Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Właśnie problem w tym że to z nim się kontaktuję i nie idzie nam dogadanie się :(

Ciągle nie mam wyceny na taką konfigurację jak bym chciał, ciągle nie rozumiem do czego trójnik w stropie, gdzie ma być umiejscowiony i czym się ma kończyć od dołu i jeszcze kilka innych spraw.

Ci sami co Tobie, tzn. KiK, ale nie wiem czy ta sama ekipa. Mi strażaka zamontuje gość od dachu, nie wiedziałam, że oni mogą, bo bym ich poprosila. Kratki mam, a Ty czemu nie masz?

Strażaka wynegocjowałam w cenie kominka (taki strażak to koszt ok 500pln), przed ich przyjazdem męża coś podkusiło i zadzwoniłam zapytać jaki ten strażak będzie. Pan Michał powiedział, że innych niż łożyskowane na kominach nie montują. Przyjechał inny, więc zabrali.

A kratek nie przyjęłam, bo nie chcę białych, tylko stal szczotkowaną.

Zapisaliśmy przy odbiorze że te elementy mają dojechać przy okazji

Salik, oni przyjeżdżają normalnie na spotkanie. Pan Michał kiedy był u mnie, mówił że jest regularnie w w-wie.

Anula, targuj się.:yes:

Ja osuszałam cały dom. Miałam dwie sztuki i wylewałam dziennie dwa wiadra wody, więc było widać, że działają. Ale miałam jakieś duże modele. A ustrojstwo, to pewnie takie wielkie specjalne wiatraki.

Anula, super kominek :) Świetnie się prezentuje z profilu jak wchodzi się domu.

Długa lista zadań. Ja sobie co jakiś czas taką robię i skreślanie przynosi ulgę :)

Nie wiem, jak u innych, ale jak otwieram 5 stronę dziennika pojawia mi się info o zablokowaniu konia trojańskiego