malkul 21.07.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Anula, no w sumie to masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.07.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Dzięki, dzięki! Nam też się podoba i gdyby nie to, co się dzieje za kulisami z wykonawcą..., byłoby bajkowo. Wcześniej Ci współczułam, ale teraz, jak patrzę na efekt, to powiem Ci, że mogłabym nawet te kulisy przetrawić. Może trzeba, by się z tego bardziej cieszyć? Nic nie dzieje się bez przyczyny, tak? To jak? Za tydzień będziemy się razem chwaliły wylewkami ? Bardzo jestem ciekawa ich efektu Wzięłam w końcu 3-jkę do garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 21.07.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Drewno wygląda przepięknie. Teraz już tak coraz więcej elementów będzie wykończonych. Fajny etap. Zazdroszczę. Trzymam kciuki dalej - powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 21.07.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Anula ....... powiem tylko jedno Ja pier**** ALE BOMBA !!!!!!! no zajefajnie to wyglada ... biala elewacja , drewno i ten zwirek ..Super ... upewniesz mnie w przekonaniu ze plaskie bryly najpiekniejsze ..... Gratulacje wiem ze warty bedzie ten caly wnerw zeby uzyslac tak piekny efekt bryly Miodzio Anukla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 21.07.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Anulka .... chyba do mycia okien to kogos zatrudnisz ? he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.07.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Anulka .... chyba do mycia okien to kogos zatrudnisz ? he Właśnie właśnie Jakbyś miała jakąś fajną sprawdzoną niedrogą panią, to od razu proszę*o namiar 1 dzień u mnie, 3 dni u Ciebie Ale nie, serio. Ja jestem noga do tych spraw (tzn do poszukiwań), a to bliskie okolice, więc może kolejny pakiecik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 21.07.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 I właśnie nadeszła chwila, kiedy usuwam wszystko co wiąże się z elewacją drewnianą z netu do czasu zakończenia współpracy z firmą Gothart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 21.07.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 To jak? Za tydzień będziemy się razem chwaliły wylewkami ? Bardzo jestem ciekawa ich efektu Wzięłam w końcu 3-jkę do garażu Ja 4-kę, ciemniejszą. I waham się nad białą żywicą w pralni (ze względu na cenę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.07.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Ja 4-kę, ciemniejszą. I waham się nad białą żywicą w pralni (ze względu na cenę). A ja dałam to samo. Ty masz pralnię, ja pralnio-kotłownię, rób coś gładkiego i ekstra. Ile więcej zapłacisz? 300pln? Ja bym robiła fajną Co się*stało że usuwasz? Czekaj, tylko sobie zgram gdzieś Przecież sobie muszę od czasu do czasu popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 21.07.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 I właśnie nadeszła chwila, kiedy usuwam wszystko co wiąże się z elewacją drewnianą z netu do czasu zakończenia współpracy z firmą Gothart. No to mi jeszcze się udało zobaczyć. Problemy z wykonawcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 21.07.2011 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Ja mam "czystą" pralnię, na piętrze, chciałam tam wylać żywicę białą na połysk. 120 zł/m2 krzyknęli. Podobno czy jest 5 metrów czy 15 oni muszą zakupić "pakiet" materiału, który wystarcza na 18-20m2. Nie zejdą z ceny. Ja tam mam jakies 9 m2. Może ktoś z forumowiczów warszawskich weźmie ze mną na spółę - nie ma ktoś małego pomieszczenia do wylania białej żywicy z połyskiem? Trochę mi szkoda 1200 zł za podłogę w pralni Tzn jestem na etapie, że nie szkoda, tylko zaczyna brakować Usuwam ze względu na kulisy współpracy i kropka. Nie mam siły się użerać. Albo dokończą i się miło pożegnamy i wtedy wszystko Wam pokażę albo nie pokażę nigdy i nigdzie i skończy się niefajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 21.07.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Ok, nie wnikam. Wiem, że z wykonawcą czasem trudno. Na razie nie podziwiamy! Wcale takie fajne to ono przecież nie było... Jak sie wykonawca postara to może pochwalimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 21.07.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 (edytowane) Ok, nie wnikam. Wiem, że z wykonawcą czasem trudno. Na razie nie podziwiamy! Wcale takie fajne to ono przecież nie było... Jak sie wykonawca postara to może pochwalimy... Architekt wie najlepiej, co? Ale oni mają tyle zleceń, że pochwały nie są do niczego potrzebne. A moje ego też się obejdzie. Edytowane 21 Lipca 2011 przez anula05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.07.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Jak powiesz, że wypomniał zachwyty forumowiczów, to chyba usiądę (wstanę najpierw)Ale OK, miała być kropka Jakbym miała czystą i stricte pralnię to chętnie bym się z Tobą podzieliła. Najwyżej weź 1-kę. Podobno jest jaśńiutka. I wiesz co? Taka biała i gładka żywica za chwilę żółknie i się rysuje jak diabli. Byłaś kiedyś w knajpie greckiej na grzybowskiej? Można się szybko do gładkiej żywicy zniechęcić. Ja byłam tuż*przed decyzją o żywicy na całej powierzchni gdzie teraz mam gres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 22.07.2011 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Dziewczyny, jaka firma robi Wam posadzkę żywiczną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcela_a 22.07.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 wiesz co Anulka,ja bym sie bala tabety do samodzielnego malowania, wyklejania itd.moze to fajnie wygladac pod warunkiem, ze stworzysz jakis pomysł i wszytsko bedzie namalowane pod tym kierunkiem.nie wiem jak duze dzieci masz, ale ja np balabym sie takiego totalnego misz-maszu na tej tapecie.no i efekt moze byc taki, ze po wejsciu do pokoju bedzie rzucal sie w oczy jeden wielki balagan zwiazany z tapetą.no nie wiem, nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 22.07.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 I tak wychodzi pięknie. na pewno skończą tę elewację. Anula co się tam dzieje. czasami są niesłowne firmy, ale coż jeżeli warci tego to może poznoś uch fochy . a potem oni poznoszą twoje przy zapłacie:yes:Anula po co Ci żywica w pralni. Drogo. będziesz tam wchodzić ty no i ewentualnie pani do sprzatania:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.07.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Dziewczyny, jaka firma robi Wam posadzkę żywiczną? chłopaki z Łodzi. Ale jeżdżą po całej Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 22.07.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 monsanbia daj namiary proszę. Rozesłałam już kilka zapytań o wycenę żywicy u nas w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.07.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 monsanbia daj namiary proszę. Rozesłałam już kilka zapytań o wycenę żywicy u nas w garażu priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts