anula05 11.07.2011 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 hehe:) no niestety, my wczoraj podliczyliśmy wydatki na kolejny miesiąc, dwa i to jest jakaś masakra:( dzieciom muszę zabudowy zrobić, ale swoje rzeczy to chyba potrzymam czas jakiś w kartonach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.07.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 patrząc na to że wieszak na krawaty kosztował 10 zeta to niestety niewiele zaoszczedzilas ziarnko do ziarnka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 11.07.2011 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Monia, mam jeden namiar na gościa od zabudowy, robił u znajomej, podobno rozsądny, spotkam się za czas jakiś z nim i porozmawiam, dam znaćAle na razie tyle się dzieje, że nie mam do tego głowy. Kuchnia ważniejsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.07.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Monia, mam jeden namiar na gościa od zabudowy, robił u znajomej, podobno rozsądny, spotkam się za czas jakiś z nim i porozmawiam, dam znać Ale na razie tyle się dzieje, że nie mam do tego głowy. Kuchnia ważniejsza... Ja to już o kuchni zapomniałam (już bym ją 3 razy od nowa robiła, ale staram się o tym nie myśleć) No to jak masz, to dawaj. Ja niestety nie mam. Tzn mam jakiegoś*faceta poleconego, z Radomska, ale jeszcze nie wiem co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.07.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Jakieś straszne kwoty podajecie za te garderoby. Nie spodziewałam się, że to są takie koszty. Żyję jeszcze w wielu obszarach w błogiej nieświadomości. Całe szczęście, że z uwagi na styl i zapotrzebowanie A. odpadną nam drązki na krawaty, dziesiątki wieszaków na koszule, garnitury. Prawie całośc będzie dla mnie Spirea, Ciebie przeraża kwota którą podała Efilo, a nie wiem czy widziałaś, u mikiady papisia pokazała swoje 2 szafy z Sevrollu (podobno najtańsza oferta) i uwierz mi, cena Efi to przy nich pikuś (podała mi na priv więc nie przekażę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.07.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 monsanbia a skąd taka gorycz kuchenna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 11.07.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Monsambia, tu na dole: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/departments/bedroom/19086/tab/pax_planner/ Ja też mam w garderobie półki pod wymiar pudełek z ikei, jak Efilo Podałam wymiary i zrobili mi idealnie. Najdroższe w garderobach są szuflady, najtańsze - drążki na ubrania. Można zrobić tańszą wersję - kosze (ale się kurzy w nich). I ogólnie, jeśli macie miejsce, róbcie drzwi do szaf, a nie odkryte półki. Z doświadczenia piszę. Za 3mb płaciłam 2,5 roku temu 1800 - ale tylko 2 szuflady, 1 drążek, a reszta półki, bo to garderoba przy wejściu do domu, a nie sypialniana. Jeszcze w wersji DIY jest zabudowa Elta z castoramy (tzn. rama i drążki). Wychodzi chyba najtaniej. I do tego komody z ikei malm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.07.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 moja garderoba w wersji saute http://img193.imageshack.us/img193/5691/img0434qcq.jpg http://img850.imageshack.us/img850/4596/img0436ca.jpg http://img268.imageshack.us/img268/1867/img0435ta.jpg http://img402.imageshack.us/img402/2796/img0433p.jpg sorki za jakość - wydłubałam z pamięci telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.07.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 p.s. oczywiście NIE JEST zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.07.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Efi, gorycz stąd, że robiłam to w czasie kiedy jeszcze nie śmigałam po forum i nie byłam świadoma faktu, że przepłacam ... potrójnie??? Poza tym nie wiem czy będę zadowolona z tej mojej kuchni. Powinnam ją*zaprojektować od podstaw w kilku wersjach a nie zdać się*na pierwszy projekt i przy nim się trzymać. No nic. W drugim domu .... Madleine ale zobacz, jak chcesz wziąć narożną, to już musi być z drzwiami, bo jak weżmiesz jeden z modułów bez drzwi, to już tam nie możesz dodać*narożnika (chyba że jestem tak ślepa, że tego nie widzę) No i namieszałaś! Dopiero co toczyła się*wczoraj dyskusja nad zamykanymi/otwartymi szafami w garderobie. Byłam jedyna która chciała robić z drzwiami i stwierdziłam, że nie mam garderoby i się*nie znam No to jak w końcu? Ja tylko dlatego chciałam z drzwiami, bo boję się że paski, buty, białe koszule będą się kurzyć. Anula powiedziała że wcale nie. Można zwariować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.07.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Efi, mogę sobie zabrać ją do siebie? Będę miała z głowy (tylko rozmontujemy ) Fajna! Duuuużo drążków Faktycznie wszystko może wisieć I chyba widzę tył prysznica? Od razu pytanie. Jak się robi listwy przypodłogowe po łuku (mam dwie kolumny i kiedyś się zastanawiałam jak zrobię wokół nich listwy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 11.07.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 No wiesz, w domu mam teraz niejaką panią Lucynę i w garderobie błysk Ale u rodziców, gdzie bywam rzadko i nie korzystam z rzeczy, które tam leżą, tak często, ubrania są naprawdę zakurzone. Moja siostra ma połowę mniejszą garderobę, też się z domu wyprowadziła - i u niej jest jednak lepiej. Możliwe, że to też dlatego, że u mnie jest okno. Z drugiej strony - teraz drzwi też raczej nie zrobię, bo nie mam na to miejsca. Muszą wystarczyć szuflady dołem i worki próżniowe górą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 11.07.2011 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Ja miałam bez drzwi i mi się nie kurzyło. Albo nie zwracałam uwagi:)Z ciekawości - efilo ile czasu wykanczałaś swój dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 11.07.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Potwierdzam że niestety szafki/półki bez drzwi po jakimś czasie powodują zakurzenie ubrań.Ale to raczej tych które leżą nieprane kilkanaście tygodni/kilka miesięcy, niż tych 'używanych' na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.07.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 A ja potwierdzam ze to samo się dzieje w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.07.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Wiecie co? Robiłabym z drzwiami na bank. Jedyne co, to ten brak okna mnie przekonuje. Jak zabuduję dookoła, to drzwiami wejściowymi garderoby wejdę po prostu do dużej szafy. Mam nadzieję że dobrze rozumuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 11.07.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 A ja potwierdzam ze to samo się dzieje w szafie Ale jednak dużo mniej. Pół biedy, jeśli jest poskładane. Ale jeśli wisi na drążku, to powierzchnia wystawiona na kurzenie jest spora. A w ogóle to podeślę linka z Twoimi zdjęciami mężowi, bo on twierdzi, że będę miała olbrzymią garderobę i co ja tam chcę trzymać - a ma raptem 7m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 11.07.2011 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Panie i Panowie, my tu gadu o garderobach, a mi drzwi montują... Mąż pojechał, bo ja się boję. Poproszę o kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 11.07.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 trzymam kciuki. dawno mnie nie było. ...wakacje. garderobe mam z połkami na podkoszulki i swetry oraz bieliznę . reszta wisi. koszt około 2 tys. 7 m kw. to co się ma kurzyć i jest mniej używane jest w pokrowcach, garderobe mam z płyt w kolorze orzecha. u syna biała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.07.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Można już*puścić kciuki?Jest szansa coś*zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts