Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anula - co masz na podłodze w wizualizacji kuchni? ładny kolor tej szarości. trójkąt nie musi w sumie do niczego nawiazywać ;)

Ukos nawiązuje do skośnych linii frezów na panelach w salonie i holu. Generalnie wszystko jest na prosto i wysoko, w pionie, i ten skos przełamuje trochę tę strzelistość.

Na podłodze jest kamień.

Aleeee piękne lustro!

Bombastic!

Kolejna rzecz dopisana do listy której Ci zazdroszczę (planowałam kiedyś całą strefę kuchnia-jadalnia-hol, fajnie sobie zrobić chociaż gdzieś, mogłam w garderobie)

Czemu nie wpuściliście skrzynki w tej pralni?

Ania, ja bez dwóch zdań bym robiła prostą wyspę, ta fikuśna jest jakimś takim butwhyiem (wiem wiem, frezy, ale to i tak do mnie nie przemawia)

Szafki szare też fajnie, ale nie potrafię powiedzieć które fajniejsze. Jedne i drugie mi się*podobają bardzo

Znacie mnie już - lubię proste rzeczy. A jednak: jestem za skośną. Bardzo mi się podoba - ma bardzo niespotykane proporcje i powiem szczerze, że nie spodziewałem się takiej zaskakującej formy. Dość ciężkiej a jednak poderwanej.

Żeby nie było - prosta też jest fajna - nic jej nie można zarzucić. Ale ta druga to taka niespodzianka...

Oświetlenie w renderze z wersją prostą znacznie lepsze - chyba nie podświadome działanie na wybór? :D