mari180790 26.11.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Ojj tam nie przesadzaj...u Nas w maju nic nie było widać a po 6 miesiącach już domek nabrał swojego uroku:) Jak na stan zero to macie ocieplony fundament a u Nas tego nie ma ...dopiero w przyszłym roku będziemy ocieplać. I macie ogrodzoną działkę a nam niestety tego brakuje. I wszystkie zwierzęta sąsiadów chodzą po naszej działce Domek jest naprawdę piękny i duży...na zdjęciach widać że mały ale w rzeczywistości ogromny:) Powiedz czy jakieś zmiany wprowadziłaś w projekcie? Jeśli to nie tajemnica to w którym regionie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 28.11.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 (edytowane) Witam wszystkich Domek budujemy w okolicach Lublina , zmiany są , może nie są aż tak duże, ale moim zdaniem domek stanie się przynajmniej dla nas bardziej funkcjonalny Nasze pierwsze przemyślenia i zmiany a to wersja poprawiona przez projektanta sorry za zdjęcie, może być słabo widać , później napiszę coś więcej :rolleyes: Edytowane 12 Grudnia 2013 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 29.11.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Zauważyłam że zlikwidowałaś sciankę w salonie...prawda? Też nad tym myślałam ale chciałam mieć oddzieloną część dzienną od nocnej. A co do kotłowni to będziesz mieć na paliwo stałe (drewno,węgiel) czy raczej na gaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 29.11.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 (edytowane) ścianki kawałek będzie, tak aby przysłonić delikatnie salon, ale bez kominka; kotłownia z piecem na paliwo stałe ( przede wszystkim nastawiamy się na palenie drewnem ) Edytowane 29 Listopada 2013 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 29.11.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 My w zasadzie też mieliśmy mało zmian Jutro jedziemy wybierać panele Kurde , zobaczysz szybko Wam zleci , w tak niedużym domku wszystko rośnie szybko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 30.11.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 My też będziemy raczej palic drewnem:) Czekam na dalsze postępy w budowie:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 30.11.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 oj, jak cudownie jest wybierać panele mam nadzieję, że czas szybko zleci :) udanej zabawy na Andrzejki :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 02.12.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Izolda koniecznie namawiam Cię na założenie dziennika ! Będziemy z Marleną odwiedzać i doradzać My wybraliśmy już płytki i wstęnie panele. Drzwi wewn. zamówione . Ogrzewanie zostaje u nas gazowe jak w projekcie. Właśnie piec , zasobnik na wodę + te wszystkie sterowniki itp też zamawiamy w tym tyg. Może się skusisz na ten dziennik? Jakby co to mogę pomóc Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julitka 22.12.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Witam!My już mieszkamy 2 mce. Na jakiekolwiek pytania chętnie odpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julitka 22.12.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 22.12.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Gratuluje..Ślicznie to wygląda. Możesz pokazać jak wygląda sypialnia (ten pokój obok kotłowni)? Daj zdjęcia domku jeszcze z zewnątrz... Jeśli to nie tajemnica napisz ile wydaliście pieniążków na cały dom żeby się wprowadzić? Macie już ocieplony dom czy dopiero teraz ocieplacie? Robiliście poddasze użytkowe czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julitka 22.12.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Ocieplenie jest na takim etapie,że siatka jest zaciągnięta klejem i to nie w całości bo nie zdążyliśmy. Jak zrobię fotki z zewnątrz to wrzucę. Powiem tak , za 200 tyś. spokojnie można uzyskać taki stan,pod warunkiem,że buduje się własnymi rękoma ,tzn. męża z pomocą rodziny. Poddasze jest póki co strychem,wejście z kotłowni. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 22.12.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 (edytowane) A macie zrobiony kominek? Bo widzę że tu gdzie my mamy mieć kominek to u Was jest telewizor na tej scianie. Możesz pokazac jeszcze łazienkę jak masz rozmieszczoną armaturę i gdzie macie pralkę.Bo u nas jest mały problem albo będzie w łazience albo w kotłowni o ile się zmieści;/Co do kwoty to właśnie na to liczymy że do 200 tys damy zrobić parter. Mamy stan surowy zamknięty z instalacjami i tynkami i wyszło nam około 120 tys. Teraz będziemy robić centralne ogrzewanie...będziemy palić drewnem bądź węglem...a Wy czym palicie? Napisz jeszcze jakie zmiany zrobiliście w projekcie:) Edytowane 22 Grudnia 2013 przez mari180790 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julitka 22.12.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 (edytowane) Kominka póki co to nie mamy,może kiedyś,komin jest postawiony. Zdjęcia z łazienki jak się uda to jutro pokażę bo nie mam zrobionych. Pralkę mamy w pralni,to jest to pomieszczenie pomiędzy sypialnią a wiatrołapem i to była jedna zmiana w projekcie(na zdjęciu). Kotłownię pomniejszyliśmy o pół metra na rzecz łazienki i dodaliśmy drzwi na dwór. W piecu palimy i węglem i drewnem. Zdjęcia były robione na samym początku po przeprowadzce,teraz mamy większy porządek Edytowane 22 Grudnia 2013 przez julitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 23.12.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 (edytowane) Witam Julitka !!!! I jak się mieszka?? :):):) Ja planuję przeprowadzkę na wakacjach, może przed . Wszystko się okaze. Wiosną ostro ruszamy z kafelkami , panelami itp . Fajnie , że już mieszkacie Pokaż jak możesz łazienkę Edytowane 23 Grudnia 2013 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 23.12.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 http://i41.tinypic.com/20f5o3d.jpg Wszystkim budującym Róże w ogrodzie życzę zdrowych , pogodnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 23.12.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Julitka... Fajnie macie urządzony domek. My chcemy troszkę jaśniejsze kolory mieć zależy od gustu. Czekam na fotki łazienki:) Możesz mi powiedzieć ile kosztowały was meble do kuchni?;/ Życzę Wesołych i Zdrowych Świąt:* Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julitka 23.12.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 (edytowane) Oto łazienka ale jak wiadomo każdy ma swój gust Meble kosztowały dokładnie 5600. Szuflady domykane automatycznie,drzwiczki też z hamulcami,jakiś kosz obrotowy w narożnej i takie tam,no i lakiery. Te bajery podniosły cenę o 1000zł,tak to by było taniej. WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Edytowane 23 Grudnia 2013 przez julitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 23.12.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Dzięki za fotki:)Super to wszystko wygląda....już się nie mogę doczekać kiedy u Nas tak będzie....;/Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 27.12.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Super to wygląda :) ja też już nie mogę się doczekać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts