anula05 29.11.2010 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Znalazłam Małgoś Aniahubi, dzięki, a macie dodatkowo jakieś grzejniki czy w całym domu tylko podłogówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 29.11.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Tylko podłogówka. W łazienkach zrobiliśmy gniazdka na grzejniki-drabinki, ale tylko z grzałką, bez podłączania do podłogówki. Ponieważ jednak jest wystarczająco ciepło w obu łazienkach, to nie ma potrzeby kupować tych grzejników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 29.11.2010 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 dzięki, my chcemy właśnie grzejniki podłączyć do co - żeby suszyć ręczniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 29.11.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Nam ręczniki bardzo dobrze schną na suszarko-stojaku, w jednym z ostatnich wpisów w dzienniku jest. Przy podłogówce i wentylacji mech. nie ma z tym żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 29.11.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Znalazłam Małgoś To super! Dzięki za namiary. Ten drugi też już mam zapisany. Jeszcze ten wątek możesz sobie przejrzeć: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?54575-editta-amp-kuba-zapraszamy-do-%C5%9Brodka/page130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 29.11.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 A, ja mam jeszcze taki namiar:http://www.matexi.pl/oferta.php#posadzki_dekoracyjneJeszcze nie sprawdzałam, ale chyba czas się zabrać za wyceny.Możesz mi zdradzić jakie Tobie podali ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 29.11.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Podłoga betonowa jest rewelacyjna!!! Małgoś ma też taką u siebie w mieszkaniu. A podzielenie jej listewkami mi się ogromnie podoba! Tylko ja dałabym chyba listwy ze stali nierdzewnej. Hej, czy możecie mi podrzucić linka do dziennika Małgosi? (jeśli taki ma?) albo miejsca, gdzie można obejrzeć zdjęcia jej "betonów" (jeśli jest takie miejsce)? Oglądam strony producentów, ale chciałabym zobaczyć coś "prawdziwego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 29.11.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Tu link do Małgosi:http://forum.muratordom.pl/blog.php?u=46106&page=29Do Analieny:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162301-Dziennik-wyka%C5%84czania-AnalienyI e-mól:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150611-SzaroCzarnaNagaJama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.11.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Dziękuję, BetaGreta! I za wpis u mnie również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 02.12.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Ja tez myslę o żywicy, ale na piętrze w łazience, garderobie i pralni. Na dole bym się nie zdecydowała, podobno bardzo się rysuje. Beton zdecydowanie łatwiejszy w utrzymaniu. A jak okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 03.12.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Anula, już po impregnacji (częściowo... ) . Podloga trochę się bardziej błyszczy, jak dla mnie jest ok, ale nie wiem czy dla ciebie - nie jest to lustro wody... Wiem, wiem wypadałoby się jakimiś fotami podzielić a nie tylko ględzić... Zrobię co w mojej mocy aby mieć coś wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.12.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 O rany, robią się okna Super! Niesamowicie okna zmieniają wygląd domu. Montażyści nie mieli nic przeciw niskim temperaturom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orvis 03.12.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Ha, teraz dopiero będzie widać jaki to "szklany" Dom Mimo wszystko poproszę o jakiś komentarz, wnioski i spostrzeżenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 03.12.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Szkoda ,że zima przeszkodziła w montażu okien. Montaż jeszcze nie skończony, ale tych kotew to trochę za mało. Proszę dopilnować. Okna są duże . Pozdrawiam i dalej podpatruję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.12.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Ha, teraz dopiero będzie widać jaki to "szklany" Dom . to samo sobie pomyślałam! niech szlag trafi tę pogodę, miałam nadzieję, że zaraz będę piękne foty ssz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 03.12.2010 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 No więc tak, niech szlag trafi tę pogodę. Panowie zaczęli i przerwali w połowie. Nikt im nie kazał zaczynać, zrobili jak uważali za stosowne. Chyba ich skala tego ataku zimy zaskoczyła z lekka...O ile nie ma problemu z kotwieniem nawet w mróz, o tyle jest problem z klejeniem fartuchów. Będzie trzeba zaczekać na ciepło. Może nawet do wiosny? Oby nie. Póki co zakotwią porządnie (Zbigniew 100 - kotew będzie o wiele więcej, to był początek, "przymierzanie"), obłożą szpary styropianem + pianką.Profile generalnie wyglądają ładnie, lekko. Montażyści wydają się znać temat. Ciąg dalszy wniosków i spostrzeżeń w przyszłym tygodniu - po wizycie Inspektora i dokończeniu montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.12.2010 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Teraz dopiero widzę jakie Ty masz ogromne i dosufitowe te przeszklenia!!! Pogoda paskudnie i mi pokrzyżowała plany... Wierzę, że w przyszłym tygodniu będzie lepiej i damy rade się spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.12.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Jeśli względy finansowe nie stoją na przeszkodzie, to głosuję na kamień, w drugiej kolejności na beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 06.12.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 ładny beton sssssstrasznie ciężko zrobić.Jestem za kamieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 06.12.2010 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Dzięki za głosy:) Właśnie wiem, że z tym betonem to trudna sprawa i to mnie powstrzymuje. Kamień drogi, choć znalazłam jeden niezły w płytach 80x110 cm za cenę niewiele wyższą od płytek 45x90, więc kto wie... Muszę zobaczyć na żywo. I beton też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts