orvis 05.11.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Ha, jestem tą "gorszą" połową, mężem Kamili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matalim 05.11.2010 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Witaj Anulko! uwielbiam ten twoj domek- tyle przestrzeni.. zapytac chcialam o to okno w kuchni- swietlik, na jakies wysokosci zrobilas? tuz nad blatem bedzie? 90cm? bo ja wlasnie sie nad swoim zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 06.11.2010 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Tak, bezpośrednio nad blatem, blat ma wchodzić pod okno jako parapet, 90cm-3cm (grubość blatu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.11.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Anulko, zy Ty będziesz osobiście dozorować montaż okien? To już pod konie listopada, prawda? Może się jakoś spotkamy, bo chłopaki do mnie też muszą podjechać na chwilkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 06.11.2010 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Rasiu droga, z wielką przyjemnością, tylko ja nie wiem czy będę ja czy mój mąż, a jeśli ja to tylko przelotem, bo nadal karmię i muszę mleko dotransportować chyba że Ty wpadniesz do nas na budowę? dogadamy się bliżej terminu montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 07.11.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 przepraszam, ale przez przypadek wpisałem się w dzienniku Cześć Anula -również zdecydowałem się na aluminiowe okna, czy możesz mi podać namiary na firmę w której zamawiałaś ( przeglądam dziennik Rasi- oj duzo się tam dzieje, ale nie mogę znależć namiarów na firmę od okien) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.11.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 przepraszam, ale przez przypadek wpisałem się w dzienniku Cześć Anula -również zdecydowałem się na aluminiowe okna, czy możesz mi podać namiary na firmę w której zamawiałaś ( przeglądam dziennik Rasi- oj duzo się tam dzieje, ale nie mogę znależć namiarów na firmę od okien) Trzeba było po prostu zapytać... Już wysyłam Ci na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 08.11.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 ...ale piękny dom budujesz .....pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 08.11.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 dzięki.... Ty też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 08.11.2010 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.11.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Czy jest na sali lekarz ...kardiolog... No bo ja tu chwytam się za serce jak patrzę na takie piękności. Musze się tylko uzbroić w cierpliwość i czekać grzecznie na resztę.:)Ufff.... ciężko będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.11.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Ja mam tę drugą opcję, ale pomysł ze żwirem mi się bardzo podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orvis 11.11.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Pod tym 2xpapa i wełna mineralna+folia. Jednak taka konstrukcja nie jest wystarczająco twarda, aby swobodnie po niej chodzić, a jednocześnie trudna w utrzymaniu wśród drzew (liście i igły w kamykach). Trzeba to jakoś czyścić, ale chodzić po tym za bardzo nie można, bo może się zapaść. Słuchaj inspektora, wełna moim zdaniem to nie jest dobre rozwiązanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 11.11.2010 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Rasiu, a Ty masz drewno na wierzchu? Jakie? Orvis, gdzie Twój dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 11.11.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Słuchaj inspektora, wełna moim zdaniem to nie jest dobre rozwiązanie... Zgadzam się. A na budowę ja tez bym się chętnie wprosiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orvis 11.11.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Dziennik? Yyy, no jest na swoim miejscu... w dziale "zapomniane" Anulo, możesz mi PM-ką wysłać, jeśli masz, jaką masz ofertę cenową na NIBE 17kW? Tak się składa, że będę tą samą PC montował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 11.11.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Oooo, minka, gdzie Ty się podziewasz? Zagladam do Ciebie, a tam cisza jak makiem zasiał... Co u Ciebie? Nie wiem czy będę w najbliższym czasie w PL, dam znać.Orvis, u mnie chyba stanie jednak na 14 kW. Prześlę Ci na priv jedną i drugą cenę, niewielka różnica. A odwierty też chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.11.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Rasiu, a Ty masz drewno na wierzchu? Jakie? Orvis, gdzie Twój dziennik? Nie mam tam nic, bo to stropodach nad kawałkiem wysuniętego garażu. To tylko szarej papy, czy czegoś w tym rodzaju 3 warstwy na wierzchu i spadek do rynny. Dlatego napisałam, że mam wersję drugą, czyli styrodur i papa. Pisałaś, że chcesz nieużytkowe te tarasy? To będziesz na nie wychodziła, czy nie? Bo już nic nie rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 12.11.2010 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 No więc, rasiu, tarasy są nieużytkowe ALE przyda się na nie czasem stanąć - umyć okna na przykład:) Poza tym te "daszki" są centralnie widoczne z okien, np. naszej sypialni czy łazienki i nie chcę patrzeć z łóżka na papę stąd pomysł na żwir (niepraktyczny wśród drzew, bo jak te igiełki i liście wyjmować z kamyków, jeśli dodatkowo nie można po nich chodzić???) albo drewno. O, tu na przykład widok z okna: http://lh5.ggpht.com/_hJtrPWAeV0A/TKxiFapjn7I/AAAAAAAABdE/I-veGNlrmHc/IMGP7582.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 12.11.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Dziennik? Yyy, no jest na swoim miejscu... w dziale "zapomniane" Anulo, możesz mi PM-ką wysłać, jeśli masz, jaką masz ofertę cenową na NIBE 17kW? Tak się składa, że będę tą samą PC montował... Yyy, a co się działo od maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts