anula05 08.07.2011 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Nie mają, oni są z Zielonej Góry, zadzwoń do p. Michała Piotrowskiego, on jest kumaty, więc na pewno zrozumie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 08.07.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Właśnie problem w tym że to z nim się kontaktuję i nie idzie nam dogadanie się Ciągle nie mam wyceny na taką konfigurację jak bym chciał, ciągle nie rozumiem do czego trójnik w stropie, gdzie ma być umiejscowiony i czym się ma kończyć od dołu i jeszcze kilka innych spraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.07.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Ci sami co Tobie, tzn. KiK, ale nie wiem czy ta sama ekipa. Mi strażaka zamontuje gość od dachu, nie wiedziałam, że oni mogą, bo bym ich poprosila. Kratki mam, a Ty czemu nie masz? Strażaka wynegocjowałam w cenie kominka (taki strażak to koszt ok 500pln), przed ich przyjazdem męża coś podkusiło i zadzwoniłam zapytać jaki ten strażak będzie. Pan Michał powiedział, że innych niż łożyskowane na kominach nie montują. Przyjechał inny, więc zabrali. A kratek nie przyjęłam, bo nie chcę białych, tylko stal szczotkowaną. Zapisaliśmy przy odbiorze że te elementy mają dojechać przy okazji Salik, oni przyjeżdżają normalnie na spotkanie. Pan Michał kiedy był u mnie, mówił że jest regularnie w w-wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 08.07.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Współczuję przeciekania i gratuluję kominka. Piękny.Ja mam mniejszy spadek zaprojektowany (10%) i zaczynam się bać o mój płaski/niepłaski dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 08.07.2011 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 10% to uzik, ja mam dach glówny 15%, a te płaskie 2%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 08.07.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Słuchajcie co to jest ten strażak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.07.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Słuchajcie co to jest ten strażak? rotowent - takie zakończenie komina, które obraca się do wiatru Może to Ci coś*powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 09.07.2011 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Czy ktoś z Was korzystał z osuszacza? Mam ciągle mokrą wylewkę w kotłowni i zastanawiam się czy nie wypożyczyć takiego urządzenia. Rzeczywiście działa? Ma ktoś z Was jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 09.07.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 My zamierzamy korzystać, czytałem trochę o tym i najlepiej robić sesje 1.5-2 tygodniowe.U monsanbii podawałem kiedyś nawet link do strony z dokładnym opisem każdego typu osuszacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 09.07.2011 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Dzwoniłam do nich, ale 2 tygodnie?? Wiesz ile kosztuje doba? Mi powiedzieli 50 zł+ 35 jakieś dodatkowe ustrojstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.07.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Anula, targuj się. Ja osuszałam cały dom. Miałam dwie sztuki i wylewałam dziennie dwa wiadra wody, więc było widać, że działają. Ale miałam jakieś duże modele. A ustrojstwo, to pewnie takie wielkie specjalne wiatraki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 09.07.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 A co Ci powiedzieli w firmie?Że ile z reguły trzeba suszyć?To jeszcze też pewnie zależy jaką wilgotność musi mieć wylewka, w sensie czy pod kafle czy pod drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 09.07.2011 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Mam namiar na jakieś osuszacze w mojej wsi, będzie pewnie taniej:)Ja mam osuszyć tylko kotłownie, 10m2 pod żywicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 09.07.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 rotowent - takie zakończenie komina, które obraca się do wiatru Może to Ci coś*powie dzięki , już wiem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.07.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Anula, co mówisz że nikt nie zagląda Kłamczuszka Drogie toto Ciekawe czy nam się*uda uniknąć tego osuszania (chociaż*szczerze w to wątpię). Niby wszystko już*białe i suche, nie ciemnieje po postawieniu czegoś. Ale huk wie co tam w środku się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 09.07.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 U mnie są spadki 1%, a w niektórych miejscach na tarasie tylko 0,5. Prawidłowe wykonanie tych dachów stresujemnie od samego początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 09.07.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Anula, super kominek Świetnie się prezentuje z profilu jak wchodzi się domu. Długa lista zadań. Ja sobie co jakiś czas taką robię i skreślanie przynosi ulgę Nie wiem, jak u innych, ale jak otwieram 5 stronę dziennika pojawia mi się info o zablokowaniu konia trojańskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 09.07.2011 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 U mnie są spadki 1%, a w niektórych miejscach na tarasie tylko 0,5. Prawidłowe wykonanie tych dachów stresujemnie od samego początku. Jesli masz w projekcie takie, to od razu zwiększaj do kilku procent, skonsultuj z kim trzeba i dawaj większe, 2% nie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 09.07.2011 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 anula, super kominek świetnie się prezentuje z profilu jak wchodzi się domu. [/size] dzięki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.07.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Kominek wygląda super dokładnie z każdej strony!!! Znalazłaś już winowajcę przecieku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts