sheenaz1719505693 03.08.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.08.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Anula nie ubieraj corki na siłe w te misie. Zrób jej ten woz strażacki i koniecznie rurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azakrzew 04.08.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Poproszę i ja też, bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 04.08.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 czy ja też mogę? Ad kuchni. Ja wiem, że wyspa trójkątna wygląda awangardowo, ale do czego ten trójkąt nawiązuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.08.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Anula - co masz na podłodze w wizualizacji kuchni? ładny kolor tej szarości. trójkąt nie musi w sumie do niczego nawiazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.08.2011 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Anula - co masz na podłodze w wizualizacji kuchni? ładny kolor tej szarości. trójkąt nie musi w sumie do niczego nawiazywać Ukos nawiązuje do skośnych linii frezów na panelach w salonie i holu. Generalnie wszystko jest na prosto i wysoko, w pionie, i ten skos przełamuje trochę tę strzelistość. Na podłodze jest kamień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.08.2011 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 W kwestii lamp z Aquaform to napewno będę potrzebowała: - TRU 24 CM NATYNK - 15 sztuk lub TRU 34 CM NATYNK - BLOS SPACE 2E - BEAM KINKIET - 5 szt. Jeśli byłyby w fajnej cenie to biorę poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 04.08.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Dzięki BARDZO!Ceny fajniusie:)Muszę dokładnie przeliczyć ile czego!Zamówienie mam przesyłać bezpośrednio do Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.08.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Posadzka w garażu zapowiada się lepiej niż moja w domu Tzn. Ty się możesz cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 05.08.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Głosuję zdecydowanie za prostą wyspą. HARMONIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 05.08.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Jak byłam za prostą, tak teraz nie wiem. Skos nadaje lekkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 05.08.2011 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Zamówienie mam przesyłać bezpośrednio do Ciebie? Nie, jak już się ostatecznie zdecydujesz to Ci napiszę gdzie co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 05.08.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Jak byłam za prostą, tak teraz nie wiem. Skos nadaje lekkości. A u nas w rodzinie jest podział 50/50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.08.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Żywica anielska!!!!!!!!:cool::yes: Głosuję za skośną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.08.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Aleeee piękne lustro!Bombastic! Kolejna rzecz dopisana do listy której Ci zazdroszczę (planowałam kiedyś całą strefę kuchnia-jadalnia-hol, fajnie sobie zrobić chociaż gdzieś, mogłam w garderobie)Czemu nie wpuściliście skrzynki w tej pralni? Ania, ja bez dwóch zdań bym robiła prostą wyspę, ta fikuśna jest jakimś takim butwhyiem (wiem wiem, frezy, ale to i tak do mnie nie przemawia)Szafki szare też fajnie, ale nie potrafię powiedzieć które fajniejsze. Jedne i drugie mi się*podobają bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 05.08.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Znacie mnie już - lubię proste rzeczy. A jednak: jestem za skośną. Bardzo mi się podoba - ma bardzo niespotykane proporcje i powiem szczerze, że nie spodziewałem się takiej zaskakującej formy. Dość ciężkiej a jednak poderwanej. Żeby nie było - prosta też jest fajna - nic jej nie można zarzucić. Ale ta druga to taka niespodzianka... Oświetlenie w renderze z wersją prostą znacznie lepsze - chyba nie podświadome działanie na wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 05.08.2011 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Głosuję za skośną. Oszaleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 05.08.2011 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Oświetlenie w renderze z wersją prostą znacznie lepsze - chyba nie podświadome działanie na wybór? Wręcz przeciwnie, projektantka idzie tym tropem, co Ty. Słucham dalej, a raczej czytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 05.08.2011 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Czemu nie wpuściliście skrzynki w tej pralni? Bo ścianki za cienkie. A może Panu się nie chciało? Nie wiem, tam i tak będzie zabudowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.08.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Oświetlenie w renderze z wersją prostą znacznie lepsze - chyba nie podświadome działanie na wybór? Też zwróciłam na to uwagę, i jeszcze te lewitujące cytryny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts