Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to przecież piszę, że jakby się postarał - w sensie zmienił pracę:)

Aaaaa, nie no, przy naszym kredycie to niech lepiej grzeje miejsce w tutejszej

O jakie włókno? Plastyfikator to oczywiste, wylewka jest zbrojona, co za włókno?

Włókno polipropylenowe dodaje się do wylewek na podłogówkę. My z kolei się upominaliśmy bo zależało nam żeby wylewka wytrzymała nasze dechy (zobaczymy czy coś to da). To takie białe włoskiu w puklach

Ja wiem że chyba jestem jednym z dwóch zaglądających tu facetów, ale temat klamek mnie zmobilizował do pewnej refleksji.

Dla większości facetów, wybór klamki takiej czy owakiej jest... nieistotny :)

Ma być klamka, dawać się łatwo złapać i otwierać/zamykać :)

Jednakże jako że kobiety to estetki, to wybieracie, dobieracie, wymyślacie, cudujecie :)

A potem narzekacie że ten wybór taki trudny ;)

Ja bym za klamki nie dał więcej niż 20zł/szt, za to głośniki do kina domowego jak najbardziej mogą kosztować swoje :p

Ja wiem że chyba jestem jednym z dwóch zaglądających tu facetów, ale temat klamek mnie zmobilizował do pewnej refleksji.

Dla większości facetów, wybór klamki takiej czy owakiej jest... nieistotny :)

Ma być klamka, dawać się łatwo złapać i otwierać/zamykać :)

Jednakże jako że kobiety to estetki, to wybieracie, dobieracie, wymyślacie, cudujecie :)

A potem narzekacie że ten wybór taki trudny ;)

Ja bym za klamki nie dał więcej niż 20zł/szt, za to głośniki do kina domowego jak najbardziej mogą kosztować swoje :p

Wielu facetów tu zagląda, wiem to, tylko rzadko piszą.

Mój mąż przywiązuje wagę do detal i klamki to on wybiera:) Do kina itp to ja nawet nie śmiem się dotknąć:)

Nie mam włókna, mam siatkę.

Wylewki już dość twarde, mam nadzieję, że równe...

Mój mąż przywiązuje wagę do detal i klamki to on wybiera:) Do kina itp to ja nawet nie śmiem się dotknąć:)

:popcorn:

Salik, jak widzisz są faceci i faceci :p

Mój też lubi ładne rzeczy i też zwraca uwagę na to jaka klamka, jaka listwa, jaki uchwyt itd

Ania, znalazłaś kogoś*do zraszania posadzek?

:popcorn:

Salik, jak widzisz są faceci i faceci :p

Mój też lubi ładne rzeczy i też zwraca uwagę na to jaka klamka, jaka listwa, jaki uchwyt itd

I pewnie dlatego napisałem 'dla większości', a nie 'dla wszystkich' :)

No i fajnie by było gdybyś potraktowała tę wypowiedź z lekkim przymrużeniem oka...

A mój nie zwraca szczególnej uwagi na detale. Przynajmniej takie mam wrażenie. Choć czasami mnie zaskakuje zauważając mój powrót od fryzjera :-).

adk, to się*może dopiero okazać

Mój też nie wykazywał tych cech a wręcz przeciwnie.

Do czasu, kiedy zaczęliśmy się wykańczać