vieta 20.05.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Dom śliczny, ze smakiem! Proszę powiedzieć jak zostały zamontowane te drzwi przesuwne, że widać jakby to były obrazy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 02.06.2013 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Witam Anula, Piękny domek, rzekłbym nawet rewelacyjny. Gratulacje! Mam pytanko o deski na elewacji - przepraszam z góry jeśli to pytanie już padło, ale nieco przerasta mnie przebrnięcie przez 200-kilikadziesiąt stron komentarzy. Czy deski na elewacji u Was, jak również ogrodzeniowe (deska meranti) to dokładnie ta sama deska jak w poście #111? Chodzi mi o nazrę tej deski co jest w poście #111 Waszego dziennika, wygląda odrobinę jasniej niż Wasza, nie wiem czy to kwestia olejowania, czy inna deska. Mogłabyś mi pomóc w określeniu nazyw deski z postu #111? Wielkie dzięki!witaj, to taka sama deska - meranti, ale w poście 111 ona jest nieolejowana, a nasza jest pociągnięta lakierobejcą w kolorze. Brak olejowania miał tam na celu uzyskanie naturalnego koloru, który z czasem będzie szarzał - nie każdemu się to podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 02.06.2013 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Dom śliczny, ze smakiem! Proszę powiedzieć jak zostały zamontowane te drzwi przesuwne, że widać jakby to były obrazy? to zasługa specjalnego systemu przesuwnego, który stosuje włoska firma lualdiporte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antonia 11.06.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Witam, chciałam pogratulować przepięknego domu. Na Twój dziennik trafiłam jakiś czas temu i sumiennie go przeczytałam, ale nie natrafiłam na dane panów od posadzki kamiennej. Bardzo proszę o info na priva na temat firmy która wykonała podłogę i jeżeli to możliwe to gdzie zamawialiście marmur. Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symultana 26.06.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Witaj,Gratuluję pięknego domu! Właśnie niedługo zacznę budować swój pierwszy dom. Jestem na etapie przyłączy. Czy możesz mi przesłać namiary na elektryka, specjalistę od wody i kanalizacji oraz gazu. Buduję gdzieś chyba blisko Ciebie, w rejonie Lesznowoli:yes:Pozdrawiam serdecznieJola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 27.06.2013 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Anula wysłałam do Ciebie na priva prośbę dot. ogrodzenia.. proszę przyślij zdj. furtki bo bez Ciebie nie dam rady wytłumaczyć fachowcom jak zlicować furtkę z ogrodzeniem... z góry bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jadore 14.08.2013 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Czy ktoś w dzienniku Anuli znalazł może konkretne namiary (albo dostał grzecznościowo) na osobę która wykonała KUCHNIE ?!?!? Wertowałam strony dość intensywnie,ale udało mi się jedynie wyczytać,że to stolarz z Lublina - a to trochę mało.... Bardzo chciałabym go namierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d0dus 25.09.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Witam! mam może smieszne pytanie ale chcielibyśmy także przerobić oprawy kanlux mateo na 230v czy może Pani określić bardziej precyzyjnie jakie żarówki tam udało się dopasować i co jeszcze należało przerobic będę bardzo wdzięczny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż.maliniak 13.12.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 ...domek rewelacyjny, szczególnie detale gratulujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 13.12.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 dzień dobry, co to za system drzwi przesuwnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 01.05.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Witaj Anula, dom masz cudny, jesli jeszcze tu zagladasz bardzo prosze o wymiary okna kuchennego, czy jest to fix , czy rowniez pracuje jako uchylne?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 01.08.2014 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 cześć, mnie oprócz kuchni oczywiście urzekła łazienka; te półeczki pomiędzy muszlą a bidetem, można zapożyczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 29.05.2015 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Przeczytałam cały dziennik w 2 popołudnia. Czyta się jak dobrą książkę, a czasem thriller. Gratuluję zakończenia budowy w takim tempie i z takim gustem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts