tfor 05.07.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Są dwa poglądy w sprawie zabezpieczenia na zimę stanu SSO. Jedni mówią, że trzeba wszystkie otwory pozamykać inni znowu, że lepiej jak przewieje. jakie macie własne doświadzczenia w tej sprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 05.07.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 (edytowane) Zamyka się głównie przed pijaczkami żeby meliny sobie tam nie robiły:stirthepot: Edytowane 5 Lipca 2010 przez panfotograf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 05.07.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Ja zabiłem dechami ale niezbyt szczelnie, tak co by wiaterek sobie mimo wszystko hulał. Czyli coś po środku. O pijaków się nie bałem bo ulica zamieszkana cała i raczej ciężko by było się tam osiedlić takim elementom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tfor 06.07.2010 04:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Ja zabiłem dechami ale niezbyt szczelnie, tak co by wiaterek sobie mimo wszystko hulał. Czyli coś po środku. O pijaków się nie bałem bo ulica zamieszkana cała i raczej ciężko by było się tam osiedlić takim elementom. o pijaczków też się nie boję. deskami też nie będę robił, bo moja ekipa ma wszystko swoje więc nie mam za dużó dech. Myśłałem raczej o folii, ale to moze za szczelne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 06.07.2010 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Folie czasami wiatr może powyrywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 06.07.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Są dwa poglądy w sprawie zabezpieczenia na zimę stanu SSO. Jedni mówią, że trzeba wszystkie otwory pozamykać inni znowu, że lepiej jak przewieje. jakie macie własne doświadzczenia w tej sprawie? Pijaczki raczej zimą w SSO sobie żadnej meliny nie zrobią. Oni cenią komfort i wygodę... W SSO było by im za zimno... Ja tam swój SSO zostawiłem otwarty, tak żeby z daleka było widać, że w środku nic nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tfor 06.07.2010 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Folie czasami wiatr może powyrywać. samą folię tak. myślałem o folii budowlanej, która byłaby umocowana jakimiś deskami i dodatkowo na krzyż. tylko czy warto ponosić koszty bez uzasadneinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaz1719505673 06.07.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 mój domek stał przez zimę bez żadnych "dech" w oknach i drzwiach , jedyne co to zabezpieczyłem folią więźbę żeby nie przemokła , dla "lumpów" w SSO jest po prostu zimno no chyba że masz piwnicę , tam na pewno się rozgoszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tqlis 09.07.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Najlepszym rozwiazaniem sa dechy, płyty. oby nie za szczelnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts