Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

też mam wrażenie, że minie, może jeszcze nie niedługo. Jak zaczynałam budowę, to zachwycałam się nimi i koniecznie chcialam je mieć. Dalej mi się podobają i w większości przypadków świetnie wyglądają we wnętrzach - vide dom Mazo, Mikiady, Editty (chyba już Jej nie ma na forum, ma świetne wnętrza). Nie mam jednak poczucia, że chcę je mieć teraz u siebie. W ogóle zauważam, że od momentu rozpoczęcia historii z budową to pozmieniały mi się gusta. Postanowiłam pójść zatem w miarę uniwersalne, niezobowiązujące rozwiązania. Obawiam się, że minie parę lat i dom przestanie się podobać.

A wiesz, ze to jest tylko imitacja sierści? widziałam na żywo i dałabym sobie rękę uciąć, ze to sierść

Piekne są jeszcze te:

http://www.krainabarw.pl/data/gfx/pictures/large/9/7/979_1.jpg

http://www.eijffinger.com/images/Club/Club045.jpg

I te, najchętniej dałabym je w całym holu, takie prawie niewidzialne:

http://www.krainabarw.pl/data/gfx/pictures/large/5/6/3265_1.jpg

Projektantka bada temat:) Chyba się da, ale ja mam bezfelcowe - od strony korytarza zlicowane ze ścianą, więc w sypialni jest wnęka. Bez sensu. Jakby były tak tylko "wycięte" w tapecie to byłby miodzio :yes:

jak wybada to daj znac. Bo mnie też ten temat bardzo interesuje. Największy problem z oklejeniem miejsca montazu drzwi . Czyli tam gdzie pianka...

Gość monika996

Anula witaj w klubie obłąkanych!!! ja już mam to za sobą!!! choć resztki nerwicy natręctw zostały!!!! nienawidzę rysek!!!moj mąż już prawie się ze mną rozwiódł. narazie ok. ale jesteśmy dopiero 10 dni po urlopie . i dopiero były 3 ekipy wykączające( mnie przy okazji).moje okno tez się zepsuło. p[orysowało podłogę:(

gabinet w 1 wersji jest super . z ciemnym sufitem. wcisnij gdzies regały na ksiązki i będzie super. ja w miejscu gabinetu mam pokoj gościnny. a gabinet mam w kanciapie na miotły. muszę zrobić zdjęcie.nic zresztą ciekawego - biurko i polka plus 2 krzesła.ale jest przy salonie , można oglądać tv i gadać z mężem:yes:

Hej, widzę że przepraw przez mękę ciąg dalszy. Kiedy to się skończy, co nie?

Jak już kupisz DP to sobie wpadnę na kieliszeczek, ok? ;)

Tapety świetne, te "gniecione" i "sierściowe" zdecydowanie u mnie wygrywają. Może bym sobie taką walnęła w holu?

Pozdrawiam, dużo siły życzę i lecę dalej!

Anula :hug: pisałas o tej ciekawostce , cytuję " jak się daje wełnę w suficie to jest problem z wbudowanymi oprawami oświetleniowymi (z halogenami), bo się przegrzewają i palą b. szybko. Muszą mi Panowie zostawić przestrzenie wokół planowanych opraw"

Mąż mi tu podpowiada, że to zależy od żarówki.

My bedziemy mieli te same oprawy i w ten sam sposób montowane ale ważne jest to żeby zastosować ledowe żarówki, ponieważ one nie wytwarzają ciepła.

Wysłałam priva w sprawie drzwi