olgusieniunieczka 22.07.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 No świetnie wygląda na to, że tylko ja nie zdążyłam sobie elewacji obejrzeć... Ktoś tu na forum ma białą żywicę w łazience i trochę marudził, że się mocno rysuje. Tzn, rysuje się pewnie normalnie, tylko, że mocno to widać. Zaraz, kto to był...chyba dopioni. Chociaż na zdjęciach efekt był super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 22.07.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 priv Merci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 23.07.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Czesc sąsiadko! co u Ciebie? Widzę piękny awatar..!! Podeślij mi na maila wizualizacje, pls pls pls! Kiedy ruszacie? Hej Ruszyliśmy z fundamentami. tylko ta pogoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 24.07.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Anula, nie jestem zwolennikiem tapet, ale te dziecięce, które pokazujesz to istne cuda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masud 24.07.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Hej, Anula ja też mam do kupienia te squares'y - duużo. Są tańsze i nie widać różnicy. Daj znać na priv po ile masz ofertę bo ja niebawem robię duże zamówienie to możemy powalczyć o większy rabat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 24.07.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Anula, a może gdzieś się natknęłaś na takie trójwymiarowe dla dzieci?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 25.07.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Anula piękne tapety.szkoda ,że moj już jest duży.a tak w ogóle kiedy masz czas na tak szczegółowy dziennnik przy 2 dzieci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 25.07.2011 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Anula, a może gdzieś się natknęłaś na takie trójwymiarowe dla dzieci?: tak, mamita.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 25.07.2011 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Anula piękne tapety.szkoda ,że moj już jest duży.a tak w ogóle kiedy masz czas na tak szczegółowy dziennnik przy 2 dzieci:) Jestem zorganizowana do granic perfekcji I padam na pysk przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 25.07.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Jestem zorganizowana do granic perfekcji I padam na pysk przy okazji Jakże inaczej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 25.07.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Anula masz zapchaną skrzynkę forumową i nie mogę ci przesłac NAMIARÓW na kostkarzy. podaj mi twojego maila:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azakrzew 25.07.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Anulo. Ty masz chyba mieć szybę w łazience oddzielającą prysznic, obsadzaną w podłodze. Dobrze kojarzę? Kto ma to robić? Pamiętam, że pisałaś, że firma sprawia wrażenie bardzo profi i sprytnej. Podeślij może jakiś link na priv. Chcemy skonsultować, czy da się szybę 140x200 obsadzić z 2 stron w podłodze i ściance GK, aby wszystko wytrzymywała no i słońca życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 26.07.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Anulo. Ty masz chyba mieć szybę w łazience oddzielającą prysznic, obsadzaną w podłodze. Dobrze kojarzę? Kto ma to robić? Pamiętam, że pisałaś, że firma sprawia wrażenie bardzo profi i sprytnej. Podeślij może jakiś link na priv. Chcemy skonsultować, czy da się szybę 140x200 obsadzić z 2 stron w podłodze i ściance GK, aby wszystko wytrzymywała no i słońca życzę! ja ci odpiszę . na dole między płytkami potrzebny jest ceownik przykręcony do wylewki ewentualnie wklejony na kleju i to samo w ścianie. ja mam jedną szybę tak zrobioną w prysznicu 1, 20 x 2m, a drugą niestety musiałam na gorze przytrzymać specjalnym uchwytem, bo sie na nią wchodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.07.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Monia, chyba się wproszę do Ciebie na saunowanie. Oczywiście nie widzę tej szyby, ale na Twoim zdjęciu nie trudno nie widzieć Powiedz mi jak masz zrobione spadki do odpływu liniowego. Bo widzę, że masz tam duże płytki. Masz cięte z ukosa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 26.07.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 tak ze skosa . idę zrobić wyrażniejsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.07.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 tak ze skosa . idę zrobić wyrażniejsze zdjęcia. A zrobisz mi zdjęcie posadzki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 26.07.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 zrobiłam, ale raczej nie dam rady załączyć na forum . poślę ci na maila. podaj mi w moim wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 27.07.2011 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Anulo. Ty masz chyba mieć szybę w łazience oddzielającą prysznic, obsadzaną w podłodze. Dobrze kojarzę? Kto ma to robić? Pamiętam, że pisałaś, że firma sprawia wrażenie bardzo profi i sprytnej. Podeślij może jakiś link na priv. Chcemy skonsultować, czy da się szybę 140x200 obsadzić z 2 stron w podłodze i ściance GK, aby wszystko wytrzymywała no i słońca życzę! NIe do końca, będę mieć kabinę, ale bez profilu Wyślę Ci namiar na priv Monika, wyjechałaś już? Podeślesz namiary na kostkarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.07.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Ania, jesteś mi w stanie powiedzieć jak masz ustawiony od ściany geberit w tej łazience gdzie stelaże były przesuwane? (Odległość od ściany do osi geberitu)Pytam, bo widzę, że jest dość blisko (podobnie jak u mnie) i jest to rzecz która spędza mi sen z powiek od kiedy został obsadzony (że wc będzie za blisko ściany i będzie z niego niewygodnie korzystać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 27.07.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 50 cmW ogóle żałuję, że dałam 2 bidety, mam wielkie łazienki, a przez te wszystkie sprzęty są zapchane na maksa:(To przez forumowiczów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts