bami 18.07.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 No cóż, powtarzam się, ale meranti pięęękne. Efekt będzie powalający! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 19.07.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Anula, dawno mnie nie było.... a u Ciebie tak pięknie Na żywo również Pozdrowienia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 20.07.2011 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Czesc sąsiadko!co u Ciebie? Widzę piękny awatar..!! Podeślij mi na maila wizualizacje, pls pls pls! Kiedy ruszacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deney 20.07.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Czesc siostra To sobie wczoraj zamiast spac poczytalem.... Podziwiam determinacje i ogarniecie ogromu tematów - jakbym mógł jakkolwiek pomoc to dzwon, pisz - w sumie to tylko 20 km wiec teraz i w pół godziny mogę dotrzeć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 20.07.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Cytat z dziennika: Ściana pod kamień ma już kąty proste:) Sain poprawił co trzeba. I po co były te nerwy... [...] Ściany mamy ciągle mokre:( Mierzyliśmy wilgotność i o ile wylewki schną jako tako, to tynki słabiutko.... A mamy pełnię lata, od ich położenia minęło już ponad 2,5 miesiąca... Trochę mnie to martwi. Pani Aniu, nerwy były faktycznie nie potrzebne. To było czyste niedomówienie. Mam nadzieję, że jest Pani zadowolona z naszych prac na Pani budowie (szkoda, że nie robiliśmy elewacji, miałaby Pani kilka zmartwień mniej). Co do schnięcia tynków gipsowych, to faktycznie nie schną one szybko. Myślę, że powodem, jest zacieniony teren - las. Proszę robić przeciągi, przy tynkach gipsowych to nie przeszkadza, wtedy wyschną one szybciej. Poza tym swoją rolę przy schnięciu tynku odgrywa ich grubość, a jak Pani doskonale wie prostowaliśmy ten budynek jak tylko się dało. Życzę powodzenia na dalszych etapach budowy. Jestem przekonany, że finalny efekt Pani budynku będzie nadzwyczaj ciekawy. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 20.07.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Znowu duzo straciłam Deseczki na elewację miodzio. Drzwi tez mi się podobają, ale.. nie dało się schować zawiasów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 21.07.2011 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 czesc, ale... przecież są schowane ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.07.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Chodzi chyba o wewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 21.07.2011 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 no nie, jeśli by schować jedne i drugie to koszt byłby abstrakcyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 21.07.2011 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Dziewczyny, a propos kominka - to kominyikominki.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 21.07.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Jeśli ktoś z Warszawiaków chciałby porozmawiać z kimś z firmy kominyikominki.pl, to ich człowiek będzie w ten weekend w Wawie i okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 21.07.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Anula - wygląda super A jak masz w końcu zrobioną wentylację - na dole i na górze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 21.07.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Anula czyżby to lampa w stylu tej Twojej z sypialnianej wizualki? http://lampalampa.pl/?products=ver#2 Mam też prośbę czy mogłabys wstawić troszkę "technicznych" zdjęć z prac przy montażu elewacji drewnianej? Chciałabym podpatrzeć co nieco może być na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 21.07.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Kurcze feluś:rotfl: weszłam teraz do Twojego dziennika i jak zobaczyłam foty elewacji to padłam. Jest cudnie, bez dwóch zdań!!!!!!! Pięknie. Wysłam Ci wiadomość na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.07.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Elewacja REWELACJA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 21.07.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Anula, elewacja przepięknie wygląda takie efekty z pewnością są warte trudów budowy i przepychanek z wykonawcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 21.07.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 pięknie. z zazdrości chyba wybuduję nowy!!!! och te plaskie dachy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 21.07.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 (edytowane) Mam nadzieję, że jest Pani zadowolona z naszych prac na Pani budowie (szkoda, że nie robiliśmy elewacji, miałaby Pani kilka zmartwień mniej). Życzę powodzenia na dalszych etapach budowy. Jestem przekonany, że finalny efekt Pani budynku będzie nadzwyczaj ciekawy. Pozdrawiam Hubert Panie Hubercie, to zajmuje się Pan również elewacją drewnianą? A pomysł na te tapety dla dzieci jest ciekawy. Też o nich myślałam (a skąd te konkretne tapety?), ale obawiam się, że przy moich dzieciach jak by się przyzwyczaiły do malowania po ścianach i by je już zamalowały to zaraz przyszedłby pomysł na inne wykończenie czy kolory i by zamalowywały to co już pomalowały i byłaby niezły misz-masz, czyli po chwili tapeta do wymiany na nową. Edytowane 21 Lipca 2011 przez Balbina200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.07.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Anula - bajka!!!!!!!Tyle napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 21.07.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Dzięki, dzięki! Nam też się podoba i gdyby nie to, co się dzieje za kulisami z wykonawcą..., byłoby bajkowo. Balbina, Sain robi elewacje w sensie ocieplenia+tynki. Malkul tak, to ta lampa, a lampalampa.pl znam:) Zdjęć "montażowych" robić nie będę, przykro mi, nie mam w zwyczaju patrzeć wykonawcom na ręce w trakcie pracy, poza tym krępuje mnie fotografowanie ich przy pracy. Pomijając fakt, że w niektórych przypadkach mają swój "know how" i może należy to uszanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts