Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt M95 RÓŻE W OGRODZIE

Recommended Posts

Oto łazienka ale jak wiadomo każdy ma swój gust ;)[ATTACH=CONFIG]231616[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]231617[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]231618[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]231619[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]231620[/ATTACH]

Meble kosztowały dokładnie 5600. Szuflady domykane automatycznie,drzwiczki też z hamulcami,jakiś kosz obrotowy w narożnej i takie tam,no i lakiery. Te bajery podniosły cenę o 1000zł,tak to by było taniej.

WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

Witaj JUlita,

mam pytanie dotyczące łazienki, czy bardzo różni się od oryginału, sprawia wrażenie przestronnej, ile długości ma wanna ?

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 87
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 8 months później...
Witam wszystkich budujących. Razem z mężem powoli zaczynamy myśleć o budowie domu. Podobają mi się trzy projekty. Na pierwszym miejscu jest jak narazie m42 przemyślany, ale ze względu na jego wielkość bo aż 123,5 m2 bierzemy pod uwagę mniejsze domki, ze względu na ich prawdopodobnie niższy koszt budowy. Budżet mamy póki co bardzo ograniczony i większa część pochodziłaby z kredyty. Z mniejszych domków bardzo podobają mi się m70 zapach wiosny i m95 róże w ogrodzie, ewentualnie jeszcze dom jak z nut. Mam zatem do Was pytanie, tych którzy już wybudowali. Jaki był koszt budowy tego domku (m95) do stanu surowego zamkniętego i koszt całkowity do wprowadzenia się?? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi :D Ewentualnie czy moglibyście wrzucić wasze zdjęcia kuchni i salonów?? Pozdrawiam

Witaj:)

Koszt budowy do stanu surowego zamkniętego to coś około 90 tys. (materiał+robocizna) niektóre rzeczy własne mieliśmy typu piach na całą budowę i drzewo:)

A zdjęcia salonu i kuchni i całego domu w dzienniku mam...link poniżej:)

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?215620-Budowa-M95-r%C3%B3%C5%BCe-w-ogrodzie-wersja-lustrzana/page54

• 11 months później...
  • 11 months później...