Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki, dzięki! Nam też się podoba i gdyby nie to, co się dzieje za kulisami z wykonawcą..., byłoby bajkowo.

Wcześniej Ci współczułam, ale teraz, jak patrzę na efekt, to powiem Ci, że mogłabym nawet te kulisy przetrawić. Może trzeba, by się z tego bardziej cieszyć?

Nic nie dzieje się bez przyczyny, tak?

To jak?

Za tydzień będziemy się razem chwaliły wylewkami ? :yes:

Bardzo jestem ciekawa ich efektu

Wzięłam w końcu 3-jkę do garażu

Anula ....... powiem tylko jedno Ja pier**** ALE BOMBA !!!!!!! no zajefajnie to wyglada ... biala elewacja , drewno i ten zwirek ..Super ... upewniesz mnie w przekonaniu ze plaskie bryly najpiekniejsze ..... Gratulacje :) wiem ze warty bedzie ten caly wnerw zeby uzyslac tak piekny efekt bryly :) Miodzio Anukla :)

Anulka .... chyba do mycia okien to kogos zatrudnisz ;)? he

Właśnie właśnie

Jakbyś miała jakąś fajną sprawdzoną niedrogą panią, to od razu proszę*o namiar :yes:

1 dzień u mnie, 3 dni u Ciebie :lol2:

Ale nie, serio. Ja jestem noga do tych spraw (tzn do poszukiwań), a to bliskie okolice, więc może kolejny pakiecik?

Ja 4-kę, ciemniejszą. I waham się nad białą żywicą w pralni (ze względu na cenę).

A ja dałam to samo. Ty masz pralnię, ja pralnio-kotłownię, rób coś gładkiego i ekstra. Ile więcej zapłacisz? 300pln? Ja bym robiła fajną :yes:

Co się*stało że usuwasz? Czekaj, tylko sobie zgram gdzieś ;) Przecież sobie muszę od czasu do czasu popatrzeć :p

Ja mam "czystą" pralnię, na piętrze, chciałam tam wylać żywicę białą na połysk. 120 zł/m2 krzyknęli. Podobno czy jest 5 metrów czy 15 oni muszą zakupić "pakiet" materiału, który wystarcza na 18-20m2. Nie zejdą z ceny. Ja tam mam jakies 9 m2. Może ktoś z forumowiczów warszawskich weźmie ze mną na spółę - nie ma ktoś małego pomieszczenia do wylania białej żywicy z połyskiem? ;) Trochę mi szkoda 1200 zł za podłogę w pralni :o Tzn jestem na etapie, że nie szkoda, tylko zaczyna brakować ;)

Usuwam ze względu na kulisy współpracy i kropka. Nie mam siły się użerać. Albo dokończą i się miło pożegnamy i wtedy wszystko Wam pokażę albo nie pokażę nigdy i nigdzie i skończy się niefajnie.

Ok, nie wnikam. Wiem, że z wykonawcą czasem trudno. Na razie nie podziwiamy! Wcale takie fajne to ono przecież nie było... Jak sie wykonawca postara to może pochwalimy...

:) Architekt wie najlepiej, co?:)

Ale oni mają tyle zleceń, że pochwały nie są do niczego potrzebne. A moje ego też się obejdzie.

Edytowane przez anula05

Jak powiesz, że wypomniał zachwyty forumowiczów, to chyba usiądę (wstanę najpierw)

Ale OK, miała być kropka

Jakbym miała czystą i stricte pralnię to chętnie bym się z Tobą podzieliła. Najwyżej weź 1-kę. Podobno jest jaśńiutka. I wiesz co? Taka biała i gładka żywica za chwilę żółknie i się rysuje jak diabli. Byłaś kiedyś w knajpie greckiej na grzybowskiej? Można się szybko do gładkiej żywicy zniechęcić. Ja byłam tuż*przed decyzją o żywicy na całej powierzchni gdzie teraz mam gres

wiesz co Anulka,

ja bym sie bala tabety do samodzielnego malowania, wyklejania itd.

moze to fajnie wygladac pod warunkiem, ze stworzysz jakis pomysł i wszytsko bedzie namalowane pod tym kierunkiem.

nie wiem jak duze dzieci masz, ale ja np balabym sie takiego totalnego misz-maszu na tej tapecie.

no i efekt moze byc taki, ze po wejsciu do pokoju bedzie rzucal sie w oczy jeden wielki balagan zwiazany z tapetą.

no nie wiem, nie wiem...

Gość monika996

I tak wychodzi pięknie. na pewno skończą tę elewację. Anula co się tam dzieje. czasami są niesłowne firmy, ale coż jeżeli warci tego to może poznoś uch fochy . a potem oni poznoszą twoje przy zapłacie:yes:

Anula po co Ci żywica w pralni. Drogo. będziesz tam wchodzić ty no i ewentualnie pani do sprzatania:no: