Gość monika996 02.05.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 anula próbujcie zrównać te sufity. u mnie była róznica w otworach drzwiowych około 3 cm. daliśmy radę . przy gładziach wyrównaliśmy. może da się przy większej róznicy skuć ze do 2 cm, a ze strony braku róznicy nadrzucić gipsem przy robieniu gładzi. myśl, a nie denerwuj się. na pewno będzie rozwiązanie. jeszcze macie stan surowy. ja bym okien nie ruszała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 02.05.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 no widzisz wszystko się pomału wyprostowuje. panowie zaczęli myśleć.zajrzyj i zobacz ,że my tez mamy problemy, ale innego rodzaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 02.05.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Anula - jak Ci Hubert marudzi na tyle tynku, to się zapytaj ile kładli na ściany domu w Lipkowie... No i widzisz - nie jest źle, jakoś to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Paweł Sałagaj 02.05.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Płytki - chodzą za mną Croco i Peau z Rex Ceramiche, mam dojście do dobrej ceny WitamW poszukiwaniu płytek natrafiłem na taką informacje.Czy mógłbym dostać namiar na firmę która sprzeda mi około 20m2 takich płytek,i czy zna Pani cenę za m2pozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgol 02.05.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 eeech, widzę, ze Gothart stylu pracy nie zmienil.... mam tylko nadzieję, że tak jak u nas, wreszcie skończy i będzie pięknie.Trzymam kciuki i zdrówka życzę. Ja tez spędziłam swięta z maluchem u lekarza :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 03.05.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 mam nadzieję, że wszystko się wyprostuje.U nas dziecko zdrowe, ale tylko dlatego, że nie puściłam do przedszkola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 03.05.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Obejrzałam zdjecia i powiem szczerze, że te uskoki wyglądają ...delikatnie określając nieciekawie. Nie pozwól, zeby tak zostało, muszą cos z tym zrobić i koniec. To przecież nijak nie pasuje do minimalistycznego wnętrza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 03.05.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Dla mnie uskok ok, ale jak Cię drażni to może k-g można dosztukować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 03.05.2011 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Będę walczyć o nałożenie tynku albo jakieś wyrównanie przez murarzy (tylko nie wiem czym) i dopiero tynk. Da się tak czymś wyrównać, jakąś masą szpachlową czy coś? A jak nie to jeszcze jest pomysł co by dać drzwi z opaską do sufitu, coś w tym stylu, zlicowac ją z uskokiem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 04.05.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 (edytowane) Współczuję problemów, doskonale rozumiem Twoje poirytowanie Anulo... Ale na pewno wszysko się wyprostuje. A posadzka w garażu - ja na pewno nie będę kłaść płytek - dla mnie to bez sensu, tym bardziej, że garaż oddzielony od domu Kiedyś czytałam o jakimś specyfiku do smarowania posadzki, ale nie mogę sobie przypomnieć nazwy... to nie było drogie rozwiązanie. betondur? muszę sprawdzić http://forum.muratordom.pl/showthread.php?22802-BETONDUR-ZA-i-PRZECIW ponoć nie takie tanie, ale piszą o farbie Pilak do betonu. Edytowane 4 Maja 2011 przez mazo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.05.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 No cóż....mnie się podoba lastriko na podłodze w garażu. Mało kto je teraz robi więc nie wiem jak cenowo wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.05.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 ja mam płytki. trudno, wiem ,że nie jest to szczęśliwe rozwiązanie, ale mąż chciał. mnie jest obojętne.siedzieli tam panowie spece i doczyścić się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.05.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Nie no ja też mam gres techniczny ale chciałabym lastriko Mi tam obojetne ostatecznie bo u mnie parkują 2 auta i zimą jest taki syf, że podłogi nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.05.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 co racja to racja. garaż do sprzatania w zimie to masakra. i nic to nie zmieni, zadne posadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.05.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Anula, też się bardzo cieszę, że znowu jesteś Szkoda tylko, że tyle problemów pojawiło się u Ciebie w ostatnim czasie Wierzę, że sobie ze wszystkim dasz radę. Pewnie nie teraz Ci w głowie baterie, ale w ostatnim katalogu Castoramy widziałam czarną serię. Podobno dobrej jakości. Baterie Bisk. Niestety nie widzę ich na stronie producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.05.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Anula a tą ofertę widziałaś?http://www.ceramplast.com.pl/balustrady.htmlTrafiłam na nich przypadkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.05.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Monika, Chyba rzeczywiście ten garaż trzeba załatwić farbą do betonu lub chlorokauczukiem czy tym betondurem. PS> Ale jaja z tym komitetem, co Ty za sąsiadów masz dziewczyno!!! BetaGreta, za Biskiem już zjeździłam Castoramy - niestety w tej blisko mnie nie mają, jest na Targówku, ale nie dam rady tam dojechać Czy ktoś ma koło siebie Castroramę i będąc przy okazji może zrobić fotkę tym BISKOM? Niestety nie mają podtynku, ale interesuje mnie kompletny zestaw prysznicowy. Mayland, dzięki, jutro do nich uderzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 04.05.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 też wolałabym podarować sobie kafle w garażu. Czy te wyżej podane specyfiki są w znośnej cenie? Czy takie rozwiązanie nadaje się też do kotłowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.05.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Ja specjalistyczne farby posadzkowe kupowałam u nich http://www.balticpolska.pl/ w Warszawie na miejscu. Warto tam podjechać bo chłopaki są ok, doradzą i pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Allfloor 05.05.2011 02:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 A mogę zapytać jaka cena żywicy Panią oszołomiła? Sam materiał na 1m2 wychodzi ok 24 zł/m2 (Qeshfloor EP 3900 + Qeshfloor EP 3900 AS). Ciezko znalezc nawet glazure w takiej cenie. Można też zrobić drugi system - z lakierem (Qeshfloor EP 3900 + Qeshfloor PU 7970 + AS) to wyjdzie ok 36 zł/m2. Drugi system jest określany jako optymalny do garaży. Może ktoś Pani wyliczył m2 w systemie przemysłowym bo tutaj cena może boleć (ok 110 zł/m2). Żywice te są dostępne w 195 kolorach (wybrane kolory RAL) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts