monika996 12.01.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 A co to tak wszyscy zdjęcia z maskami wklejają??? Patrzaj Anula jak wyczuli temat no już wiem o co magda ci chodzi:p widziałam zdjęcia;) no 1 tylko. DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA ZYCZENIA, to niesamowite, ze ktos tu jeszcze zaglada!ja czasami zaglądam.....czekam na relację z drugiej budowy ( tej nieswojej;)) i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 13.01.2013 03:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 ja czasami zaglądam.....czekam na relację z drugiej budowy ( tej nieswojej;)) i nic Oj, prawdę mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 13.01.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Anula-miej litosc i wrzuc czasem cos wiecej;) Siedzialam kilka dni temu Waszej jadalni:rolleyes:-wymienialam krzesla i przypomnialam sobie,ze Wy macie Eamsy i siedzialam na tym Twoim i dumalam i pomoglo mi to podjac ostateczna decyzje;)i wymienialm...Oczywiscie daleko mi do WASZEGO pieknego modernistycznego domu,ale swoj tez troszke lubie;) MAM NADZIEJE ZE ZAMIESCISZ KIEDYS COS JESZCZE Z WASZEGO CUDNIASTEGO DOMKU!!! POZDRAWIAM:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 23.01.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 :bye:macham bo chyba jeszcze się tu nie witałam anula, powiedz mi proszę co to za fornirowane panele z których zrobione są drzwi do szaf i obuwoda komina? pozdrawiam włścicielkę architektonicznej perełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 31.01.2013 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 :bye:macham bo chyba jeszcze się tu nie witałam anula, powiedz mi proszę co to za fornirowane panele z których zrobione są drzwi do szaf i obuwoda komina? pozdrawiam włścicielkę architektonicznej perełki Witaj aricia, wszystkie te elementy sa zrobione na zamowienie, fornir debowy frezowany wg projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 13.02.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Anula mam nadzieję że jeszcze tu zaglądasz.... zabieram sie za zaległości i ogrodzenie. Marzy mi się takie jak u Ciebie.. nie mogę odszukać historii jego powstania, znalazłam tylko w Twoim dzienniku zdj. bramy i info że były z nią problemy.. Proszę Cię bardzo ... o informacje z jakiego to drewna, jakie były problemy z tą bramą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 15.02.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Anula, ja też po prośbie Podała byś mi namiar na ten system prowadnic do drzwi przesuwnych, które masz w hallu? była bym przeeeeeeogroooooomnie wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BESZO 12.03.2013 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Cześć Anula, Jestem pod wielkim wrażeniem twojego pięknego domu. Podpatrywałam twój dziennik od samego początku - dla mnie byłaś pionierką nowoczesnego budownictwa na forum (teraz jest już dużo więcej nowoczesnych realizacji z czego bardzo się cieszę) Czy mogłabyś mi napisać jak sprawuje się telewizorek w kuchni - czy często z niego korzystasz i czy sposób montażu w ścianie sprawdza się? Nie ukrywam, że dzięki twoim zdjęciom udało się przekonać mojego architekta do takiego rozwiązania, dlatego też jestem ciekawa jak działa w praktyce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 21.03.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Witaj Aniu!!! Domek powala na kolana. Nie będę pytać o jakieś elementy bo to i tak nie na moja kieszeń Urzekł mnie natomiast odcień trway na zewnątrz. Pamiętasz może co to za trawa? Pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 27.03.2013 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Anula mam nadzieję że jeszcze tu zaglądasz.... zabieram sie za zaległości i ogrodzenie. Marzy mi się takie jak u Ciebie.. nie mogę odszukać historii jego powstania, znalazłam tylko w Twoim dzienniku zdj. bramy i info że były z nią problemy.. Proszę Cię bardzo ... o informacje z jakiego to drewna, jakie były problemy z tą bramą. drewno meranti. problem byl ze zdobyciem desek o dlugosci 5 metrow, a takich potrzebowalismy... sprawuje sie super, olejowalismy raz jesienia, wyglada slicznie:) a problemy byly z brama garazowa, nie w ogrodzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 27.03.2013 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Witaj Aniu!!! Domek powala na kolana. Nie będę pytać o jakieś elementy bo to i tak nie na moja kieszeń Urzekł mnie natomiast odcień trway na zewnątrz. Pamiętasz może co to za trawa? Pozdrawiam Dorota niestety, nie bardzo, jakas parkowa, bo u mnie las Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 27.03.2013 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Anula, ja też po prośbie Podała byś mi namiar na ten system prowadnic do drzwi przesuwnych, które masz w hallu? była bym przeeeeeeogroooooomnie wdzięczna lualdiporte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 27.03.2013 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Cześć Anula, Jestem pod wielkim wrażeniem twojego pięknego domu. Podpatrywałam twój dziennik od samego początku - dla mnie byłaś pionierką nowoczesnego budownictwa na forum (teraz jest już dużo więcej nowoczesnych realizacji z czego bardzo się cieszę) Czy mogłabyś mi napisać jak sprawuje się telewizorek w kuchni - czy często z niego korzystasz i czy sposób montażu w ścianie sprawdza się? Nie ukrywam, że dzięki twoim zdjęciom udało się przekonać mojego architekta do takiego rozwiązania, dlatego też jestem ciekawa jak działa w praktyce:) sprawuje sie swietnie, polecam, ogladam DD TVN w sobote robiac sniadanie;) i wieczorem robiac kolacje - Fakty;) ale fajny gadget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BESZO 28.03.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Dziękuję za odpowiedź Życzę wesołych świąt:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea111 05.04.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Kanluxy są z ramką, srebrną, a aquaformy mam bez ramki, biale, wiec roznica jest duza. Jesli jednak chcesz miec z ramka, to bierz kanluxy, sa dobrej jakosci. Przy okapie mam biale aquaformy, 111, bez ramek. Jesli chodzi o zarowki, to nie wiem gdzie je kupic (pzoa moim zrodlem w Lublinie), to chinska produkcja no name. Ale teraz zainwestowalabym w zarowki ledowe albo energooszczedne i tak Ci radze zrobic. Anula proszę poradź mi czy ładniejsze są te oprawy z Acquaformu z ramką czy bez ?? W moim przypadku wchodzi w grę akurat kolor czarny, Będę niezmeirnie wdzięczna za poradę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onoa 10.04.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Hej . Ja też w sprawie oświetlenia . Czytając Twoje wpisy odnośnie oświetlenia , odniosłam wrażenie , że aquaformy Cię rozczarowały . Czy to kwestia białego koloru ? Czy uważasz , że bezramkowe czarne wyglądałyby lepiej ? Jestem nastawiona na białe bezramkowe pojedyncze i podwójne do łazienek i kuchni dlatego pytam .Pozdrawiam Cię i gratuluję świetnego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 11.04.2013 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Hej . Ja też w sprawie oświetlenia . Czytając Twoje wpisy odnośnie oświetlenia , odniosłam wrażenie , że aquaformy Cię rozczarowały . Czy to kwestia białego koloru ? Czy uważasz , że bezramkowe czarne wyglądałyby lepiej ? Jestem nastawiona na białe bezramkowe pojedyncze i podwójne do łazienek i kuchni dlatego pytam .Pozdrawiam Cię i gratuluję świetnego domu nie, nie rozczarowały mnie, są ładne, dyskretne, ale nic nadzwyczajnego. nie zamieniłabym na czarne. co do ramek - kwestia gustu, ja mam wszystkie bezramkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 11.04.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Aniu dostalas mojego privka, wysłałam jakiś miesiąc temu:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onoa 17.04.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 nie, nie rozczarowały mnie, są ładne, dyskretne, ale nic nadzwyczajnego. nie zamieniłabym na czarne. co do ramek - kwestia gustu, ja mam wszystkie bezramkowe. Dziękuję za odpowiedź ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jane Says 05.05.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Witam Anula, Piękny domek, rzekłbym nawet rewelacyjny. Gratulacje!Mam pytanko o deski na elewacji - przepraszam z góry jeśli to pytanie już padło, ale nieco przerasta mnie przebrnięcie przez 200-kilikadziesiąt stron komentarzy. Czy deski na elewacji u Was, jak również ogrodzeniowe (deska meranti) to dokładnie ta sama deska jak w poście #111? Chodzi mi o nazrę tej deski co jest w poście #111 Waszego dziennika, wygląda odrobinę jasniej niż Wasza, nie wiem czy to kwestia olejowania, czy inna deska. Mogłabyś mi pomóc w określeniu nazyw deski z postu #111? Wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts