Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

przepraszam, ale przez przypadek wpisałem się w dzienniku :-(

Cześć Anula -również zdecydowałem się na aluminiowe okna, czy możesz mi podać namiary na firmę w której zamawiałaś ( przeglądam dziennik Rasi- oj duzo się tam dzieje, ale nie mogę znależć namiarów na firmę od okien)

Trzeba było po prostu zapytać...;) :)

Już wysyłam Ci na priv.:)

Pod tym 2xpapa i wełna mineralna+folia. Jednak taka konstrukcja nie jest wystarczająco twarda, aby swobodnie po niej chodzić, a jednocześnie trudna w utrzymaniu wśród drzew (liście i igły w kamykach). Trzeba to jakoś czyścić, ale chodzić po tym za bardzo nie można, bo może się zapaść.

Słuchaj inspektora, wełna moim zdaniem to nie jest dobre rozwiązanie...

Oooo, minka, gdzie Ty się podziewasz? Zagladam do Ciebie, a tam cisza jak makiem zasiał... Co u Ciebie? Nie wiem czy będę w najbliższym czasie w PL, dam znać.

Orvis, u mnie chyba stanie jednak na 14 kW. Prześlę Ci na priv jedną i drugą cenę, niewielka różnica. A odwierty też chcesz?

Rasiu, a Ty masz drewno na wierzchu? Jakie?

Orvis, gdzie Twój dziennik?:)

Nie mam tam nic, bo to stropodach nad kawałkiem wysuniętego garażu. To tylko szarej papy, czy czegoś w tym rodzaju 3 warstwy na wierzchu i spadek do rynny. Dlatego napisałam, że mam wersję drugą, czyli styrodur i papa. :) Pisałaś, że chcesz nieużytkowe te tarasy? To będziesz na nie wychodziła, czy nie? Bo już nic nie rozumiem...

No więc, rasiu, tarasy są nieużytkowe ALE przyda się na nie czasem stanąć - umyć okna na przykład:) Poza tym te "daszki" są centralnie widoczne z okien, np. naszej sypialni czy łazienki i nie chcę patrzeć z łóżka na papę:) stąd pomysł na żwir (niepraktyczny wśród drzew, bo jak te igiełki i liście wyjmować z kamyków, jeśli dodatkowo nie można po nich chodzić???) albo drewno.

O, tu na przykład widok z okna:

http://lh5.ggpht.com/_hJtrPWAeV0A/TKxiFapjn7I/AAAAAAAABdE/I-veGNlrmHc/IMGP7582.JPG