Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć,

panel za łóżkiem - nie wiem do czego ma być - nie podoba mi się.

panel zasłaniający tv - moim zdaniem nie bedziesz z niego korzystać, nie będzi Ci się chciało zasłaniać, zapomnisz.Pozostanie to sztuką dla sztuki.Drzwi do garderoby i do tego zdjecie super efekt.

Lampki nocne- na jakiej sa wysokośći - wydaje się, ze sa wysoko umiejscowione- czy leżąc, uda suę swobodnie zgasić lamkę ? (mąz pewnie tak ;-) )

Dzięki za opinie.

Te panele odpadają, ja chcę coś zwykłego, prostego, najchętniej jakąś ciepłą, miłą w dotyku tapetę. Po prostu. Drzwi zostawiłabym, ale mąż mówi, że to zdjęcie wyszło za wielkie i nam się opatrzy za jakiś czas i co z tym zrobić. Że dominuje. Mi się podoba taki efekt.

Ta lampka stojąca w maziaje też nie mój typ. Szukam tapety.

Mnie się w tej wizualizacji najbardziej podoba to, że wejście do garderoby jest takie potężne (na wcześniejszej było mniejsze).

To są takie wielkie suwane drzwi czy jakiś*fix plus drzwi.

A ja jestem romantyczka, ja bym u siebie dała tam nasze fajne zdjęcie, ale nie jakieś*takie oczywiste, zbliżenie na fragment twarzy, ręce, coś*w ten deseń. Macie coś takiego? Jak się opatrzy zawsze można tę szybę okleić czymś innym? Można?

Tak, rzeczywiście fajne.

Myślę, że inwestorki takimi ekshibicjonistkami nie są ;)

No to chyba że to jest mieszkanie singla - faceta (i chyba tak jest z tego co pamiętam)

Średnio wyobrażam sobie mieć we własnej sypialni taką fotę jakiejś kobiety :D Mąż by nabrał do mnie obrzydzenia. Ja pewnie do samej siebie też :D

Dzięki za opinie.

Te panele odpadają, ja chcę coś zwykłego, prostego, najchętniej jakąś ciepłą, miłą w dotyku tapetę. Po prostu.

Anula, wg mnie projekt dużo lepszy od pierwszego, ale nadal coś nie tak. Te panele średnio mi się podobają i to ich oświetlenie... Ale najważniejsze, jest Wasze wspólne zdanie - żeby Wam się dobrze mieszkało :)