anula05 21.10.2010 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Już sobie wyobrażam Twoje wnętrza Anula... Będzie pieknie. Super jest to ujęcie na salon z tarasu i te schody w głębi . Miodzio, a to dopiero gołe mury Dzięki Analiena, u Ciebie też jest pięknie! A schody będą częściowo ukryte pod żeberkową ścianką TV, przynajmniej taki jest zamysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 21.10.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 pozwole sobie czasami tu zagladac pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 21.10.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Nie wiem, która to łazienka, na zdjęciach pokazałaś chyba jedną, zwróciłam uwagę na ogromne okno i ładny widok za. Jestem ciekawa jak wyjdą te żaluzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 22.10.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Zawsze byłam ciekawa jak się takie odwierty robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 23.10.2010 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Witaj annNS2! Zapraszam:) minka, a co u Ciebie? jakieś postępy w wyborze architekta? Też jestem ciekawa jak wyjdą żaluzje - mam mieszane uczucia, czy to w ogóle jest wykonalne. Pożyjemy, zobaczymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.10.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Fajnie, że już okna wybrane.Ja właśnie przymierzam się do tematu.Możesz mi podesłać namiary na firmy do których wysyłałaś prośby o wycenę.Zastanawialiście się na PCV czy od razu byliście zdecydowani na aluminium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 23.10.2010 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 BetaGreta, wyślę Ci za tydzień, bo muszę pogrzebać w mailach, a jutro rano wylatuję i nie zdążę dziś.Od razu szukaliśmy aluminium.Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.10.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 BetaGreta, wyślę Ci za tydzień, bo muszę pogrzebać w mailach, a jutro rano wylatuję i nie zdążę dziś. Od razu szukaliśmy aluminium. Pozdrowienia! Ok. To wiesz co, to ja się uśmiechnę do Rasi a jak nadal będziemy niezdecydowani to się przypomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.10.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Jesooo... teraz się trzęsę, żeby jakiejś plamy nie dali... Ale piękne zdjęcia u Ciebie w dzienniku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.11.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Bardzo ciekawy projekt - będę kibicować No i fantastyczne inspiracje, dobrze że mam już wszystkie płytki położone, bo byś mi nieźle namieszała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 02.11.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Anula, nie masz czasami koszmarów że ktoś spada z Twoich schodów? Bo mnie to ostatnio trochę znowu gnębi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.11.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Anula, prawie te same zapytania wysłałam, do części dzwoniłam a z niektórymi się umówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 03.11.2010 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Anula, nie masz czasami koszmarów że ktoś spada z Twoich schodów? Bo mnie to ostatnio trochę znowu gnębi... Nie!!! Nie przyszłoby mi to do głowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 03.11.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 No właśnie mnie też to się po głowie nie kołatało dopóki nie wyczytałam takich opinii na FM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.11.2010 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Oj, przestań. Nie czytaj o tym, co już masz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 04.11.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Nie czytaj o tym, co już masz:) Ten cytat każdy inwestor powinien powiesić sobie nad łóżkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.11.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Oj, przestań. Nie czytaj o tym, co już masz:) Ten cytat każdy inwestor powinien powiesić sobie nad łóżkiem faktycznie bardzo mądre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 04.11.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Dobre i jakie mądre . Już nie czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orvis 05.11.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Dzień dobry wieczór Przeczytałem całość! Anulo, do dziś myślałem, że mam za dużo szkła ale to co się zapowiada u Ciebie powaliło mnie na łopatki Będę regularnie odwiedzał, jeśli pozwolisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 05.11.2010 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 no to już nie wiem czy Ty jesteś Kamilą czy Kamilem ? tak czy siak witaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts