mam zamiar samodzielnie zrobic wylewki tradycyjne z pomocą rodziny: szwagry, ojciec. Robiłem w ten sposob wiele razy i jakos nie trzeba skowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 06.07.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 lepszy cement będzie lepszy - o taką odpowiedź ci chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 06.07.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Nastepne pytanie to jak przykleic do scian tasme dylatacyjna? Moze jakims lepikem i przy okazji folie potraktuje lepikem na sciany? Styropian nie lubi lepiku. Ja mam przyklejone 2 cm paski styropianu jako dylatację zwykłym klejem do styropianu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czopuch 06.07.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 ja robilem bialoruskim, oczywiscie jedynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts