nea 06.07.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 mi też bardzo się podobają i mam nadzieję, że kiedyś uda mi się go nabyć ...http://www.conranshop.co.uk/images/default/en/catalogue/large/174831.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
formalina 07.07.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 To moje marzenie Kiedyś sobie sprawię, koniecznie fioletowy: http://img2.timeinc.net/instyle/images/2008/pf/08/HAV/071008_kitchenaid_a.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anka.Cyganka 07.07.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Zawsze marzylam o Kitchen Aid ale poniewaz cena w Polsce to czysty bandytyzm to sama sobie kupilam bezpisrednio przez internet w ich sklepie i zamowilam przesylke do Polski.Kupowalam prawie 2 lata temu , u nas kosztowal ponad 2000 zl a tam w firmowym sklepie internetowym 300 USD , a dolar byl wtedy po 2 zl Czyli 600 zl a u nas 2000 zl - czy to nie jest bandyztyzm??Plus przesylka 100 zl oraz transformator 100 zlNawet teraz gdy dolar jest po 3 zl to jest dwa razy taniej. I nie ma sie co dziwic ze polski dystybutor odmawia napraw , i pisze takie brednie ze nie bedzie dobrze dzialalo , ze sa klopoty z transpormatorem itd.Musi dbac o wlasny biznesA co do znaku CE to tez bzdura - bo skoro w USA zaden sprzet go nie ma to niby sa niebezpieczne? hhhahahTo jest taki sam mikser , tylko bez naklejki ze znaczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nea 07.07.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 fioletowy też piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 07.07.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 AnkaCyganka USA (w przeciwieństwie do nas) nie należą do UE, więć nie podlegają ich przepisom. Też używałam monitor do kompa sprowadzony z USA i nie umierałam z tego powodu, ale jak mi nóżka pękła, to musialam go wyrzucić, bo nie było serwisu w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anka.Cyganka 07.07.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Aleksandryta - wlasnie to mam na mysli , ze sprzet jest ten sam , tylko bez nikomu nie potrzebnej naklejki ze znaczkiem CE.A dysproporcje cenowe sa szokujące. Np. zlewozmywak za 400 $ u nas kosztowal 5000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Valencja 07.07.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Ja mam czarny, dziala juz jakies 5-6 lat. Mam do niego jeszcze maszynke do miesa i tez jestem bardzo zadowolona. Wlasnie wczoraj robilam ciasto ze sliwkami i zajelo mi to moze z 5 min.Mam tez blender i procesor z tej samej firmy , wszystkie sprzety maja juz pare lat sa czesto uzywane i nic sie z nimi nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 08.07.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 (edytowane) Dziewczyny, ja uwielbiam Kitchen Aid za stylistykę, ale napiszcie, co on konkretnie ma w tej wersji za 2000 zł?Bo na zdjęciach powyżej widzę sam mikser, czyli służy do wyrobu ciasta. Mam teraz mega kombajn z Philipsa (Philips Cucina) - w zestawie: mikser, blender, sokowirówka, 5 tarcz ( na placki ziemniaczane, frytki, 3 na różne rodzaje surówek), mnóstwo najróżniejszych dodatków, nie zawsze wiadomo do czego - w każdym razie co tylko sobie wymyśliłam, byłam w stanie zrobić za pośrednictwem tego kombajnu:)Mogę nim robić, co tylko chcę - wyrabiać ciasta, naleśniki, ubijać śmietanę, robić surówki, frytki, placki ziemniaczane, koktajle, świeży sok owocowy; jest naprawdę niezastąpiony i funkcjonalny, mega praktyczny. Tylko urody Kitchen Aid mu zdecydowanie brakuje.... A jakbym chciała mieć te same funkcje w Kitchen Aid, to co konkretnie (i za ile?) muszę kupić? Edytowane 8 Lipca 2010 przez Anjazzielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 08.07.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 uuups. Już doszukałam się info na stronie dystrybutora, że mikser + malakser + blender kosztują w promocji 3.990 zł........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 26.09.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 witam, czy ktos z was kupował mixer kitchen aid ze sklepu http://www.vivamix.pl/index.html?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.09.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 uuups. Już doszukałam się info na stronie dystrybutora, że mikser + malakser + blender kosztują w promocji 3.990 zł........ To chyba nawet drożej niż termomix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 27.09.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 witam, czy ktos z was kupował mixer kitchen aid ze sklepu http://www.vivamix.pl/index.html?? Ten sklep był sponsorem pewnego konkursu, dzięki któremu stałam się posiadaczką tegoż urządzenia:) Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 27.09.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Artisana mam juz kilka lat. Z US. Smiga kilka razy w tygodniu i nic mu sie nie dzieje. Nie wierzcie w te brednie marketingowe z polskiej strony KA! Zaplacilam za niego $200, wiec jak sie zepsuje (tfu tfu), kupie nowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thnd 27.09.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Uwielbiam kitchen aid!! zamierzam kupić sobie taki w kolorze czerwonym sprowadzane z USA sa o połowe tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 02.12.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Bardzo proszę o Wasza poradę. Maz chce mi sprezentować Kitchen aid :) chcę kupic Mikser Heavy Duty 5KPM5 czerwony . Czy ma ktoś z Was ten model? Jak on się sprawuje? zastanawiam się nad kupnem w sklepie vivamix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 03.12.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Dziewczyny a czy możecie sprawdzić na obudowie czy on ma 550 W gdzieś tak znalazłam, to mi się dość mało wydaje.Czy przy drożdżowym się nie muli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 15.12.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Ja mam wielką nadzieję, że w przyszłym roku kupimy czarny: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/xj/yb/sxfm/5VXKbUz6exa4z5mW4X.jpg Będzie nam idealnie pasował do takiego oto zestawu retro De Longhi, już posiadanego:) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/xj/yb/sxfm/NDSEvLqo7rhSbs6ngX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 15.12.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Aniu jak Ci sie sprawuje zestaw De Longhi? maz mnie keidys namawial ale sie jeszcze nie zdecydowalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 15.12.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Domowa, na razie odpukać super, choć to świeży mikołajowy zakup. Wygląda tak pięknie, że ciągle włazimy do kuchni się napatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts