anula05 07.06.2011 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 No to przecież piszę, że jakby się postarał - w sensie zmienił pracę O jakie włókno? Plastyfikator to oczywiste, wylewka jest zbrojona, co za włókno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.06.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 No to przecież piszę, że jakby się postarał - w sensie zmienił pracę Aaaaa, nie no, przy naszym kredycie to niech lepiej grzeje miejsce w tutejszej O jakie włókno? Plastyfikator to oczywiste, wylewka jest zbrojona, co za włókno? Włókno polipropylenowe dodaje się do wylewek na podłogówkę. My z kolei się upominaliśmy bo zależało nam żeby wylewka wytrzymała nasze dechy (zobaczymy czy coś to da). To takie białe włoskiu w puklach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 07.06.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 2253 tupai http://www.handles.pl/galerie/k/klamka-2253-szyld-okragl_7063.jpg efilo dzieki zwlaszcza za ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 07.06.2011 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Ja wiem że chyba jestem jednym z dwóch zaglądających tu facetów, ale temat klamek mnie zmobilizował do pewnej refleksji. Dla większości facetów, wybór klamki takiej czy owakiej jest... nieistotny Ma być klamka, dawać się łatwo złapać i otwierać/zamykać Jednakże jako że kobiety to estetki, to wybieracie, dobieracie, wymyślacie, cudujecie A potem narzekacie że ten wybór taki trudny Ja bym za klamki nie dał więcej niż 20zł/szt, za to głośniki do kina domowego jak najbardziej mogą kosztować swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.06.2011 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 No to przecież piszę, że jakby się postarał - w sensie zmienił pracę O jakie włókno? Plastyfikator to oczywiste, wylewka jest zbrojona, co za włókno? włókno to zbrojenie rozproszone - zamiast siatek, mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 08.06.2011 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Ja wiem że chyba jestem jednym z dwóch zaglądających tu facetów, ale temat klamek mnie zmobilizował do pewnej refleksji. Dla większości facetów, wybór klamki takiej czy owakiej jest... nieistotny Ma być klamka, dawać się łatwo złapać i otwierać/zamykać Jednakże jako że kobiety to estetki, to wybieracie, dobieracie, wymyślacie, cudujecie A potem narzekacie że ten wybór taki trudny Ja bym za klamki nie dał więcej niż 20zł/szt, za to głośniki do kina domowego jak najbardziej mogą kosztować swoje Wielu facetów tu zagląda, wiem to, tylko rzadko piszą. Mój mąż przywiązuje wagę do detal i klamki to on wybiera:) Do kina itp to ja nawet nie śmiem się dotknąć Nie mam włókna, mam siatkę. Wylewki już dość twarde, mam nadzieję, że równe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.06.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Mimo że bez Taty, to udanego urlopu życzę. Jak dzieci mają towarzystwo większe to i wypocząć się da. Gratuluję wylewek. Opij/oblej je na tym urlopie porządnie, to będą twarde jak skała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.06.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Mój mąż przywiązuje wagę do detal i klamki to on wybiera:) Do kina itp to ja nawet nie śmiem się dotknąć Salik, jak widzisz są faceci i faceci Mój też lubi ładne rzeczy i też zwraca uwagę na to jaka klamka, jaka listwa, jaki uchwyt itd Ania, znalazłaś kogoś*do zraszania posadzek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 08.06.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Salik, jak widzisz są faceci i faceci Mój też lubi ładne rzeczy i też zwraca uwagę na to jaka klamka, jaka listwa, jaki uchwyt itd I pewnie dlatego napisałem 'dla większości', a nie 'dla wszystkich' No i fajnie by było gdybyś potraktowała tę wypowiedź z lekkim przymrużeniem oka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.06.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 I pewnie dlatego napisałem 'dla większości', a nie 'dla wszystkich' No i fajnie by było gdybyś potraktowała tę wypowiedź z lekkim przymrużeniem oka... A skąd wiesz jak potraktowałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 08.06.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Zaglądają. Ba nawet czytają !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.06.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 A dlaczego faceci zwykle nie mają avatarów?Upominam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.06.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Mój luby w takim razie tez należy do tej większości 'inaczej' bo detale są dla niego istotne. Oczywiście to nie wyklucza fiola hifi. Ale nie ma na to monopolu u nas w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 08.06.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Mój sztandardowy avatar się trochę zdeaktualizował, a nie mam czasu się postarać o nowy Może jak mi stuknie 1000, to sobie jakiś wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 08.06.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 No dobrze już, dobrze! To ja jestem dziwny, bo mnie nie interesują klamki i inne pierdoły Za to piszę tutaj, prowadzę dziennik itd. Coś za coś, nobody's perfect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 08.06.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 A mój nie zwraca szczególnej uwagi na detale. Przynajmniej takie mam wrażenie. Choć czasami mnie zaskakuje zauważając mój powrót od fryzjera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.06.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Adk - pewnie jak Cię dłuuuugo nie ma i wszystko wyje z lodówki, to zauważa, że Cię nie ma i zauważa, że wróciłaś :D (mam głupawkę ze zmęczenia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.06.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 A mój nie zwraca szczególnej uwagi na detale. Przynajmniej takie mam wrażenie. Choć czasami mnie zaskakuje zauważając mój powrót od fryzjera . adk, to się*może dopiero okazać Mój też nie wykazywał tych cech a wręcz przeciwnie. Do czasu, kiedy zaczęliśmy się wykańczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 08.06.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 PS. Zmieniłam podpis bo jednak nie lubię być tylko pseudonimem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 08.06.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Ja też zaglądam, czytam, kibicuję i nawet avatar mam...Udanego wypoczynku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts