Gość monika996 21.06.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 ładne to zdjęcie!!!! jakie siedlisko kurzu, można odkurzyć!!!!może tapeta zwierzęca.takie kwadraty z sierści ( tapeta) w kolorze beżu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 21.06.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Cześć, panel za łóżkiem - nie wiem do czego ma być - nie podoba mi się. panel zasłaniający tv - moim zdaniem nie bedziesz z niego korzystać, nie będzi Ci się chciało zasłaniać, zapomnisz.Pozostanie to sztuką dla sztuki.Drzwi do garderoby i do tego zdjecie super efekt. Lampki nocne- na jakiej sa wysokośći - wydaje się, ze sa wysoko umiejscowione- czy leżąc, uda suę swobodnie zgasić lamkę ? (mąz pewnie tak ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 21.06.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 mnie znów podoba się ten wgłebiony wąski panel. możesz ewentualnie całą ścianę za łózkiem zrobić w tym panelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 21.06.2011 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Dzięki za opinie.Te panele odpadają, ja chcę coś zwykłego, prostego, najchętniej jakąś ciepłą, miłą w dotyku tapetę. Po prostu. Drzwi zostawiłabym, ale mąż mówi, że to zdjęcie wyszło za wielkie i nam się opatrzy za jakiś czas i co z tym zrobić. Że dominuje. Mi się podoba taki efekt. Ta lampka stojąca w maziaje też nie mój typ. Szukam tapety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.06.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Mnie się w tej wizualizacji najbardziej podoba to, że wejście do garderoby jest takie potężne (na wcześniejszej było mniejsze).To są takie wielkie suwane drzwi czy jakiś*fix plus drzwi. A ja jestem romantyczka, ja bym u siebie dała tam nasze fajne zdjęcie, ale nie jakieś*takie oczywiste, zbliżenie na fragment twarzy, ręce, coś*w ten deseń. Macie coś takiego? Jak się opatrzy zawsze można tę szybę okleić czymś innym? Można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 21.06.2011 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 No właśnie nie wiem czy można, muszę zapytać. My mamy już taki wielki otwór przygotowany pod drzwi przesuwne w kasecie. A propos wspomnianej Oli Wołczyk to podoba mi się ten projekt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 21.06.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 mnie średnio za wyzywający i osobisty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.06.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 mirela99 ma podobny avatarMyślicie że to inwestorka?A tak w ogóle - faktycznie fajne te wizualki tej Wołczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 21.06.2011 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Tak, rzeczywiście fajne. Myślę, że inwestorki takimi ekshibicjonistkami nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.06.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Tak, rzeczywiście fajne. Myślę, że inwestorki takimi ekshibicjonistkami nie są No to chyba że to jest mieszkanie singla - faceta (i chyba tak jest z tego co pamiętam) Średnio wyobrażam sobie mieć we własnej sypialni taką fotę jakiejś kobiety Mąż by nabrał do mnie obrzydzenia. Ja pewnie do samej siebie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 22.06.2011 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 to zdjęcie to chyba Helmut Newton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 22.06.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 tak, to jest Helmut Newton "Big Nudes " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 22.06.2011 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 fajna, nie? a to oczywiście mieszkanie singla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 22.06.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 bardzo fajne i odważne, ale jak już zuważyliście to mieszkanie singla i zmienia to postać rzeczy.W razie zmiany statusu, można zmienić fotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 22.06.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Anula - jakaś taka koścista (modelka, nie anula ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 22.06.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 bardzo fajne i odważne, ale jak już zuważyliście to mieszkanie singla i zmienia to postać rzeczy.W razie zmiany statusu, można zmienić fotę ... na zdjęcie aktualnej partnerki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.06.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 pomysł ze zdjęciem i dużymi drzwiami ekstra. bardzo ta ściana zyskała. o wezgłowiu sie nie będę wypowiadała bo sama wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 22.06.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Dzięki za opinie. Te panele odpadają, ja chcę coś zwykłego, prostego, najchętniej jakąś ciepłą, miłą w dotyku tapetę. Po prostu. Anula, wg mnie projekt dużo lepszy od pierwszego, ale nadal coś nie tak. Te panele średnio mi się podobają i to ich oświetlenie... Ale najważniejsze, jest Wasze wspólne zdanie - żeby Wam się dobrze mieszkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 22.06.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Ja też głosuję za pozostawieniem zdjęcia. Odnośnie paneli faktycznie nie powalają ale jakiś akcent (faktura) na ścianie powinien się znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 22.06.2011 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Tapety Elitis mnie kręcą Np. seria Natives http://image.architonic.com/img_pfm2-2/204/0503/150021.jpg http://www.sfeerwebwinkel.nl/images/images_big/movida%203.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts