michalp 05.07.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Dzień dobry, Proszę o doradzenie, jak układa się folię do oczka - moje oczko ma mieć mocno nieregularne kształty, więc zastanawiam się, czy nie będzie lepiej to wybetonować. Obawiam się, że nie uda mi się ułożyć odpowiedniego kształtu. I druga sprawa - czy 0.5 mm wystarczy, czy też szukać folii o grubości 1 mm? Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwiateekk 05.07.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 WitamSorry, że nie na temat, zaczynam budowę Virgo II 2g. i mam wątpliwości co do podniesienia o pustak ścianki kolankowej, wiem że Pan nie podnosił, niestety zdjęcia dodane przez Pana są już nie aktywne. Jeżeli można prosił bym o poradę, czy nie są zbyt małe pokoje i czy są ustawne, a także ewentualne zdjęcia. Mail do mnie to [email protected]. Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Weronikaaa 08.07.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Według mnie grubsza folia daje gwarancje na wytrzymałość oczka wodnego, samo ułożenie folii jest dość proste, dla większego efektu radze poukładać kamienie wokół krawędzi oczka, nadają one efektywnego wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts